Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכר את שכניך

Guest AKICHU
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

KLASIK OTOMOBIL KULUBU CLASSIC AUTOMOBILE CLUB OF TURKEY

http://www.klasikotomobil.org/new_page_31.htm

AUTOMOBIL & TOURING CLUB DU LIBAN

http://www.atcl.org/english/motor_formula_gallery.asp?galleryid=84&sectionid=120&eventid=384

http://www.atcl.org/english/images/pm_club2.gif

בלבנון המועדון מאגד בתוכו מספר איפיונים, בנוסף לקלאסיות יש 4X4, מכוניות מירוץ, יאכטות וטניס, חברי המועדון הם בעיקר מהמעמד הגבוה, המוטו של המועדון הוא: התפתחות תמידית והתאמתו לזמן ולצרכים השונים של חבריו.

The ROYAL AUTOMOBILE CLUB of JORDAN

http://www.racj.com/Classic_Car/classic_car.html

CLASSIC CAR CLUB OF SYRIA

POBOX 3550,

DAMAS/DAMASCUS

SYRIE/SYRIA

הם עדיין מחפשים בונה אתרים טוב.

אירית

turkey.gif

jordan.gif

פורסם

אירית.

לאן את שולחת אותנו למדינות עוינות..... :wink:

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם
אירית.

לאן את שולחת אותנו למדינות עוינות..... :wink:

צריך להתחיל ממשהו כדי לשנות את המצב הלא כן??? ומה יותר מתאים מראלי 4 הארצות?

בתיירות אנחנו מוכרים חבילה שכוללת את סוריה ,מצרים, ירדן ואת ביירות בקומבינציה כזו או אחרת, מלפני שנים, וישנם מגעים כלל וכלל לא עויינים, וחוץ מזה קצת אדרנלין בדם די מהנה ומסעיר....

אירית

פורסם
צריך להתחיל ממשהו כדי לשנות את המצב הלא כן??? ומה יותר מתאים מראלי 4 הארצות?

בתיירות אנחנו מוכרים חבילה שכוללת את סוריה ,מצרים, ירדן ואת ביירות בקומבינציה כזו או אחרת, מלפני שנים, וישנם מגעים כלל וכלל לא עויינים, וחוץ מזה קצת אדרנלין בדם די מהנה ומסעיר....

אירית

כבודה עוסקת בתחום התיירות??

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

לממלכה ההאשמית יש גבול משותף עם מעברי גבול פתוחים. וזה בכלל לא רחוק.

מישהו ניסה לארגן איזה אירוע משותף?

יש בנהריים (נדמה לי) איזור שאליו אנשים משני הצדדים יכולים להכנס בלי בירוקרטיה מיותרת. אמנם זכור לי שהיה שם אירוע ירי די חמור לפני כמה וכמה שנים, אבל סך הכל מדובר בגבול מאוד שקט ויכול להיות נורא נחמד אירוע משותף של המועדונים, לא?

פורסם

שנת 1985 בין "הסדנה" בצור לצידון על כביש החוף, פרארי אדומה... כמו חלום רטוב של כל מתבגר קלאסי... נפרדתי לרגע מהשכפ"ץ, האפוד והקסדה והפלגתי מאחורי ההגה לעולמות הזויים, בעל סוכנות הרכב נתן לי את המפתחות וכך בפעם הראשונה והאחרונה (בינתיים) שמעתי את נהימת המנוע (בניוטרל בלבד) כאשר הנעל האדומה לוחצת על דוושת הגז...מסתבר שאהבה המוטורית יכולה לגשר ולו לרגע על כל מחלוקת אחרת...תחשבו על זה נסיעה לאירופה על אופנוע... ביבשה אינשאללה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
לממלכה ההאשמית יש גבול משותף עם מעברי גבול פתוחים. וזה בכלל לא רחוק.

מישהו ניסה לארגן איזה אירוע משותף?

יש בנהריים (נדמה לי) איזור שאליו אנשים משני הצדדים יכולים להכנס בלי בירוקרטיה מיותרת. אמנם זכור לי שהיה שם אירוע ירי די חמור לפני כמה וכמה שנים, אבל סך הכל מדובר בגבול מאוד שקט ויכול להיות נורא נחמד אירוע משותף של המועדונים, לא?

הנושא הועלה פה, זה לא פשוט כלל וכלל, כפי שציינתי אז, וגם עכשיו זה לא טיול משפחות לסחנה, כל סיור מאורגן, מישהו צריך לקחת עליו אחריות קולקטיבית, המעברים בעיקרון קלים מדובר בשייח חוסיין הצפוני והערבה בדרום, שאלת הבטחון היא שאלת השאלות והעלויות.

בנוסף יש לדאוג לכלי הרכב, גם בצד שלנו וגם בצד השני, מובילית בכוננות ומוסך נייד, לא לשכוח העליה לעמן היא כמו לירושליים, שרותי הדרך בירדן לא כמו בארץ , מה שכן שם יש עדיין דלק עם עופרת, וזה על קצה קצה קצה המזלג, זה הרבה יותר מורכב, בהחלט ישים אולם מורכב והעיתוי לא איאיאי.

לגבי טיול רכוב לאירופה , זה אפשרי התנאי הוא דרכון זר ולא מוחתם בשום חותמת ישראלית ולא בחותמת מעבר אלנבי (הסורים לא מסכימים בנתיים), בירדן מחליפים את לוחית הרישוי וסעו לשלום היעד הראשון סוריה, אמרתי משהו לגבי האדרנלין???

HERE IT KICKS IN, מישהו מצטרף???

kurdish.gif

פורסם

הייתי בטוח בהתחלה שהושפעת מהשיר שלי (מופיע בחתימה) וכתבת "הכה את שכניך"...:lol:

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

מועדון הדה שבו הישראלי טייל בירדן ב-2001

וגם לא מזמן עלתה בפורום שלנו הצעה לטיול אחר מקישור זה

http://www.explorer4x4.co.il/travel0_1.htm

אנחנו לעומת זה העלנו את הסוגיה איפה יותר בטוח בסיני או בירדן והמסקנה הייתה להתחיל לחשוב על טיול בקפריסין...

לא מזמן שוטטתי באתר האספנים הירדני, שימו לב לדרישות המחמירות לרכב אספנות - 30 שנה בדומה לדרישה המקומית אבל עם קריטוריונים מחמירים לגבי מצב הרכב, נדירותו ועוד.

כל רכב שרוצה להתקבל למועדון צריך לקבל אישור מצוות שופטים של המועדון.

מפגש עם הירדנים נשמע רעיון מצויין !!!

פורסם
הייתי בטוח בהתחלה שהושפעת מהשיר שלי (מופיע בחתימה) וכתבת "הכה את שכניך"...:lol:
שמעתי "על-הדרך" את השיר עכשיו.

אתה ורועי רז צריכים טיפול במוסד סגור. :lol:

דרך-אגב, השיר ערוך בצורה יפה מאוד...

אבל! אתם עדיין חולים... :-P

מה השלב הבא? מאזוכיזם?! אולי תחתכו אחד לשני אצבעות כשאתם מכינים מאכלי מזרח-תיכון?... :wink:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם
שמעתי "על-הדרך" את השיר עכשיו.

אתה ורועי רז צריכים טיפול במוסד סגור. :lol:

דרך-אגב, השיר ערוך בצורה יפה מאוד...

אבל! אתם עדיין חולים... :-P

מה השלב הבא? מאזוכיזם?! אולי תחתכו אחד לשני אצבעות כשאתם מכינים מאכלי מזרח-תיכון?... :wink:

:twisted: חולה~הגה :twisted:

1. בלי ספאם

2. באמת אחלה שיר

3. אולי תכתבו שיר על החלפת אלטרנטור באוטו?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כשהייתי בתורכיה לפני כמה שנים ראיתי שברולט 1959 "פרפר" מונית פעילה! אני מניח שהיה לה מנוע של ג'יפ או משהו כזה אבל חיצונית היא היתה יפה. היו עוד כמה אמריקאיות משנות הששים. זה היה באתר העתיקות של אפסוס לא רחוק מקושדסי שהיא לא רחוק מאיזמיר.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...