Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

באמת כל הכבוד על הנתונים ועל הידיעה . זה מעורר מחשבות על מה שיש . בקצב הזה עוד נקנא בפורד פוקוס ליסינג:lol:

בתודה וברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

איזה יופי, רק הוכיחו לי שצדקתי בקשר למערכת של הלקסוס LS430...

נהגתי בה באמריקה וממש ממש ממש התרשמתי מהמערכת, ציפיתי לראותה ברשימת 2005, ולא הופתעתי. :)

Maserati.

פורסם

המערכת OEM מס' 1 כיום נמצאת בAUDI A8, שם תמורת תוספת של כ12K$ ניתן לקבל מערכת קומפלט של BANG & OLUFSEN שכוללת סט קדמי 3WAY הכוללת פיזור מושלם לטוויטר, סט אחורי 2WAY(דלתות אחוריות), רמקולים אחוריים(מגש אחורי) וסאב(במגש האחורי) וכמובן הכל בתיבות מיועדות לכך שמתאימות ב100% לדלתות הרכב ובנפחים הדרושים.

אחת המערכות שהייתי חפץ לשמוע.

קישור לאתר החברה:

http://www.bang-olufsen.com/audi/

under construction..

פורסם
המערכת OEM מס' 1 כיום נמצאת בAUDI A8, שם תמורת תוספת של כ12K$ ניתן לקבל מערכת קומפלט של BANG & OLUFSEN שכוללת סט קדמי 3WAY הכוללת פיזור מושלם לטוויטר, סט אחורי 2WAY(דלתות אחוריות), רמקולים אחוריים(מגש אחורי) וסאב(במגש האחורי) וכמובן הכל בתיבות מיועדות לכך שמתאימות ב100% לדלתות הרכב ובנפחים הדרושים.

אחת המערכות שהייתי חפץ לשמוע.

אני מניח שאתה יודע שהם הרוויחו את המוניטין שלהם יותר על עיצוב המערכת , מאשר על הסאונד שלה . ולא מזמן קראתי באיזה מקום (נדמה לי עיתון כלכלי) ראיון עם המייסד והמנהל שבו הוא אומר שהם מתחרים רק על עיצוב . אז הם נשמעים בסדר ואפילו טוב . אבל אם אתה מצפה לשמוע על העשיר שקנה סטאפ ב12K$ , וללכת לשמוע ,אני חושש שאתה עלול להתאכזב. ובמחיר הזה ניתן להרכיב מערכות שבאמת תגיד וואו . בקיצר אני אישית לא הייתי מחזיק את נשימתי לשמוע באנג אנד אולפסן . למרות שחייבים לומר שהצורה שהם עשו את זה מרשימה ביותר , פשוט אין מילים ליופי ולעיצוב

קישור לאתר החברה:

http://www.bang-olufsen.com/audi/

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

מעולם לא התלהבתי מהמערכות של B&O מהבחינה האוקוסטית. התפוקה האקוסטית של מערכות B&O מול מחירם הינה ביזיון.

אבל, יש להן אפקט אסטטי ופלצני ששווה פי כמה ממחירם. בנוסף, יש להם WAF יוצא דופן.

לי נראה שהסיבה שאודי פנו ל B&O כדי לבנות מערכת לA8 הינה כדי לעשות רעש תדמיתי אצל קהל היעד שרואה את עצמו "אנין טעם".

לא שמעתי את המערכת של B&O בA8 אבל אני אהיה מופתע (מאוד) אם היא טובה יותר מהמערכת של מקינטוש שהיתה בסובארו OUTBACK ובמערכת של מרק לוינסון בלקסוס (שאת שניהן שמעתי)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

פורסם

יהודה,

הרי זה ברור שאם תתן לי 12K$ אני מתחייב להתקין ברכבך מערכת שתשמע בוודאות יותר טוב בכמה רמות.

וזה ברור שאם היית שואל אותי מה בחירתי בין מערכת OEM או מערכת שאני בוחר, אתה יודע מה הבחירה שלי...

אבל דיברנו פה על מערכות OEM, וזו באמת אחת המערכות שהייתי חפץ לשמוע.

למרות שברור לי שמראש אני יתאכזב בהשוואה למערכת AM אחרת בסכום זהה.

אבל בשוק הOEM? הייתי מאוד שמח לשמוע את התוצאה הסופית של המערכת של B&O בAUDI.

under construction..

פורסם

אני מבין אם כך שיש לי אי הבנה קולוסאלית על מה אתם מדברים . מהו שוק הOEM שבו מערכת של B&O מוערכת כל כך ? עד היום ידעת ששוק הOEM זה השוק שבו חברות קונות מחברות אחרות תחת שמם , אבל מסתבר שאו שאתם מדברים על משהו אחר או שיש פה משהו אחר שאתו לא הבנתי

ודרך אגב מערכת של מקינטוש הייתי רוצה לשמוע, אבל מענין אותי של מי האלמנטים של הרמקולים שלהם , כי מגברים ור"ד הם יודעים לעשות טוב אבל קומפוננטים וסאבים לא נראה לי

בתודה ובברכנה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

OEM - original equipment manufacturer

כאשר מתכוונים למערכות לרכב OEM מתכונים למערכות שהגיעו "אורגינל" מהייצרן והם מובנות ומותאמות לרכב. רוב היצרנים הגדולים היום פועלים בשוק זה והוא מהווה חלק מרכזי ומתפתח בחברות הללו. עיקר המכירות של קונצרן הרמן לשוק הרכב הינו מוצרי OEM - את זה ניתן לראות בדוחות הדירקטוריון של קונצרן הרמן ל-2005. אני בטוח שהוא מהווה חלק ניכר מהמחזור גם לחברות נוספות, אך לא חפרתי בדוחות שלהם.

פורסם

תודה על ההסבר. אבל,עדיין , אז המסקנה היא שהקנינים של יצרני הרכב אין/לא מענין מודעות לאיכות הסאונד והם קנינים גרועים שקונים ע"פ שם /מס' רמקולים ו/או סיבות אחרות . אבל עדיין אני לא מבין מה הגליק הגדול ? אם אין גליק במערכת בשוק הפרטי למה שיהיה לה בשוקהOEM ?

ממילא כול אחד שמחובר לפורום הזה , גם אם הוא יקנה אאודי/מרצדס/במוו , סביר להניח שתוך כמה שבועות הוא ישנה את מערכת הסטוק . ואם הוא ירצה לשים את מערת הסטריאו בתור תוספת בקניה הוא יבדוק במה מדובר וכמה גובים על התוספת? אז מה הסיפור ? פשוט לא מבין למה ההתפעלות?

בתודה מראש יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כאשר יצא לך לשמוע את המערכת בLS430 או בסובארו OUTBACK עם האופציה למערכת מקינטוש אתה תבין שמדובר באיכות גבוהה בהרבה מהמערכת הקיקיונית המותקנת במאזדה 3 למשל. כאשר ישנה התקנה מקורית ואכותית מהייצרן אין לך רישרושי פלסטיק וכל מיני בעיות שכתוצאה מהתקנת אפטר מרקט שבה מפרקים פלסטיקים ברכב.

היום עם כול הIDRIVE של BMW וכל הצעצועים הדומים משאר החברות זה הופך להיות סיפור רציני להתקין מערכות אפטר מרקט. לא לחינם השקעי חברות כמו JL, רוקפורד ואודיו קונטרול בפיתוח יחידות אינגרציה שיאפשרו לחבר מוצרי אודיו בהתקנות אפטר מרקט ללא שינויים לממשקים הקיימים.

ל-99.9% מהאנשים המערכות שקיימות ברכבי יוקרה היום יענו על הציפיות ויגרמו להנאה מאיכות הצליל. האוזון הנותר הוא אודיופילי במיוחד או חולה SPL וקהל יעד כזה מצומצם לא מעניין במיוחד את יצרני הרכב.

חלק מהיצרנים כוללים מערכות A/V שונות כאופציות בתשלום (במיוחד היצרנים הגרמניים) וחלק מהיצרנים רואים את המערכת כחלק בלתי נפרד האיבזור הסטנדרטי המתבקש מרכב יוקרה - היצרנים האמרקאים והיפאנואמריקאים (לקסוס, אינפיניטי, אקורה).

• תוכן חדש...