Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו JVC

מוטי ג.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר חיפושים רבים באתר וברשת בכלל, אשר לא העלו דבר אני פונה לעזרתכם:

ברשותי רדיו טייפ תוצרת JVC דגם KS-RT 35, קצת ישן אך עבד נהדר עד שהחלפתי מצבר שבוע שעבר ומאז הוא סורק תדרים לפי השיטה האמריקאית ,כלומר רק עם סיומת אי זוגית.

ניסיתי את השיטות שעובדות בדגמים החדשים (FM+5) אך אין לי כפתור FM יש רק MODE ו BAND

וכל שילוב ביניהם ולחצן 5 לא שינו כלום.

אולי מישהו מכיר ויכול לעזור, אודה לו רבות.

מוטי.

פורסם

לחיצה על כפתור MODE ו BAND ,אתה נכנת לתפריט התכנותים ואז תדפדף עד שיופיע לך AREA ותעביר אותו לאירופה.

עופר

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

לJVC יש כל מיני וריאציות של שינוי תדרים וזה משתנה בין מכשיר למכשיר הכי טוב זה לגשת למתקין באיזור מגוריך שיפתור את התעלומה,בכל אופן אשמח לעזור בכל בעייה.

עופר

פורסם

לאחר ניסיונות רבים -הצלחתי .

צריך להחזיק את BAND ואת 1 למשך 10 שניות ואז זה עובד רגיל. רק שאין שום הודעה שזה שינה מצב.

תודה לכולם על הרצון הטוב.

מוטי.

פורסם

זה תמיד בMENU הרגיל,אבל כני להכנס לפונקצייה הזאת יש ללחוץ על כל מיני ווריאציות של כפתורים(במכשירים שונים).

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני רואה שעזרו פה לכולם אוליי תוכלו לעזור לי

יש לי מערכת של JVC ישנה KD-S570 איך אני מחליף תדריפ לאירופה??

נ.ב אני לא יודע אם אני שואל במקום הנכון.

אמיר אוחנה:-P

• תוכן חדש...