Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קיבלתי היום בדואר דו"ח תנועה של משטרת התנועה שבו רשום שביצעתי

פנייה בצורה מסוכנת בחדוש דצמבר בירושלים

לא עצר אותי שוטר.

לא הייתה שם מצלמה.

שום דבר!

הדוח על סך 250 ש"ח

איך קורה דבר כזה?

פורסם

יכול להיות ששוטר שלא בתפקיד או אפילו אזרח ראו אותך ודיווחו עליך.

השאלה הנשאלת האם סביר לך שבתאריך הזה, בשעה הזאת אכן היית שם או שזה בכלל לא באזור שלך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה האיזור שלי, האוניברסיטה...

אבל אני לא מבין אם זה קביל?

כל אזרח יכול לרשום מס' רכב, להתלונן וישלחו לבנאדם דו"ח?

פורסם

כן, כל אזרח יכול להתלונן על עברת תנועה שהוא ראה. אני במקומך הייתי מבקש לקבל את פירוט העברה ומי רשם אותה.

כך תוכל גם לקבל מושג: מה זאת פנייה מסוכנת, ואם את הדו"ח רשם שוטר או שהדו"ח נרשם בגלל עדות של אזרח.

בכל מקרה זכותך לבקש להשפט, אם זה אזרח והוא לא יבוא להעיד (אם זה שוטר הוא מן הסתם יגיע, למרות ששמעתי גם על מקרים ששוטרים לא הגיעו להעיד), הדבר בהחלט ייטה את הכף לטובתך. מכיון שזכותך לתחקר את העד איך הוא החליט שזאת פנייה מסוכנת.

פורסם

לטעמי מדובר בדו"ח "לבן" שמתנדב משועמם או שוטר שלא היה בתפקיד באותו הרגע רשם לך

כדי לרשום דו"ח כזה מספיק רק מספר הרכב שלך.

פורסם

אם נישלך דוח לביתו רוב הסיכויים שהוא ביצע את העבירה אך לא מודע לה או שלא שם לב ולכן הוא צריך לקבל

את פירוט העבירה.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

מי רשם לך את הדוח?

האם רשומות הספרות 1111111? אז זה מתנדב.

בכל מקרה תערער ולך לבית משפט.גם אם תפסיד תטרטר את האפס שרשם לך את הדוח.במידה והוא לא יגיע יצאת זכאי אוטומטית.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אסור להם להביא לך דוח כל עוד אין להם עדות מסויימת.

אתה יכול לצאת מזה נקי ולערער במקרה שאכן לא עשית פנייה מסוכנת וחדה,

האפשרויות או שמישהו צילם אותך או שהייתה מצלמה באזור.

או סתם שוטר מנ*אק שנפל עליך ביום רע וקלט את המספר שלך =\

פורסם

איך בית המשפט יכול לדעת אם אכן אזרח התלונן מסיבה מוצדקת והדוח נרשם או שזה סתם מישהו שרצה "לדפוק" מישהו אחר?

הרי מישהו יכול לחתוך אותי בכביש ואז אני אגיד "אה סבבה אני אגיש תלונה שעברת באדום"...והוא יקבל דו"ח? לא הגיוני...

לדעתי זה יכל להיות רק שוטר/מתנדב.

פורסם

קיבלתי השבוע בדואר, דוח תנועה על עבירה שבוצעה לכאורה בחודש יולי, כולל קנס פיגורים, וזאת למרות שלא קיבלתי את הדוח המקורי.

העבירה: סטית מנתיב נסיעתך בצורה שעלולה לסכן את התנועה

מקום העבירה: האוניברסיטה העברית בירושלים

עוד רשום בדוח: "העבירה צולמה באמצעות מצלמה אלקטרונית"

א. איך מצלמה אלקטרונית יכולה לצלם סטייה מנתיב?

ב. יש שם רק נתיב אחד, אז לאן סטיתי?

פורסם

כל אזרח יכול לרשום מס' רכב, להתלונן וישלחו לבנאדם דו"ח?

1. כן, כל אזרח יכול להתלונן ויכתב כנגדך דו"ח.

2. במידה והוא יגיע להעיד בבית המשפט ובמידה ואתה לא תוכל להוכיח לבית המשפט שזה מישהוא שנוטר טינה כנגדך על רקע אישי, בית המשפט 100%ירשיע אותך מתוך מחשבה שאם אזרח מן השורה שכלל לא מכיר אותך מטריח את עצמו ולוקח חופש מהעבודה רק בכדי להעיד כנגדך, הוא דובר אמת!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אל תשלם כלום, תבקש להישפט אולי תצא מזה נקי אם אין הוכחות חותכות.

אתה מדבר מנסיון ואו מפעיל היגיון של אזרח שומר חוק ?

אני מניח שזו האופציה השניה, אז לצערי ולצערך זה לא הולך ככה..

השופטים מצדדים ב 99% בדברי השוטר, יתרה מזו לפחות בבית המשפט בנצרת, השופט מהווה זרוע נוספת של התובע המשטרתי ואינו חושש כלל להגיד לך מפורשות שבמידה ויידרש דיון נוסף העונש יהיה חמור הרבה יותר.

באותו יום שבו הייתי במשפט, השופט אף הרחיק לכת והודיע לנשפט אשר לא הודה באשמה , שאין מצב שהוא מטריח את השוטר להגיע לעדות, והוא מסתמך על הכתוב כתורה מסיני..

בקיצור, משפט צדק לא בבתי משפט לתעבורה..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...