Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קונה סוף סוף בעזרת השם derbi gpr 50 איזה שיפורים אני יכול לשים בו (מנוע,חוץ ועוד) איפה אני יכול לעשות אותם וכמה יעלו לי (הכסף לא מהווה שיקול)

מי שעוזר יקבל אל ביתו חבילת שוקולד מובחרת ותריסר ורדים אדומים

:roll: היום הוא המחר שאתמול כל כך דאגת לו :roll:
פורסם

1#.תודה שענית

2#.ה-gpr הוא לא קטנוע הוא רפליקה של אופנוע מסלול שסוגר ביום טוב 110 קמ"ש

3#.(בלי לשחק עם המתלים ) לא חייב שיהיה הכי משופר בארץ אבל לשפר בצורה די משמעותית ת'מנוע ושישאר סביר לנסוע בו ביומיום

:roll: היום הוא המחר שאתמול כל כך דאגת לו :roll:
פורסם

פעם אחרונה שבדקתי באינטרנט יש לך ים שיפורים

יש לך קיט 80 סמ"ק של מאלוסי 50 מ"מ בוכנה של מאלוסי משהו כמו 300 יורו אם אני לא טועה

קרבורטור 26 של מאלוסי + פילטר + מניפולד גם בערך 300 יורו

אתה יכול לשנות את יחס ההעברה בגלגלי השיניים עניין של 50 - 100 שקל לגלגל"ש קידמי

יש לך קראנק משופר של doppler בערך 250 יורו ...

יש לך אגזוז לחץ משופר של פוליני בערך 250 יורו...

ויש עוד ים חרטות קטנות

אתה מוזמן לבדוק באתר הבא

http://www.50cc.nl/

פורסם
1.תירגע...2.תרגיע...

3.לאיזו רמה של שיפורים אתה רוצה להגיע וכמה אתה מוכן להקריב מרמת היומיומיות והשימושיות של הקטנוע?

ואיך תעזור אם אתה אפילו לא יודע על איזה כלי הוא מדבר?:-(
פורסם
1#.תודה שענית

2#.ה-gpr הוא לא קטנוע הוא רפליקה של אופנוע מסלול שסוגר ביום טוב 110 קמ"ש

3#.(בלי לשחק עם המתלים ) לא חייב שיהיה הכי משופר בארץ אבל לשפר בצורה די משמעותית ת'מנוע ושישאר סביר לנסוע בו ביומיום

ועל סעיף 2 נאמר "תבחר אצבע".

110 ביום טוב כשזורקים אותו מבניין בעל 8 קומות.

פורסם
אני קונה סוף סוף בעזרת השם derbi gpr 50 איזה שיפורים אני יכול לשים בו (מנוע,חוץ ועוד) איפה אני יכול לעשות אותם וכמה יעלו לי (הכסף לא מהווה שיקול)

נדמה לי שסיני ...חבר הפורום מתעסק עם קיטים לזאטוטים ..לא?

ראש הממשלה: " לא נשחרר בוטנים עם מלח על הידיים!!!" :onfire::screwy:

"חכה לי רק רגע," היא אמרה בקול גדול, "אני בהריון" בואינג! התערבות על מתנדבת התפתחה לכלל אסון.

פורסם

אם הכסף לא מהווה שיקול השיפור הכי גדול שאתה יכול הוא לשים אותו בטריד אין במטרו ולקחת ZX10

את הפרחים אתה יכול לשלוח לצה"ל.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

רק אל תתפרק פה על מישהו

תן לי לנחש, היה לך שלשום יומולדת 16?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...