Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח יצלבו אותי על השרשור הזה.

א. מכונית אוטומטית צורכת יותר דלק מגיר רגיל?

ב. איזה סוג גיר אתם מעדיפים ולמה?

שוב תודה

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוטומטי צורך יותר דלק מגיר רגיל.

אני מעדיף גיר ידני. למה? יותר שליטה ברכב, אני לא תלוי במחשב שכן\לא יחליט לעבוד לפי מה שאני רוצה. חריגות הן תיבות חצי אוטומטיות משוכללות (ויקרות פחד) בסגנון ה SMG של BMW אשר מאפשרות לך להנות מכל העולמות. למעשה אלו תיבות ידניות עם תפעול רובוטי. מכיוון שהמכוניות שמאפשרות להנות מהכל עולות כמו דירה, אז אני תמיד אעדיף ידני, גם כאשר אני סובל ממנו בפקקים כל בוקר.

גיא.

*ההודעה תוקנה עקב שגיאת כתיב*

פורסם

קוראים לזה "טריפטרוניק" לא? לאפשרות להעביר למצב תיבה חצי-אוטומטית.

או שאני מתבלבל?

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

או שאני מתבלבל?

תלוי איפה.... כל חברה קוראת לגיר שלה בשם שונה...

בכל אופן, השם הנפוץ זה טיפטרוניק.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

או שאני מתבלבל?

טיפטרוניק זה מה שגיא לא מתכוון אליו כשהוא אומר "משוכללות להחריד". התיבות של BMW הן תפארת היצירה - יקר לפתח ויקר ליישם. אתה יכול חפש בפורום בשביל מידע נוסף על מה זה ואיך זה טיפטרוניק.

אה, וגיא, אם אני רואה אותך אומר "יעדיף" שוב פעם יהיה לא טוב. :twisted:

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם

או שאני מתבלבל?

טיפטרוניק היא תיבה אוטומטית רגילה - עם אופציה לתפעול ידני. בחלק מהן אתה יכול לשים את התיבה בטיפטרוניק והיא תתנהג רגיל, בחלק לא. לדוגמא במגאן II אתה יכול להשאיר את התיבה במצב טיפרוניק והיא תעביר הילוך בקו האדום. מה שאני מתכוון (במקרה של BMW) זו תיבה ידנית עם תפעול רבוטי, ולא תיבה אוטומטית עם אופציה לתפעול ידני זה שונה לגמרי.

תעיף מבט בשירשורים האלו:

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=35012&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=smg

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=21479&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=smg

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=4980&highlight=smg

פורסם

ידנית, בלי ספק. יותר מהיר, יותר חסכוני, שליטה יותר טובה (גם מבחינת בחירת ההילוך, גם ההרגשה המחוברת יותר למנוע), גז ביניים (אני נהנה, ואתם?), והעברות יותר חלקות ומהירות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ידנית, בלי ספק. יותר מהיר, יותר חסכוני, שליטה יותר טובה (גם מבחינת בחירת ההילוך, גם ההרגשה המחוברת יותר למנוע), גז ביניים (אני נהנה, ואתם?), והעברות יותר חלקות ומהירות.

יפה אמרת!

:mm_yeah:

כנ"ל!

שום SMG ושום זיביבי...

פורסם

מסכים עם כל מילה :D

רק דגים מתים שוחים עם הזרם.

הכלה 205 1.4 :-D

מחפש רדיו דיסק(מומלץ MP3)-ה"פ

פורסם

מישהו פה נהג במכונית עם התיבה החדשה של של פולסווגן ה DSG?

לפי הרעיון זאת אמורה להיות תיבה מעולה... :!:

מגאן 265

פורסם

או שאני מתבלבל?

לא. טריפטרוניק מתאפיינת גם בהגשת הכדורים הקטנים הסגולים ישר אל פיו של האוחז בהגה... :twisted:

פורסם

ה-DSG מדהימה, ככה אומרים. קלארקסון אהב אותה.

ובקשר לשאלה המקורית..

רק ידני. עכשיו נראה לי שבחיים לא אקנה מכונית אוטומטית.

אבל לכו תדעו איזו מהפכה תעבור עלינו, ואולי גם הרצונות שלי יישתנו עם השנים.

אני גם בעד ה-SMG של BMW, מעניין איך זה מרגיש.

8)

172

פורסם

מה אתם אומרים על תיבת ההילוכים שראיתי בוולו אס 80?

זה כל הזמן אוטומטי אבל אפשר לשים את זה על ידני ואז מעבירים ע"י מכות קטנות לצד שאתה רוצה להעביר.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
מה אתם אומרים על תיבת ההילוכים שראיתי בוולו אס 80?

זה כל הזמן אוטומטי אבל אפשר לשים את זה על ידני ואז מעבירים ע"י מכות קטנות לצד שאתה רוצה להעביר.

מאור.

סתם טיפטרוניק. אוטומטי לכל דבר.

SMG, DSG, ודומותיהן זה העתיד. הטוב משני העולמות. אני עדיין אתגעגע לגז ביניים, אבל כנראה שאין ברירה :)

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...