Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי מאזדה 3 שנת 2005

לאחרונה, מזה כמה חודשים, שאני מגיע לרכב , אני רואה מלא מלא מים ( להלן טל ) או אדים על החלון , ממש כמו לשאר כל הרכבים שעמדו לידי.

הבעיה היא שאצל כולם המים הם מבחוץ, מנגבים עם הוושרים והכל טוב.

אצלי זה מבפנים ! גהנום-כל השמשה מלאה מייםםםםם אבל מלא !

אם אני מנגב אותה ( עזבו שזה מלכלך ומשאיר סימן ) עם טישו, התוצאה היא שיורד לי מלא טיפות מהמים לתוך הדש בורד.

יש לצין שבדקתי ואין לי נזילה מהגומי של השמשה, אני נכניס את הרכב לא מעט לשטיפה חיצונית ושיורד גשם הכל נשאר יבש.

אני לא מצליח להבין מה גורם להבעיה הזו.

יש לציין שהחלפתי שמשה לפני כמה חודשים , אני מקווה שזה לא ממש קשור ...

השאלה מה עלי לעשות עכשיו...

אשמח לכל עזרה

חן

פורסם

אני נתקלתי במה שאתה מתאר אבל בקנה מידה קטן יותר, האיביזה שהייתה לי אם הייתי חונה בצהרים ושם סוכך שמש והרכב היה עומד במשך יום כשהייתי מגיע הייתי מגלה רטיבות בצד הפנימי של השמשה-מסיבות ברורות׃ אויר חם שכלוא בין השמשה לסוכך מתקרר או להפך אויר קר מהלילה שמתאדה מהחום של הצהריים.

לא הזכרת לאחר כמה זמן זה קורה והאם גם אתה משתמש בסוכך שמש...

פורסם

אדים == הפרש טמפ גדול מ 8 מעלות בין החלון לאוויר.

אם יש אדים בתוך האוטו, סימן שהחלון קר, ובתוך הרכב היה חם ולח.

תנסה לפני סיום הנסיעה לקרר קצת בתוך הרכב לפני שאתה נועל אותו.

בנוסף, האם אתה מכבה את ה AC בזמן שאתה מחמם ברכב? אם כן, אתה בעצם לא מייבש את האוויר ולכן הוא לח.

תפעיל את ה AC בזמן שאתה מחמם. גם אם זה לא מסתדר לך לוגית.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

לפי דעתי איבדת את האטימה בפנים הרכב שהרכב סגור,ולכן אוויר לח שנכנס בלילה לתוך הרכב מצטבר על הצד הפנימי (בדיוק כמו שקורה בלילה על הצד החיצוני). תבדוק אם לאחר החלפת השמשה בוצעה אטימה נכונה ותקינה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

הבעיה של אדים על השמשה מוכרת והיא בעיה בטיחותית של שדה ראיה, ורצוי לטפל בה לפני תחילת הנסיעה. חשוב לשמור על חלקה הפנימי של השמשה נקי מלכלוך (תתפלא מה תמצא שם) ולשמור על תקינות מערכות המיזוג, החימום ועל גומיות האטימה של הדלתות.

בזמן הנסיעה, רצוי להפעיל את החימום, אבל גם לשמור חלון פתוח במקצת בחלקו העליון וגם להפעיל את המזגן (כפתור ה-A\C) בשילוב עם החימום לפחות בחלק מן הזמן. באופן זה ינשוב אוויר יבש וצונן יותר מן המזגן לעבר השמשה (כאשר המזגן מכוון למצב של הפשרת שמשות) וגם יעילותה של מערכת המיזוג תישמר לאורך זמן (השימוש התקופתי במזגן מסכך את חלקי הגומי האוטמים אותו).

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אני משתמש בספריי של BG בצבע תכלת BG anti fog formula. רסס על 2 צידי החלון, חכה שהחומר יתקשה ונגב. להשיג באוטו דיפו הקרוב לביתך.

פורסם

תודה לכולם עזרתם לי מאוד !!!

אני מקפיד להוציא אתהאוויר החם שברכב לפני שאני מכבה את האוטו ויוצא ממנו ...

אני כבר משתגע...

התופעה קוראת אחרי שהאוטו למשל , עמד מהבוקר , ובאתי אליו בערב ב 7 בערב , כולו היה מלאאאאאא מים ...

אולי הספרי הזה שאתם מדברים יעזור ?? כי הוא דוחה מיים ולא נגד, כלומר מה שהחומר עושה זה רק מוריד את המים מהר יותר למטה ואז בכלל יהיה לי קצר שם בדרש בורד לא ? אני טועה ?

למישהו יש נסיון איתו ?

אולי שווה לחזור למקום שבו החליפו לי את השמשה ולהפוך שולחן או כסא? ( אני סתם מקצין )

אשמח לעוד עזרה

חן

פורסם

השאלה אם החומר הזה דוחה מים כלומר אם אני מורח אותו לא יהיה לי מים על השמשה

או שהוא רק לא נותן למים להשאר על החלון , כי אז זה גרוע , כל המים ירדו לי תוך הדאש בורד...

בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות ...

פורסם

הייתה לי תופעה דומה שמקורה היה בחדירת מים לבגאז'....

אני מנחש שאם תוציא את הגלגל ספר תגלה שכל האמבטיה מלאה במים....כאשר הרכב עומד במשך היום בשמש יש עיבוי של המים מבפנים וזה גם מלווה בריח לא נעים.

בכל מקרה אם מדובר ממש בטיפות ולא באדים זה סימן שיש לך מים בתוך הרכב.

פורסם
RAINX זה שם יקר לגליצרין, לך לבית מרקחת, קנה גליצרין ומרח על השמשה.

אל תקנה בטעות נרות גליצרין.

אם מחפשים פתרון מאולתר וזול יותר, חומץ לבן מדולל במים ייצור שכבה הידרופובית על זכוכית.

גם עמילן מתפוח אדמה חצוי או סתם יריקה על השמשה תמנע התעבות (כל צולל מכיר זאת), אבל החומרים היעודיים כמו RainX לא משאירים על החלון סימנים ולא גורמים לסנוור ועוות של הראיה.

פורסם
הייתה לי תופעה דומה שמקורה היה בחדירת מים לבגאז'....

אני מנחש שאם תוציא את הגלגל ספר תגלה שכל האמבטיה מלאה במים....כאשר הרכב עומד במשך היום בשמש יש עיבוי של המים מבפנים וזה גם מלווה בריח לא נעים.

בכל מקרה אם מדובר ממש בטיפות ולא באדים זה סימן שיש לך מים בתוך הרכב.

לא חשבתי שזה רלוונטי ! אבל באמת הייתה חדירה של מים לשם וספגתי את כל המים...

עכשיו ( כבר חודש פלוס ) אין שם מים ...

צירוף מיקרים ?

פורסם
לא חשבתי שזה רלוונטי ! אבל באמת הייתה חדירה של מים לשם וספגתי את כל המים...

עכשיו ( כבר חודש פלוס ) אין שם מים ...

צירוף מיקרים ?

לא צירוף מקרים....יש לך חדירת מים לתוך האוטו. מה שקורה זה שבמשך היום הטמפרטורה בתוך האוטו עולה בעיקר שיש ימי שמש...האויר בחוץ עדיין קר וגם החלונות. המים מתאדים ממקור המים ואח"כ מתעבים על החלונות מבפנים.

תבדוק טוב אם המושבים מאחורה או השטיחים לא רטובים או לחים או שבבגאז' אין מים (עומדים?) .

זה מלווה בריח לא טוב .

• תוכן חדש...