Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי שכמה מהתגובות שם מרמזות על כך שהיה טוב יותר בלי העמותה בכלל.

לדעתי היא מבצעת עבודת קודש בארץ, וגם אם לדעתך היא יכולה לעשות יותר, זה אמור להגיע בטונים הרבה יותר רגועים מהרבה מהאנשים בפורום ההוא.

פורסם

כן, כי עמותת אור ירוק היא מסחטת כספים נוספת שלא תורמת במאום אלא מתחזקת אתה עצמה, בעיקר, ומסיטה את השיח הציבורי למקום נוח לרשיות אכיפת החוק. בין זה ובין מלחמה בתאונות וצמצום ההרוגים אין דבר וחצי דבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

העמותה עוסקת בהסבר ומעלה את מודעות האזרחים לתאונות ולמשמעויות הנובעות מכך.

איך בדיוק יהיה טוב יותר בלי עמותה כזו עוד לא מובן לי. ואם אפשר להתנסח בצורה יותר מכובדת ופחות קיצונית יהיה עדיף.

פורסם

תגידו, רומן ואביעד - מתי בפעם האחרונה דיווחתם לחברה הלאומית לדרכים על מפגע בכביש? כי זה אחד הדברים שהמערכת הזאת עושה.

לי יוצא להתקשר לחברה הלאומית לדרכים לפחות פעמיים בשבוע: אם זה על חתיכות צמיג שנשארו על הכביש או רכב שעומד בצורה מסוכנת על כביש מהיר. המערכת הזאת נועדה להעביר פניות מהאזרח למספר רחב של גופים, בלי שיצטרך לנסח כמה עותקים או לחפש את הכתובות של כל גורם וגורם. לטעמי אתם צריכים לברך על המערכת הזאת.

פורסם
את תגובתי כתבתי בסוף. בשתי מילים: לדעתי, עמותת אור-ירוק תורמת ישירות לקטל בדרכים בכך שלא מסיטה את הדיון הציבורי לעבר מחדלי התשתית הרבים, למרות שיש בכוחה לעשות כך.

מה דעתכם? לי נמאס.

קישור: http://motorica.net/viewtopic.php?t=4758

תגובה במקום.:idea:

הארגון הזה קיים יותר מ10 שנים ולא מרגישים שום שינוי לטובה במה שקורה בכבישי הארץ.

יוגב

פורסם

אהלן,

הנתיב הימני ביותר בזבוטינסקי פ"ת[דו כיווני],

600 פעם, "הלווווווו, מכסה הביוב קבור בתוך בור" והתשובה? "כן, כן, זה בטיפול",

וזה נשלח לעיריית פתח תקווה, אור ירוק ומע"צ,

אולי, ביום מן הימים, שקטנוע יתרסק בגלל בור כזה, אך יזכרו שאבי שלח לפני שנה 12 מכתבים בדואר רשום למחלקת תעבורה בעיירית פתח תקווה.

[ואני אגלה גם בסוד, שלראש אגף התחבורה בעייריה, יש כנראה פטיש לבורות, איכשהו, נסיעה ברחבי פתח תקווה, היא כמו נסיעה במסלול קארטינג].

וזה, לפני שהתחלנו לדבר על בני ברק, תל אביב, ממטרות בכל עיר קיימת, ראבק, הכביש לא צמא למים, אבל לאאאא, אור ירוק צריכים לדחוף כסף למשטרה, כדי לתת עוד דו"חות שייעלו את הסעיף לאנשים.

הם לא ישקיעו בתחבורה ציבורית, בפיתוח נהיגה מונעת, בחינוך תעבורתי נורמלי בתיכונים["אופנוע זה סכנת חיים, זה מסוכן, אפשר למות מזה", אפשר למות גם מאוטובוס שהחליק מהממטרה], בתיכנון ערים ובעוד 1001 סעיפים[על מה לעזאזל אנחנו משלמים 1300 שקל אגרת רישוי בשנה, כדי להגיע למשרד הרישוי ולהתייבש שם שעתיים? הזמן הזה שאנשים מתייבשים בתור, שווה להפסד למדינה, כי זמן ההמתנה = מס הכנסה שנעלם.

חלילה וחס שנשקיע במשהו, יש מיתון, לב לבייב מתרקס, עמרם מצנע תקוע בירוחם, הבנקים רועדים מפחד שיגלו כמה כסף אין להם וכולנו לחוצים כי הבורסה נפלה היום ב-49848 אחוז.

מדינת ישראל - ארץ המגבלות הבלתי אפשריות.

----

פורסם

יונתן, אני אתחיל ואסיים בבדיחה:

יהודי הלך לכותל להתפלל. שאל אותו חברו משחזר, איך היה? ענה אותו יהודי: אתה יודע, הרגשתי שאני מדבר אל הקיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

(כתגובה ליונתן:)

אני דיווחתי! הדיווח האחרון היה לפני שבוע, ודווקא חזרו אליי. (עיריית ת"א).

באשקלון הוצבו תמרורים ושונה תזמון של רמזור בזכות דיווח שלי בוודאות.

ישנו שרשור דביק בפורום על בעיות בתשתית - ספור כמה הודעות כתבתי שם. (מעניין, אגב, מתי יעשה משהו לגבי זה).

"כל המציל נפש אחת בישראל - כאילו הציל עולם ומלואו".

ככה שאליי אתה לא יכול לבוא בתלונות.

עדיין, יש המון על מה לדווח. לדעתי - צריכה להיות תוכנית חירום ממשלתית לטיפול בתאונות הדרכים - ע"י טיפול בתשתית (ולא הוספת עוד מצלמות בכבישים עם ראות מצויינת ושוליים רחבים). ואני לא מגזים!

פורסם

עמותת אור ירוק לא כל כך גרועים.

בזכותם למדתי משהוא שלא הכרתי, וכנראה עזר לי להימנע מתאונה- העובדה שABS מרטיט את דוושת הברקס.

בפעם הראשונה זה מפחיד. פשוט כך.

אז הם לא לגמרי גרועים.

תנו להם את הצ'אנס שלהם. אולי תופתעו לטובה.

אולי הם עוד ישמעו לציבור לשם שינוי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל הכבוד, תמשיך לדווח.

השלטון המקומי בארץ זה סיפור בפני עצמו, אבל גם כאן חלק מהבעייה הם התושבים שבוחרים את השלטון.

בכל מקרה, לא רק שהמערכת הספציפית הזאת היא דבר מבורך משום שהיא משפרת את הקשר ביננו לבין הגופים האחראיים, אלא יוזמים איתנו קשר דרך פורום באינטרנט ומבקשים מאתנו לבוא ולבדוק אותה. תיקח כמה שניות לחשוב על זה, ואז תקרא את התגובות - ותגיד לי שאתה לא מתבייש.

אני לא מצפה מהחברה הלאומית לדרכים שיכנסו לפורום ויתחילו לקרוא שרשורים - אז עכשיו עשו לך עבודה קלה: תרכז כמה בעיות כאלה, תשלח דרך המערכת החדשה ואם לא חוזרים אליך ננסח יחד מכתב מתאים.

פורסם
בזכותם למדתי משהוא שלא הכרתי, וכנראה עזר לי להימנע מתאונה- העובדה שABS מרטיט את דוושת הברקס.

לא היית אמור ללמוד את זה ממורה לנהיגה שלך ? אור הזה אחראי גם על חינוך שלהם,נדמה לי 8)

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

ברווז,

היית אמור ללמוד את זה בשיעור הנהיגה, ולא מעזרה של אור ירוק!

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם

אני עובר כל יום בצומת של שיבא,

הרמזור לאלה הבאים מאלוף שדה, אוהב לתת לך בהפתעה צהוב[קצר מאוד] וכל יומיים בערך אפשר לראות תאונת טמבונים שם.

ולאלה היוצאים משיבא לאלוף שדה, יש כנראה פיוז קצר, כי כל סיבוב רמזור לפחות רכב אחד שורף את האדום[מה שמהווה סכנה לקטנועים - ואור ירוק, אני מוכן לעמוד עם מצלמה וכיסא, אם תתממנו אותו כמובן]

את התיאור הנ"ל אני שולח גם לאור ירוק,

אני אמשיך לעבור במשך כל יום במקום[צבא, עבודה, בריכה] ואולי, יהיה נס ומשהו ישתנה.

אבי.

----

• תוכן חדש...