Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאני יודע סובארו התחילו עם זה שהציעו בתוספת תשלום קיט הנעה בגז לאימפרזה

וכל הכבוד להם

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני מתאר לעצמי את פרצופו של המאבטח בכניסה לקניון כשהוא פותח את תא המטען. :shock:
הבלונים בכלל ממוקמים בתחתית הרכב...

לכל האנשים שחיים בסרט שזה נוס - זה לא.

פורסם
אני מתאר לעצמי את פרצופו של המאבטח בכניסה לקניון כשהוא פותח את תא המטען. :shock:

עד כמה שאני יודעת יש מספר רכבים בארץ שיש בהם הנעה על גז, ומיכל הגז נמצא במקום מוסתר כמו מיכל דלק רגיל.יש אפילו רכב שהגיע אלי לתחנה שעובד על שניהם ובעל הרכב יכול לבחור האם הוא רוצה לנהוג על גז או על דלק.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עד כמה שאני יודעת יש מספר רכבים בארץ שיש בהם הנעה על גז, ומיכל הגז נמצא במקום מוסתר כמו מיכל דלק רגיל.יש אפילו רכב שהגיע אלי לתחנה שעובד על שניהם ובעל הרכב יכול לבחור האם הוא רוצה לנהוג על גז או על דלק.

מיכל הגז יושב במקום הגלגל הרזרבי באוטו. זה החסרון העיקרי, אין מקום מסודר לגלגל הרזרבי...

פורסם
מיכל הגז יושב במקום הגלגל הרזרבי באוטו. זה החסרון העיקרי, אין מקום מסודר לגלגל הרזרבי...

תמיד ניתן לאלתר ולמצא מקום לגלגל אבל הכי חשוב שהרכב לא יראה כמו מכונית עם מטען חבלה.

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תמיד ניתן לאלתר ולמצא מקום לגלגל אבל הכי חשוב שהרכב לא יראה כמו מכונית עם מטען חבלה.

הוא לא. זאת לא עבודה חאפרית או משהו שמשאירים כבלים וצינורות זרוקים בתא מטען ואז הרכב נראה כמו רכב ממולכד או משהו. העבודה היא עבודה אסטתית ויפה באישור משרד התחבורה.

וכן, למכוניות עם תא מטען קטן תהיה בעיה עם גלגל שיהיה זרוק שם.

פורסם

לדעתי יקח עוד הרבה זמן עד שהישראלי יחשוב לעבור לשיטה הזאת, הבעיה היא חוסר בתחנות תידלוק מתאימות. אם בכל תחנה היה אפשרות למלא גז אני מאמין שהרעיון היה תופס תאוצה מהר מאוד במיוחד כשהוא בעלות של כחצי ממחיר ליטר בנזין.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בלה בלה בלה... דובר על זה הרבה ואני זוכר גם שהגבתי על העניין פעם בפורום.

אני לומד נהיגה על רכב המונע בגז, אימפרזה 2004 המערכת עלתה 9 אלפונים בעת הרכישה של הרכב והמערכת ממוקמת בבגאז' והיא לא במקום תחליפי למיכל דלק הקיים ולא שום שטות כזאתי.

סה"כ 2 מיכלים בבגאז' מזרקים שונים ועוד כמה התאמות קטנות כולל מחשב ניהול מנוע שונה ובזה נגמר הסיפור אצל המערכת שמותקנת אצל המורה שלי.

המנוע מניע באמצעות בנזין רגיל לחלוטין, ולאחר 15 שניות נדרכת המערכת ומתחיל התפעול על ידי גז ויש כפתור שיושב מתחת לפאנל המקורי ומראה 3 מנורות ירוקות של כמה גז נשאר במיכלים ואפשרות לתפעול מהגז כרגיל.

בברכה,

אבי.

פורסם
חדשות HOT של ערוץ 3: משרד התחבורה השלים התקנות להסבת רכבים למונעים ע"י גז. היתרונות: הגז בטוח, חסכוני ונקי הרבה יותר

להמשך הכתבה:

http://news.walla.co.il/?w=//691734

פשוט ידיעה חאפרית, אין מלים. תשדיר שירות לג'י גאז. שום דבר חדש.

פורסם

כמה שידוע לי הגלגל הרזרבי משמש גם בעת חלילה תאונה לספיגת האנרגיה של מכת התאונה, ושינוי או הוצאת הגלגל ממקומו (תא המטען או תא המנוע) יכול להביא להתנהגות שונה של השלדה והגנה על הנוסעים ואפילו חדירה של הגלגל לתא הנוסעים וגרימת חבלות לנוסעים.

האם ידוע למישהו איך זה מסתדר עם הערכות לגז?

פורסם

היתה כתבה במגזין הגה על הגז... וכרגיל במדינה שלנו יודעים לפשל...

הסיפור הוא על מישהו שרצה להפוך את הדיסקברי שלו למופעל גז וזכה למנת בירוקרטיה! (בוודאי, מה הוא מנסה לחסוך?! נראה אותו עכשיו עם כל הניורות והחוקים)...

בקיצור, הוא קנה את אותה מערכת שסובארו אשרו, התקין אותה אצל מתקין מורשה ועשה בדיקה בטכניון ובמכון התקנים. אבל במדיה שלנו זה לא מספיק...

החוק אומר שמותר להתקין את זה במכוניות שהן עד נפח של 2.2L. למה? כי זו הבקשה שסובארו ביקשו.

לפי הכתבה הבחור לא התקמצן וקנה את המערכת המובילה בשוק, עשה את כל הבדיקות וקיבל ציונים גבוהים מהמבוקש. אבל, כמו בכל דבר, בארץ הבלתי אפשרית יעשו הכל כדי שיהיה לך קשה...

דבר נוסף הוא תחנות התידלוק. תחנות רישמיות יש 2 (לפי הכתבה). תחנות פירטיות יש הרבה, אנשים פשוט מתקינים צובר בחצר המשק ומתדלקים...

אגב, תאילנד, מדינת "עולם שלישי", כל המוניות וה"תוקטוקים" (ריקשה עם 3 גלגלים, פוכלאה מוטורית, גיר של אוטו, מנוע של אופנוע וכידון של אופנוע עם דוושות) מונעים ע"י גז...

כשפתחתי את הבאגז' לשים את המיזוודות שלי, ראיתי את המיכל הזה, עם חוטים וצינורות מיתחברים שם. שאלתי אותו מה זה ה"פצצת אטום" הזו, והוא ענה לי שזה גז שנוסעים איתו...

אגב, לשאלת החניונים, אסור להחנות רכב שמונע הגז בחניות תת-קרקעי.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

המנוע מניע באמצעות בנזין רגיל לחלוטין, ולאחר 15 שניות נדרכת המערכת ומתחיל התפעול על ידי גז ויש כפתור שיושב מתחת לפאנל המקורי ומראה 3 מנורות ירוקות של כמה גז נשאר במיכלים ואפשרות לתפעול מהגז כרגיל.

בברכה,

אבי.

דרך אגב שמת לב שכשהאוטו עובד על גז הרבה יותר קשה לו לנסוע בטורים נמוכים? או שזה רק אני?

עדיין כאן ועדיין שולט

• תוכן חדש...