Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הופיעו לי רעשים מאיזור הקלטצ' או הגיר לא לגמרה ברור לי.

הרעש מתגבר עם העלייה בסל"ד כאשר אני בהילוך. כאשר אני בניוטראל בין אם הרכב בנסיעה או לא הרעש לא מופיע. אין הבדל בין ההילוכים.

הרעש נשמע כמו טחינה אולי חלק מסתובב נוגע במשהוא. אין בעיה להפריד או לשלב הילוך אבל הדוושה מרגישה קצת מוזר. קצת דומה ללחיצה על הבלם עם ABS אבל חלש יותר?

למשהוא יש רעיונות מה זה?

פורסם

תשמע

אני הייתי נזהר לי היה רעש מוזר כזה באוסטין מטרו

ואמרתי זה כלום .

אחרי שבוע מסתבר שהמיסב התפרק לי בתוך הגיר...עף ושבר לי את הקארטר. [באוסטין חסכו כמה ג'ובות והחליטו שהגיר יתפקד גם כקארטר]

אז אני לא כל כך יכול להגיד מה הרעש בלי לשמוע אבל אם זה באמת מיסב אל תחכה לפני שיהיה יקר מדי

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

בזמן הלחיצה על הקלטצ' אין רעש רק בזמן שיש הילוך משולב.

ההימור הראשוני שלי גם כן מיסב מפורק. אני אמור לסוע למכונאי להראות לו את הבעיה. כמה זה בעייתי? שווה גרר?

• תוכן חדש...