Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחובבי הפטורים בפורום (היי לירן)!

טוב, אחרי חצי שנה בצבא החלטתי שלא בריא לי להמשיך להתגלח, גם בגלל שאני שונא את המראה המגולח, וגם בגלל שאחרי 3 שנות שירות אני אצטרך להתגלח כל דקה. שלא לדבר על זה שאני גרוע בלהתגלח.

בכל אופן, אני מחפש דרך להוציא פטור, ליצור פריחה באיזור ולטעון שהיא מהגילוח, לא משנה מה - אני חייב להפסיק להתגלח.

קדימה, תקתקו רעיונות.

תודה :lol:

יובל.

פורסם

לא צריך ליצור פריחה, מספיק להצהיר על אי-גילוח מטעמים דתיים (הגדרה שלי).

אחרי שאתה מצהיר שאתה לא רוצה להתגלח מטעמי דת אסור לך להתגלח אפילו פעם אחת (בעיקרון גם לא "לתקן" ולקצץ) ברגע שהתגלחת פעם אחת הפטור כבר לא תקף וקשה לי להאמין שתוכל להוציא אחד חדש, בקשר לקיצוץ ולתיקון, זה כבר תלוי ברס"ר בבסיס שלך ובמפקדים שלך, יכול להיות שהם יחמירו ואם הם יראו אותך ביום ראשון עם זקן יותר קצר מאשר ביום שישי אז הם "ישללו" לך את הפטור, ויכול להיות שהם יעלימו עין.

דייטסו שרייד בטירוף...

פורסם

גם אני חשבתי ככה, כמו "נהג שבת"

אבל חבר שלי הוציא אישור להתגלח כל שלושה ימים.

והוא לא היה צריך שום פריחה ושום כלום.

פורסם

אצלי זה היה סיפור די מצחיק...

החלטתי שלא בא לי להתגלח אז חשבתי נלך לחופל (חובש צבאי או מה שזה לא יהיה...) ומה שיהיה יהיה...

נכנסתי אמרתי לו שלום יפה...

שאל מה הבעיה???

אמרתי גילוח...

הוא שאל מה עם הגילוח...

אמרתי לו אני לא יכל להתגלח כי אאני לא יודע להתגלח ואני כל הזמן חותך את עצמי...(באותו היום באמת חתכתי את עצמי בגילוח...ומכונת גילוח גורמת לי לפריחה...

בקיצור קיבלתי אישור להתגלח פעם בשבוע כשאני חוזר הביתה... :lol::lol::lol:

פורסם
אצלי זה היה סיפור די מצחיק...

החלטתי שלא בא לי להתגלח אז חשבתי נלך לחופל (חובש צבאי או מה שזה לא יהיה...) ומה שיהיה יהיה...

נכנסתי אמרתי לו שלום יפה...

שאל מה הבעיה???

אמרתי גילוח...

הוא שאל מה עם הגילוח...

אמרתי לו אני לא יכל להתגלח כי אאני לא יודע להתגלח ואני כל הזמן חותך את עצמי...(באותו היום באמת חתכתי את עצמי בגילוח...ומכונת גילוח גורמת לי לפריחה...

בקיצור קיבלתי אישור להתגלח פעם בשבוע כשאני חוזר הביתה... :lol::lol::lol:

חופ"ל = חובש פלוגתי ;)

פורסם

היה לי את הסיפור הזה בצבא .

במקרה שלי , על מנת להיות חלק ומחליק בפנים היה עלי להתגלח כל יום וזה היה הורג לי את העור - צריבות , אדמומיות , פצעים ובעיקר הרגשה מסריחה ולא אסטתית .

בכל אופן , לא הייתי צריך לשחק יותר מדי - פשוט הלכתי לרופא יחידה , אמרתי לו שיש לי צמיחה יחסית מהירה של זיפים ולכן אני חייב להתגלח כל יום כי יש כל בוקר מסדר בבסיס והדבר גורם לכל התופעות הנ"ל ושאני לא יכול להמשיך עם זה . בלי שום בדיקות מיותרות קיבלתי במקום אישור מהרופא להתגלח רק פעמיים בשבוע . אמנם לא פטור , אבל לא פחות טוב, לדעתי . הרגשתי כמו אלוהים במסדר בוקר כשהרס"ר המניאק עומד לי מול הפנים (הלא מגולחים שלי) , נושך שפתיים ומעוות את מצחו ואז ממשיך לקורבן הבא . ניצחון !!!

אלו היו דקות התהילה שלי .

עידו .

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם
לא צריך ליצור פריחה, מספיק להצהיר על אי-גילוח מטעמים דתיים (הגדרה שלי).

אחרי שאתה מצהיר שאתה לא רוצה להתגלח מטעמי דת אסור לך להתגלח אפילו פעם אחת (בעיקרון גם לא "לתקן" ולקצץ) ברגע שהתגלחת פעם אחת הפטור כבר לא תקף וקשה לי להאמין שתוכל להוציא אחד חדש, בקשר לקיצוץ ולתיקון, זה כבר תלוי ברס"ר בבסיס שלך ובמפקדים שלך, יכול להיות שהם יחמירו ואם הם יראו אותך ביום ראשון עם זקן יותר קצר מאשר ביום שישי אז הם "ישללו" לך את הפטור, ויכול להיות שהם יעלימו עין.

זהו שאצלנו בבסיס מחמירים בנושא, כדי להשיג פטור על רקע דתי אתה צריך לדבר עם קצין הדת, והוא בודק שאתה באמת יודע מה זה דת (לא קל לחרטט אותם).

הדבר היחיד הקביל הוא פטור רפואי. כשאני אלך לרופא עור אני אחתך מעט עם הסכין ואגיד לו שאני לא יודע להתגלח בלה בלה.

יש עוד רעיונות?

יובל.

פורסם

קודם כל למה שמזכירים פטורים ישר אני עולה לשיחה ... :roll:

דבר שני , לי אומנם אין פטור זקן אבל אני הולך עם זקן עבות ( עד כמה שיש לי לא גודל

הרבה אבל יש מספיק לא התגלחתי חודשיים...)

כמה אפשרויות . האפשרות הראשונה שהיא הפחות הגיונית , תנסה להעמיד עובדה

שאתה לא מתגלח , פשוט תבוא לצבא לא מגולח ותגיד שאתה לא יכול עד שכולם יזהו אותך

עם הזקן ואף אחד לא ישאל שאלות.

אפשרות שניה לקבוע תור לרופא עור בצריפין - חר"פ.

לפני שאתה הולך לרופא עור , תזיע קצת וכמובן שתחתוך את עצמך ממש טיפה בגילוח

ואחרי זה שפוך על הפנים ( אחרי הזעה לפני שאתה נכנס לרופא) כוהל נקי

התוצאה פנים אדומות וחמות ...

סביר להניח שינתן לך פטור זמני אותו תהפוך לקבוע.

אפשרות שלישית היא דת כמובן - ברגע שאתה מצהיר שאתה דתי , חייבים לאפשר

לך לגדל זקן , אל תיתן להם לספר לך סיפורים תיהיה תוקפני ותשיג את שלך.

ועוד משהו , למי שחותם על זקן מחמת דת מותר לקצץ את הזקן!

תחשוב על זה מה יקרה אחרי 3 שנים ללא קיצוץ - אחרי הכל אנחנו לא ב 100 שערים.

אז נהג שבת מעלי - אתה טועה.

אפשרות רביעית - היא קב"ן , אתה קובע תור אצל הקב"ן ומסביר לו למה מפריע לך להתגלח בבוקר - יכולות ליהיות הרבה סיבות , סיבת ההשפלה , סיבת הפחד - שאתה לא יכול בלי הזקן , הוא חלק ממך ואתה מרגיש ריקנות בלעדיו - מצחיק אבל יש לי חבר שעשה זאת והצליח.

לסיכום פטור מזקן הוא הפטור הקל ביותר בצבא .

בהצלחה יובל

בפרק הבא נלמד כייצד להוציא פטור מנעליים צבאיות.

פורסם
בפרק הבא נלמד כייצד להוציא פטור מנעליים צבאיות.

זה לא כל כך מפריע לי לעומת הגילוח, אבל תתחיל לזמר :lol:

יובל.

פורסם

לירן, למה שלא תכתוב כתבה שלמה על הוצאת פטורים בצבא ואחד המנהלים ישים את זה כהודעה דביקה, כדי שכולם ישכילו??

פורסם

אצלנו ביחידה כל מי שרוצה ומוכן לחתום שהוא לא מתגלח לפחות חצי שנה יכול לקבל אישור.

בדוגרי , אתה יכול לעשות זקן יפה ולגזור אותו אבל בלי להתגלח עד הסוף .

פורסם

טוב חברים יקרים , פרק ב' - פטור מנעלים.

יש לציין שלי אין את הפטור הזה כי אני אוהב מאד את הנעליים שלי - אדומות וקלות.

פטור מנעלים בצבא הוא אחד הפטורים הקלים ביותר .

אפשרות ראשונה : במקרה הזה כמו גם במקרה הגילוח אפשר פשוט לאט לאט

"לעבוד" על המפקדים ולהגיע בנעלים אזרחיות ( או נעלי פאלדיום )

עם הזמן המפקדים יתייחסו לזה כמובן מאליו , תלוי באיזה בסיס אתם ורמת ההקפדה

אפשרות שניה : אפשרות שניה היא פריחה וגירודים מתוצאה של החום בנעל ( אני אישית

לא שמעתי על זה עד עכשיו - חבר הוציא פטור כזה , זה נחשב בריאותי במידת מה

אבל הפטור הוא זמני ) הולכים למרפאה וגורמים לרגל ליהיות אדומה וכו.

אפשרות שלישית : הפטור הקלאסי : כאבי גב , כאבי קרסוליים , כמה בדיקות

וכמובן דיבור אמין מצדכם יקנו לכם את הפטור המיוחל , אך יש דרך קלה יותר בסעיף הבא.

אפשרות רביעית : זוהי הדרך הכי קלה להוצאת פטור מנעליים צבאיות :

נעלי הצבא עשויות מעור , הצהרה של החייל כי הוא צמחוני והוא לא יכול לנעול נעלי

עור כי הן פוגעות במצפונו וכדומה , תפטור סביר להניח את החייל מנעילתן

לכן הצבא המציא כמה פתרונות:

1. נעלי פלאדיום - נעליים שחורות גבוהות אם אני לא טועה

2. פטור לנעילת נעלים אזרחיות - תלוי במפקדים שלכם לרוב יהיה מדובר

בנעלים שחורות בלי כל מיני קשקושים , אבל יש כאלו שיבואו גם עם נעליים צבעוניות של נייק ונעליי עקב ( כל אחד והסטיה שלו)

הפטור מושג על ידי דיבור עם אחד המפקדים ואז הפניה לקב"ן - אך אל חשש לא מדובר

בסעיף , אלא הפטור הזה עובר דרכו בלבד .

בהצלחה.

פורסם

מועדון גימל הזהב מזהיר:

לירן הקבניסט ידוע בבעיותיו הנפשיות ואין להתייחס לדבריו באופן רציני.

חלק מהשיטות שהביא הנ"ל יכולות ו-י-ס-ב-כ-ו אותכם.

השיטה הראשונה באיך להוציא פטור מגילוח וגם באיך להוציא פטור מנעליים, מסוכנת פסולה ומשולה לנסיעה ב200 קמ"ש ללא אמצעי הגנה.

מועדון גימל הזהב מדגיש לירן הקבניסט השיג את כל פטוריו ע"י הקב"ן שכמו שידוע לכלל אין בכך שום אתגר ולכן אינו נילקח כבן אדם חשוב שיש להתייחסו בקהילת מועדון גימל הזהב.

למידע אמין ומוכח הודות הוצאת פטורים, גימלים, יציאה ממשפטים, התחמקות מתלונות, התחמקות ממגעו של לירן בעת דיבור איתו.

ניתן למצוא באתר החדש והמושקע של מועדון גימל הזהב

בברכה והמשך שירות בז

מועדון גימל הזהב

פורסם
מועדון גימל הזהב מזהיר:

לירן הקבניסט ידוע בבעיותיו הנפשיות ואין להתייחס לדבריו באופן רציני.

חלק מהשיטות שהביא הנ"ל יכולות ו-י-ס-ב-כ-ו אותכם.

השיטה הראשונה באיך להוציא פטור מגילוח וגם באיך להוציא פטור מנעליים, מסוכנת פסולה ומשולה לנסיעה ב200 קמ"ש ללא אמצעי הגנה.

מועדון גימל הזהב מדגיש לירן הקבניסט השיג את כל פטוריו ע"י הקב"ן שכמו שידוע לכלל אין בכך שום אתגר ולכן אינו נילקח כבן אדם חשוב שיש להתייחסו בקהילת מועדון גימל הזהב.

למידע אמין ומוכח הודות הוצאת פטורים, גימלים, יציאה ממשפטים, התחמקות מתלונות, התחמקות ממגעו של לירן בעת דיבור איתו.

ניתן למצוא באתר החדש והמושקע של מועדון גימל הזהב

בברכה והמשך שירות בז

מועדון גימל הזהב

תנסו ותיווכחו

כל הנאמר הוא על אחריותכם.

זרזיר , איך מצטרפים למועדון אם כך. שתף את חברי הפורום בסודותיך...

• תוכן חדש...