Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פורסטר 2005.

אמש התנפצה לי הזגוגית האחורית בחניון "רננים" רעננה.

טלפון לבוכן הביטוח,הפנה אותי ל"מאסטר שיר" ומשם ל"אוטו גלס רעננה" בחור בשם דויד ענה לי בבוקר ואמר שניתן להליף את השמשה, ולא לשכוח להביא רשיון רכב,ביטוח ואחריות מאסטר שיר.

הגעתי למוסך בערך ב12 בצהריים. קיבל את פני דויד ואז טרח להסביר לי כי עלי לשלם 190! שקל!!! עבור הגומיה מסביב לשמשה.

190 שקל לגומיה...!!

סוכנת הביטוח התפלאה ,אבל אמרה שאף פעם לא נתקלה בבעיה שכזו,ויתכן שצריך לשלם. בכל מקרה הציעה לבדוק ב"מאסטר שיר"

התשובה במאסטר שיר היתה- בודאי שזה לא כולל גומיה. שאלתי "אבל 190 שקל לגומיה"?

בודאי אמרה הפקידה יש גם גומיות שמגיעות ל220 שקל.

בינתיים דויד מאוטו גלס רעננה הפנה את הפועל לעבודה על הרכב שלי."זה סובארו קובעים את המחיר לא אנחנו".זה גומי אורגינל של סובארו" אמר דויד. בחור דתי עם כיפה לראשו.

התקשרתי לחבר בעל מוסך סובארו ולחבר נוסף המתעסק בחלונות כהים לרכב. תשובתם היתה זהה " פעם ראשונה שאני שומע על כך".

יצויין כי לכל אורך שהייתי ניסה דויד לגרום לי ללכת ולחזור ב4 .לא לפני... (מעניין למה?).

הקשיתי על דויד שאמר בחוצפתו "רגע ייתכן ויש טעות במחיר של הגומיה והיא עולה יותר מ190 ש'.(שוב אמר שזו גומיה של סובארו".

החלון הגיע והעובד גזר מתוך גליל ענק של גומי את האורך המתאים לחלון (מטר וחצי בדיוק). כן גזר מגליל את הגומיה ה"אורגינלית של סובארו".

ודויד? מה הוא עונה לי על שאלת הגליל ? זה אורגינל של סובארו אבל מתאים לכל הרכבים.

ראה דויד כי איני מוותר בנושא מחיר הגומיה,הפלא ופלא.... הוא בדק בחברה והמחיר ירד ל58 ש'ח אבל יש להוסיף מע'מ....

כשהצגתי את עצמי כעיתונאי אמר כי הוא רק שכיר בעסק וכל ההנחיות קיבל מההנהלה.

לשאלה כיצד הגיע בתחילה ל190 ש' ?(כולל מע'מ לזכותו ייאמר) ענה- בפעם האחרונה שהרכבתי שמשה לרכב שכזה גביתי 190ש',לכן חייבתי באותו מחיר.

שאלתי אם החיוב לפי מידה או שיש מחיר קבוע לגומיה? שהרי מה שנחתך במידה מגליל חייב להיות מחוייב ע"פ האורך.

הבטחתי לו כי המקרה יובא לכל הגורמים-איגוד המוסכים,איגוד חברות הביטוח,מועצה לצרכנות" ושיווק הוגן לצרכן.

עדיין אני חושב ש1.50 מ' של גומיה לא צריך לעלות 58ש' לפני מע'מ.("מחיר עלות" לדברי דויד).

מה דעתכם?

אציין כי עבודת הזגג היתה מקצועית ביותר נקיה ומסודרת.....

אז אל תתפתו לשלם כל מחיר אקסטרה שדורשים.... תשאלו שאלות,תתעניינו... זה עובד. עובדה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאוד מעצבן שתמיד יש את ה"תוספת" הזאת של הגומיה שחייבים להחליף, וזה תמיד לא פחות מ-100 ש''ח וכמובן לא מכוסה.

לפי דעתי מדובר על פירצה שהמוסך משתמש בה לרעה כנגד כל לקוח שיכנס להחליף שמשה באחריות, הרי ללקוח אין את האפשרות לדעת האם באמת נחוצה הגומייה או שעובדים עליו.

דבר שהתרגלנו לחיות איתו בשנים האחרונות, לפני כן לא כך היה הדבר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

היי, קודם כל, אני חייב לציין שהייתי עובד אוטוגלס !!!

אני מכיר את דויד באופן אישי, הבחור איש מאוד מאוד חביב, הייתי יושב איתו המון לשיחות (הייתי לוקח באופן קבוע קו שמשות חולון - השרון).

דויד הוא שכיר של אוטוגלס, שמנהל את מרכז השירות שלהם ברעננה (מאחורי מוסך רנו ניסן), את כל ההנחיות וההוראות הוא מקבל מההנהלה, המנהל של אוטוגלס ישראל הוא אמיר אלדר, ואיתו יש לבצע את כל העימותים.

אני מזהיר מראש: אמיר איש מאוד לא נעים לשיחה, קולני ומשתולל.

אני אישית גם הייתי מוותר על הבאת הדבר לאיגוד המוסכים או גורמים אחרים, שכן לא תוכל לעשות כלום בנושא, אין פיקוח מחירים על הענף, לא מעניין את אף אחד המעשים שלו, וכן, אוטוגלס הם הגדולים בארץ בזגגות רכב, לא ממש תוכל להזיק להם, גם אם מאוד מאוד תנסה.

אגב, הסניפים הכי טובים הם רעננה ות"א, מבחינת השירות והאנשים שמאיישים את המקום.

לדעתי, וותר ותשכח, לא נעים ולא נורא, בטוח שלא שווה את העצבים שלך.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עם כל החביבות של דויד....(נגיד).... לא ייתכן שגומיה שנגזרת מגליל ענק תעלה 190ש'.

בגלל אנשים ששוכחים ומוותרים מדינתנו נראית כך......

מעט עירעור בטחון של דויד והמחיר ירד פלאים..... הכיצד?

פורסם

נתחיל בכך ש190 ש"ח זה לא מחיר בשמיים לגומייה, אין ממה להבהל.

מה שהוסבר לך ע"י הזגג יתכן והוא ניסה להרוויח עוד קצת שלא בצדק.

אם איני טועה גומיה לשמשה עולה כ150ש"ח.

פורסם

אין לי מושג לגבי ערעור הבטחון של דויד וירידת המחיר

האם הוא שוחח בטלפון בין לבין ?

יכול להיות שהתייעץ עם ההנהלה.

בכל אופן, אם אתה מחליט לנסות לעשות משהו, דויד לא קשור לשום דבר שתעשה, כל ההתנהלות שלך צריכה לבוא מול אמיר אלדר, שהוא המנכ"ל של אוטוגלס, ויושב במשרדים ברחוב המרכבה 4 באזה"ת חולון.

מה שכן, תהיה בטוח שהגומי אוניברסלי, לא מקורי לא עמיית.

אני הייתי עובד כנהג, שמעביר שמשות מחולון (מחסן וסניף מרכזי), לכל סניפי אוטוגלס בארץ + למתקיני שמשות פרטיים.

מלבד שמשות, הייתי מעבר גומיות לשמשות, מכשירים לפירוק שמשה קדמית, חומרים לניקוי שומנים, סיליקון שחור להדבקת שמשה ושאר ציוד נלווה.

ככה שאני יודע במה מדובר :)

מוצדק או לא אין לי מושג, היום זה גם פעם ראשונה שאני שומע את מחיר הגומיות (כשאתה עובד במקום המחירים לא מעניינים אותך)

פורסם
שאלת תם.

מה? אי אפשר להשתמש בגומי שהיה על החלון הקודם? פשוט להעביר אותו לחלון החדש?!

לא אי אפשר, הגומי ניקרע בפירוק השמשה, וגם אם יצא שלם הוא כבר בלוי.

פורסם

בפעם האחרונה שהחלפתי גומיה לחלון קדמי אצלי באוטו - היא עלתה 50 ש"ח כולל מע"מ והאורך שלה היה בסביבות ה 4 מטר.

זה היה אצל א.א. גלס בירושלים

אבל חשוב לציין שהורדתי את החלון ע"מ לבצע עבודת פחחות ולא כתוצאה משבירת החלון ויכול להיות שזה מתומחר אחרת.

בכל מקרה אני לא מאמין שהוא הפסיד עלי

פורסם

מחזק את קודמי, לרוב הגומי מתפורר בהוצאת השמשה, או שיוצא יבש ברמה שלא כדאי להשתמש בו שוב, כי אח"כ זה כניסת מים לרכב ובלאגן, בזמנו כשניפצו לי חלון, השארתי את הגומי הישן, והיה נכנס מים לרכב.

פורסם

נתחיל בזה שלא בכל רכב יש צורך בגומיה.

מחיר הגומיה מופרז פשוט כי הם יכולים , הרי כולנו מחליפים שמשה דרך הביטוח וחושבים לעצמנו איזה מזל שיש לי ביטוח שמשות, ובדיוק בגלל זה מקומות כמו אוטו גלס תוקעים מחיר מופרז לחתיכת גומי.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

זהו ידידי,שאני התבקשתי לשלם ולא הביטוח.

לא עזבתי את הרכב לשניה.

תשאלו תבררו ,זה עובד.

פורסם

אני לא מבין למה צריך לשלם על גומייה ? בשביל מה יש ביטוח שמשות ?

אם לא בכל הרכבים אז לפחות ברכב הזה (ובטח ברוב הרכבים):

אפשר להחליף שימשה בלי להחליף את הגומייה ? לא!

האם בעל הרכב הזיק בכוונה לגומייה ? לא!

האם המוסך התרשל ? לא!

אז לפי ההיגיון שלי הגומייה (בין אם עולה 50 בין אם 200) חייבת להיות מכוסה ע"י הביטוח. הרי מטרת הביטוח להחזיר את הרכב למצבו הקודם.

לדעתי - שיטת "מצליח" של חברות הביטוח: השימשה עלינו, האלמנט עלייך.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לפני שנים, לאבא שלי שלי הנכה, שכן המוכר למשטרה ניפץ שמשה אחורית עם אבנים בלילה, את זה עשה השכן בגלל שאבא שלי ביקש מימנו לא להפעיל אחרי 24:00 בלילה מוסיקה בפול ווליום (עוצמה עד כדי כך גדולה שחלונות רועדים ושומעים ברחוב) מעל החדר שלו כי זה מפריע לישון לאדם חולה (מיותר לציין שתלונות למשטרה לא הועילו ורק גרמו לכך שאותו שכן הגביר פגיעה ברכב נכה ובנכה עצמו ע"י טרטורי מניעת שינה תוך הפעלת מכשירים בלילות שגורמים לויברצייה, מוסיקה רועשת וסאבים).

הנקודה היא, שהיה ביטוח שמשות והחליפו לאבא שלי את השמשה בלי לחייב על שום גומייה וכד'.

השמשה המקורית באה עם גומייה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...