Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם,

אתמול בערב, בבית של חברה שלי, אחרי שראינו ביחד Madagascar 3 דרך הלאפטופ שלי מחובר לטלויזיה בסלון, באתי לנתק אותו, הייתי יחף, הרגשתי שאני דורך על משהו, הסתכלתי מטה, וראיתי את הדבר הזה, בחלקו מתחת לרגל שמאל שלי. חייב לציין שהוא היה בפוזיציה הזאת כמו בתמונות. לא הרגשתי צביטה/דקירה/נשיכה כל שהיא, וגם עכשיו, כמעט 24 שעות אחרי הרגל לא התנפחה, אין הקאות סחרחורות או כל הרגשה רעה קיצונית אחרת.

הדבר היחיד שכן יש הוא קצת חשש, וגם בכף רגל שמאל הרגשה כמו אחרי זריקה קלה, למרות שלא הרגשתי אתמול בערב כלום ואני לא מצליח למצוא סימן של דקירה.

בכל מקרה, (באגירה) יש מה לדאוג?

I Ride Because I Really Like Dessert

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ארשה לעצמי לענות למרות שאני לא מומחה לחרקים.

מדובר בעקרב שחור, אמנם הוא ארסי אבל לא מסוכן כמו הצהוב, אלה אם אתה אלרגי- ואם כן היתה יודע זאת מיד לאחר העקיצה.

אם נעקצת ועברו כמה שעות ולא נכנסת להלם נפחי אז הכל בסדר, מומלץ לקרר באם יש נפיחות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תיקון קל, עקרב זה לא חרק :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם הוא היה באותה הפוזיציה, הוא נראה לי די מת, לא?

נראה שהוא היה מת עוד לפני שדרכת עליו.

לודע, בתמונות הוא נראה לי די עלוב, רעוע וסמרטוטי.

אתה בטוח שהוא היה חי?

מה עשית איתו אחרי?

תיקון - עקרב הוא זוחל, ולא חרק.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אני לא יודע אם הוא היה מת לפני, או שהרגתי אותו בדריכה פשוטה... מה שאני כמעט בטוח שהוא לא היה שם באיזור כשעה וחצי לפני כששמתי את הלאפטופ ליד הטלויזיה.

הדאגה שלי היא בעיקר בגלל ויקיפדיה. הבנתי שאם זה השחורן יהודותן או מה שזה לא יהיה הזה, אין מה לדאוג. אבל יש עוד אחד שדומה לו והוא כן יש מה לדאוג.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
תיקון - עקרב הוא זוחל, ולא חרק.

זוחל?!

התכוונת ל"פרוק רגליים".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

בגדול אצל עקרבים - ככל שהצבתות גדולות יותר, כך הארס חלש יותר.

לעקרב בתמונה יש צבתות די קטנות ולכן אני משער שעקיצה ממנו הייתה יכולה להיות עניין לא נעים, אבל לא מסוכן במיוחד לאדם בוגר ובריא (דרך אגב גם עקיצה מהעקרב הצהוב הידוע לשמצה עלולה להיות קטלנית רק לילדים קטנים, אנשים מבוגרים מאד וכו').

אני בטוח שלא נעקצת מכיוון שהיית מרגיש זאת מיד.

בצעירותי גידלתי עביד כושי ונעקצתי - התחושה המידית הייתה של עקיצת דבורה. אני משער שאצל עקרב בעל ארס חזק יותר היית מרגיש מיד כאב משמעותי שהיה גובר עם הזמן.

נ.ב. סדרת העקרבאים שייכת למחלקת העכבישניים שבתורה שייכת למערכת פרוקי הרגליים.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

החומר שהוא החדיר אליך אוכל אותך מבפנים

אם עוד כמה ימים תקום בבוקר ותרגיש ריק

אז זה זה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
החומר שהוא החדיר אליך אוכל אותך מבפנים

אם עוד כמה ימים תקום בבוקר ותרגיש ריק

אז זה זה

הוא התכוון לזה:

envenomed-foot.jpg

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לא רוצה להסתכל בתמונות , יש לי פחד ממשי מעקרבים כאחד שכל כמה חודשים אירח אחד או עשרה בביתו , אבל אני מבטיח לך שאין מצב שהוא נהרג מתי שדרכת עליו יחף בלי שהיית מרגיש - אלו יצורים מאוד , אבל מאוד חזקים , צריך להיות מאוד אגרסיבי כדי להרוג אותם (הממש קטנים שבדיוק הורשצו מתים ממעיכה קלה) .

למי שיש לב שלא יהרוג , שיזרוק באיזה יער רחוק ממגורים .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...