Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי אתמול דו"ח אזהרה, והשוטרת שרשמה לי אותו אמרה שאם יתפסו אותי בשנתיים הקרובות אני אצטרך "לשלם כפול", לשאלתי מה זה בדיוק אצלה "לשלם כפול" היא אמרה שאם יתפסו אותי על עברה כלשהי בשנתיים הקרובות אני אצטרך לשלם גם את העברה עליה תפסו אותי וגם לקבל את הנקודות והקנס של דו"ח האזהרה אותו הם רשמו...

אני לא מוצאת אינפורמציה כזאת בשום מקום, האם מישהו יודע אם יש אמת בדבריה?

פורסם

לדעתי חיפוש היה עונה על שאלתך.

בכל אופן- יש אמת בדבריה. אם קבלת אזהרה, ובשנתיים אחריה קיבלת דו"ח נוסף, את תענשי על שתי העבירות.

אם עברו שנתיים האזהרה נמחקת.

פורסם

שטויות במיץ עגבניות , אזהרה כמשמעה , אזהרה , בחיים היא לא הופכת לקנס. ואני אומר מניסיון וחוסר מזל, קיבלתי אזהרה על חגורה, שבוע אחרי נתפסתי באותו מקום בלי חגורה ( אני עובד ליד תחנת משטרה ) וקיבלתי קנס כי כבר היה לי אזהרה. את לא משלם כפול ולא כלום , רק את הקנס שקיבלת, אולי הם אומרים את זה רק כדי להפחיד או לא יודע מה. האזהרה היא לתקופה שנקבעה באזהרה (בדו"ח), אם השוטר נותן לך את האזהרה לשנה או שנתיים , אחרי שנה או שנתיים, לפי מה שקיבלת , היא נמחקת , אבל בכל מקרה תיזהרי ותשמרי על הרישיון שלך ויותר חשוב על עצמך.

ורק שתדע שהאזהרה תקפה במסוף המשטרתי ביום קבלת האזהרה. כי שאם את חסר מזל כמוני , אל תשקר ותגיד שבחיים לא קיבלת קנס.

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

טוב, לאור התשובות הסותרות פניתי לחבר של חבר - תובע משטרתי.

התשובה היא כזאת - מה שהשוטרת אמרה לי הוא פשוט המצאה שלה באותו רגע. אין לאזהרה הזאת שום משמעות, עד כדי כך שאפילו לא ניתן להציג אותה כ"הרשעה קודמת" במשפט תנועה עתידי.

אולם, כן מתבצע רישום במסוף המשטרתי שקיבלתי אזהרה ולכן אם יעצרו אותי בעתיד יראו שכבר קיבלתי אזהרה ואז יתנו לי דו"ח אמיתי. כמו כן - גם אחרי שנתיים ואחרי שהיא לכאורה "נמחקה" זה עדיין לשיקולו של השוטר אם לתת לי אזהרה או לא כי בכל זאת יופיע במסוף שקיבלתי אזהרה בעבר.

מוסר השכל - לא להתפס. מקווה שלא מתנגש עם מוסר ההשכל - מי שנתפס פעם אחת כבר לא יכול להגמל מזה...

פורסם

טוב אני לא רוצה להשוויץ ולומר אמרתי לכם , אבל I TOLD YOU SO.:-)

כי אצלי זה היה מניסיון, בכל מקרה , סופשבוע נעים לכולם , ותשמרו מרחק..

ומצברים לא סתם מתים. :roll:(גם אצלי זה קרה)

עוד מעט עו"ד אבל דלקוהוליסט !!!

פורסם

דבר ראשון בוקר טוב לכולם.

אחד כדי לקבל אזהרה יש לעמוד במספר קריטריונים:

1 לפחות חמש שנים רשיון נהיגה

2 שנתיים אחרונות ללא הרשעות קודמות(וזה כולל אם כבר קיבלת אזהרה במהלך השנתיים)

3 העבירה שעשית אינה עבירה חמורה כמו עקיפות מסוכנות.פס לבן .ורמזור אדום(יש לציין שאפילו בעבירות מהירות יש אפשרות להקל בהזהרה)

אחרי שעמדת בקרטריונים ונתפסת בכל זאת וקיבלת אזהרה(השוטר מחיוב לבדוק במסוף שעברך נקי מדוחות בשנתיים האחרונות ומספיק אפילו יום אחד בשביל שלא יהיה שנתיים מלאות והוא לא ירצה לרשום אזהרה)

האזהרה נשארת אזהרה לתמיד ומפיעה במסוף בתור רישום ולא דוח.

במידה ולא היה מוסף פנוי לבדיקה והשוטר החליט להאמין לדבריך שעברך נקי (למרות שהוא לא)

זכית באזהרה והשוטר יקבל על הראש בגלל שהוא לא בדק אותך(בעת הזנת הדוחות למחשב המשטרתי מחיובת הפקידה\שוטרת לבדוק בעברך.אך גם אם היא מצא דוח בעברך אין באפשרות לשנות את האהזהרה אחרי שנרשמה)

והכי חשוב שתסעו בזהירות ולא תקבלו בככל דוחות או אזהרות...

שבת שלום

פורסם
טוב אני לא רוצה להשוויץ ולומר אמרתי לכם , אבל I TOLD YOU SO.:-)

כי אצלי זה היה מניסיון, בכל מקרה , סופשבוע נעים לכולם , ותשמרו מרחק..

ומצברים לא סתם מתים. :roll:(גם אצלי זה קרה)

גבר,

תחגור חגורה, שאנחנו לא נצטרך להגיד לך גם את המשפט שציינת.

פורסם
על תעבירי לרביעי בבין עירוני והכל יהיה בסדר ( בעצם גם את השלישי אל תמשכי יותר מידי.. )

דווקא על מהירות לא סביר שיתפסו אותי, ממוגנת היטב (ובכל זאת משתדלת לא לעלות משלישי בכביש 4). :roll:

• תוכן חדש...