Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שלי היה בפריז בחודש שעבר.

קיבל ממני רשימת קניות של חלפי רנו, עם מחירי מקסימום לשלם על כל פריט.

חזר בידיים ריקות - הכל היה יותר יקר ממה שהייתי מוכן לשלם (בשביל 30% הפרש לא שווה לי לריב עם המוסך שישים חלק שאני מביא מהבית ולהפסיד אחריות על החלק).

להלן התוצאות:

החלק: מצת אירידיום לקליאו ספורט (צריך 4), מקט 9632182880, מקט חדש כנראה 8200239321.

מחיר בקרסו: כ-210 ש"ח ליחידה (מחיר לא מעודכן, זה לפי הצעת מחיר משנה שעברה)

מחיר בפריז: 26.91 יורו (כ-144 ש"ח)

הוזלה: 31%

החלק: פולי מנוע לקליאו ספורט, מקט 7700116269

מחיר בקרסו: כ-700 ש"ח, לאחר השקעת זמן ומאמצים של sronis וחברים אחרים.

מחיר בפריז: 135.03 יורו, כלומר כ-720 ש"ח (!!!)

הוזלה: אין, המחיר בארץ יותר זול!

החלק: משאבה למתזים לקליאו, מתאימה גם למגאן 5 דלתות ועוד רכבים, מקט 7700430702

מחיר בקרסו: 233 ש"ח.

מחיר בפריז: 23.02 יורו (כ-123 ש"ח)

הוזלה: 47%

החלק: צינורית דלק מיוחדת לקליאו ספורט, מקט 7700114284

מחיר בקרסו: 561 ש"ח.

מחיר בפריז: 48.81 יורו, כלומר כ-260 שקל.

הוזלה: 53%

החלק: טאסות מיניאטוריות לג'נטים של קליאו ספורט (חתיכת פלסטיק עם טבעת מתכתית), מקט 6000073620

מחיר בקרסו: 54 ש"ח

מחיר בפריז: 3.12 יורו, כלומר כ-17 ש"ח.

הוזלה: 68%

החלק: מצמד (קלאץ') לקליאו ספורט, מקט 7701476557

מחיר בקרסו: 1865 ש"ח

מחיר בפריז: 265.22 יורו (כ-1420 ש"ח)

הוזלה: 24%

החלק: דיסק בלימה אחורי, כולל מיסב למיטב ידיעתי, יחידה בודדת למיטב ידיעתי, מקט 7701204901

מחיר בקרסו: 1101 ש"ח

מחיר בפריז: 175.68 יורו (כ-940 ש"ח)

הוזלה: 14%

החלק: תושבת מנוע עליונה, מקט 6000073669

מחיר בקרסו: 910 ש"ח

מחיר בפריז: 57.84 יורו (כ-310 ש"ח)

הוזלה: 66%

הערה: כל המחירים הם של חלקים בלבד, ללא עבודה.

המחירים בארץ כוללים מע"מ ולפני הנחה כלשהי (שניתן להשיג)

המחירים בחו"ל כוללים את המס המקומי אבל אינם כוללים מע"מ או מכס ישראלי, תחת ההנחה שמביאים כשחוזרים מחו"ל במסגרת מגבלת ה-200$.

מסקנות: יש רכיבים שאין שום טעם להתלונן על מחירם או להביא מצרפת.

למשל פולי מנוע (במחירו הנוכחי לאחר ההוזלה המשמעותי, תודה רוני)

וגם מצמד או דיסקים אחוריים לא הייתי מעמיס על עצמי בשביל ההבדל הקטן במחיר, לאור העובדה שיהיה צורך להתווכח עם המוסך שיתקין את החלקים ולא תהיה אחריות.

מצתים - עדיף כבר לקנות בארץ את אחד הסוגים שהקוסם הציע כתחליף 1:1 למצתים המקוריים, במחיר זול הרבה יותר.

משאבה למתזים - אפשר לחסוך 100 שקל. לא בטוח ששווה להתעסק עם זה כי אם אחרי 5 חודשים היא מתפגרת אז משלמים שוב על חלק ועבודה, כשבמקרה שמחליפים במוסך מורשה ההחלפה החוזרת תהיה חינם.

צינורית דלק - הפרש משמעותי למדי. הבעיה היא שכשהיא מתחילה להשפריץ דלק אתה לא ממש מעוניין לחכות עם התיקון עד שיצא לך לטוס לצרפת.

טאסות - דווקא רציתי שיהיו לי 2-3 רזרביות, במיוחד במחיר כזה, אבל לא היה במלאי ובשביל השטות הזו בלבד אין טעם לעשות הזמנה ולהגיע לשם שוב.

תושבת מנוע - אני אישית לא צריך (הוחלפה לפני שנתיים אצל בעלים קודם), אבל בגלל שמדובר בתיקון לא בהול זה אחד הדברים שבהחלט אפשר להביא מחו"ל, ובשליש מחיר, איך אומרת ג.יפית? זה כדאי.

אולי כדאי אפילו להחליף כמה מילים עם קרסו ולהסביר להם שהמחיר של התושבת הזו לא צריך להיות פי 3 מאשר בחו"ל.

נו מה אתם אומרים?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדבר ידוע לי גם מנסיוני להזמין כרטיס(הנעה ) ללגונה המחיר בצרפת היה יותר זול ב200 שח מה שלא שווה בשבילו לאבד אחריות של שנה על החלק .

מה שלא ברור לבעלי רנו שהאחריות היא על החלק ועל נזק שנגרם כתוצאה מכשל החלק לדוגמא :

מותחן תיימינג מש' מים .....

לפעמים זה לא מעט כסף .

ישנם דברים שבהחלט ניתן לחסוך בהם אך תמיד צריך לחשוב מה התוצאות ואם כדאי?

ישנם חלפים פשוטים שמה לעשות החליפי זה לא זה דברים פשוטים תושבת גיר לקנגו KC0E,כריות בולם ...

מה שעוד ידוע לי זה שמשה כהן לא מחובר למציאות בכלל לדוגמא מחשב הזרקה לניסן סאני 94 9800 שח מחיר הרכב 21000.מה שלא נדבר על צריה בקנגו טורבו דיזל או יותר גרוע משאבת הזרקה לטראנו 97 24000 שח .

בברכה !

KamiTech

פורסם

שאתה דפוק שלא הבאת את הצינוריות דלק! :shock: עכשיו ברצינות,צינורית הדלק היא בעיה ידועה בב172 דור ראשון,לאחר מס שנים הם פשוט מתייבשות ונסדקות.הייתי קונה ומחליף.לבד.

וואלאק אתה...אם ראית שיש יותר מ50אחוז הנחה תקנה!

לגביי האחריות,חאליק שטויות איזה משאבת מתזים חדשה תשבוק אחרי 5 חודשים????

לגביי הטאסות המיניאטוריות..דבר איתי יש לי רביעיה.

דודו

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

דודו אל תדאג, WIL ילמד במהרה להביא חלקים שלא דורשים החלפה היות ובצרפתיה לא תדע מאיפה זה בא לך עד שזה בא ותמיד כדאי להחזיק "מחסן חלפים פרטי".

קמיל, מישהו באמת משלם 24K על משאבה לטראנו ?:shock:

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

תיקון אפשרי: ייתכן שמחירי שלושת החלקים האחרונים שציינתי (דיסקים אחוריים, קלאץ', תושבת מנוע עליונה) ב-קרסו הם לפני מע"מ.

אשמח אם מישהו שהחליף לאחרונה יוכל לבדוק ולרשום כאן את המחיר הנכון. כמו כן אשמח להבהרה אם המק"ט הנ"ל עבור הדיסקים האחוריים הוא ליחידה בודדת או לזוג. אני מבין שמדובר בדיסק(ים)+מיסב(ים) ביחד.

מחירי שאר החלקים בקרסו שרשמתי הם על פי חשבוניות והצעות מחיר שנמצאות אצלי ולכן אני בטוח שביצעתי את החישוב הנכון והמחירים שנרשמו הם אחרי מע"מ.

העניין הזה עם המעמ לא ממש משנה את המסקנה לגבי הייבוא - קלאץ' ודיסקים זה לא ממש פרקטי להביא במזוודה, ותושבת מנוע זה הופך עוד יותר כדאי לייבא.

פורסם

ובנוסף חידה (בין העונים נכונה תוגרל תמונה של מוסך קרסו):

מה ההבדל (מבחינת הפעולות המבוצעות ו/או חלקים המוחלפים) בין טיפול ארד (20K, 100K, 140K וכו') לטיפול כסף (40K, 80K, 160K וכו')?

זמן תקן לטיפול ארד הוא 1.1 שעה וזמן תקן לטיפול כסף הוא 1.6 שעה. התשלום בהתאם.

השאלה היא לגבי קליאו ספורט בלבד.

פורסם
ובנוסף חידה (בין העונים נכונה תוגרל תמונה של מוסך קרסו):

מה ההבדל (מבחינת הפעולות המבוצעות ו/או חלקים המוחלפים) בין טיפול ארד (20K, 100K, 140K וכו') לטיפול כסף (40K, 80K, 160K וכו')?

זמן תקן לטיפול ארד הוא 1.1 שעה וזמן תקן לטיפול כסף הוא 1.6 שעה. התשלום בהתאם.

השאלה היא לגבי קליאו ספורט בלבד.

וואלאק אתה...בסוף גם תסדר אותנו בשלשות :shock:

יובי,כבר מאוחר...לילה טוב.

31.5 ק"גמ ו מ נ ט!!!

156 סוסים אלכוהוליסתים

172 סיבות לחייך:wink:

206XS 110 (רכב ראשון)

פורסם

ההבדל הוא (דבר שאני לא מסכים איתו)בד' בבלמים אחוריים בטיפול ארד לא בודקים בלמים אחוריים בגלל זה תוספת הזמן .

תהרוג אותי לא מבין את ההגיון .

לגבי התמונה אפשר להמיר למישהי ערומה ?

ליאור ידידי

אף אחד לא קונה את המשאבות האלה במחיר הזה כולם משפצים בלדיקו זה היה רק לדוגמא למחירים לא הגיוניים .

בברכה !

KamiTech

פורסם

נראה לי שהחירים שקבלת היו בהתאם לפרצוף של הקרוב שלך.

בני ל. נמצא עכשו בפריז, אולי הוא יוכל להשיג לך מחירים יותר דרומיים...:twisted:

פורסם
ההבדל הוא (דבר שאני לא מסכים איתו)בד' בבלמים אחוריים בטיפול ארד לא בודקים בלמים אחוריים בגלל זה תוספת הזמן .

תהרוג אותי לא מבין את ההגיון .

לגבי התמונה אפשר להמיר למישהי ערומה ?

ליאור ידידי

אף אחד לא קונה את המשאבות האלה במחיר הזה כולם משפצים בלדיקו זה היה רק לדוגמא למחירים לא הגיוניים .

בלמים אחוריים לא נבדקים בטיפול ארד וגם לא בטיפול כסף. אך ורק בטיפול זהב.

זה על פי חוברת השירות המקורית של הרכב מ"קרסו".

תשובתך אינה נכונה ולכן אתה לא משתתף בהגרלה. ולא אי אפשר תמונה של מישהי ערומה. (אלא אם כן תביא לכאן מישהי בת 18-28 שמעוניינת לדגמן על רקע אחד המוסכים המורשים, ואז אין בעיה אני מוכן לצלם ולשלוח לך במייל.)

פורסם

זה מה שעולה לי בראש.(בשעה כזאת)

לגבי הבחורה תן לי סיבה אחת למה לשלוח?

לגבי המוסכים לא מעניין גם ככה אני רואה אותם כל יום ובכל הארץ לא מציאה אם אתה רוצה תשובה יותר עניינית אז תשקיע קצת בפרס ואז אולי יהיה לי חשק לחפש בדיאלוגיס.

אתה יודע מפרט הטיפולים של קליאו F4R לא בדיוק הכי מעניין ב2:44 בלילה

בברכה !

KamiTech

פורסם

1. רצית תמונה של בחורה ערומה, כלומר נדרש לכך (1) מצלמה, (2) בחורה. יש ברשותי מצלמה אבל אין כאן כרגע בחורה שמוכנה לדגמן.

2. מה יש לך לעשות ברבע לשלוש בבוקר שיותר מעניין משגרת הטיפולים של מנוע F4R (שמותקן בקליאו CB0M, אם אתה רוצה להתחיל להיות קטנוני)?

אני חושב שהחידה שלי מעניינת והפתרון שלה לא טריויאלי בכלל!

פורסם

א. יש הבדל בלפני 2002 ואחרי קליאו F4R זה הרכב היחידי שלאחר 2002 עדין מבצע טיפולים כל 20000 ולא כל 30000

ב.מה שזכור לי זה מצתים והוראה טכנית לבדוק בלמים אחוריים גם בטיפול כסף.

ג. לילה טוב אני צריך לתעורר עוד שעתיים!

בברכה !

KamiTech

פורסם

חבל שלא הבאת צינורות דלק! הייתי קונה ממך אחד!

המצתים הם לא אירידיום (לפחות לא המקוריים) אלא פלטיניום (יותר יקר).

הבעיה היא שאתה מסתכל על כל חלק ואם היית מסתכל על כלל טיפול למשל שעושים שם זה יוצא הרבה יותר זול כי כל החלקים יותר זולים באחוז זה או אחר!

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...