Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... לפני חודש קניתי פזו 206 חדשה מהחברה בחיפה. באותו יום פחח מקצועי אמר לי ש2 דלתות ומכסה מנוע נצבעו מחדש! .בעצבים חזרתי לחברה (סניף חיפה) והם טענו שזה לא יתכן. פניתי לשמאי שאכן הצדיק את הפחח , נרשם דו"ח מפורט (שכבת הצבע נמדדה במכשיר מיוחד במיקרונים) .הדו"ח הוגש לחברה בחיפה בגין ירידת ערך של כ13000ש"ח->הרכב הוחלף לחדש לאחר כשבוע(הם טענו שהרכב נדפק בצרפת וזה לא דווח כאן בארץ) , בינתיים קיבלתי רכב חילופי לשבוע כולל דלקן. השאלה שלי היא כזו:

האם לדרוש פיצויים נוספים בגין 1- עוגמת נפש. 2-אובדן ימי עבודה

האם למישהו היה מקרה דומה ?

מנכל המכירות בחברה אמר בטלפון שלא אקבל כלום פיצויים ואני אמרתי לו שאגיש כתב תביעה.

דעתכם בבקשה(כמה לדרוש? האם לדרוש? דרך עו"ד?)

היוזר נחסם למשך 7 ימים, כדאי לשקול מילים לפני פעם הבאה שאתה מחליט לפתוח ג'ורה על מנהל בלי רשיון שרברבות.

אבקשך שלא לפתוח יוזר נוסף או משהו בסגנון, הדבר רק יוביל לחסימה מוחלטת שלך מן האתר.

מוטי

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קיבלת רכב חליפי כולל דלק חינם, איזה עוד פיצוי אתה רוצה?

היו יכולים לסגור איתך על ירידת ערך, ואתה הית נשאר עם אוטו אחרי פגיעה כזאת או אחרת.

לדעתי קיבלת שרות טוב

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לדעתי אתה חייב לדרוש את מה שמגיע לך + פיצויים כל כל הכסף שהשקעת בשמאי / פחח וכל הבדיקות וכמובן בזבוז ימי העבודה.

לך על זה עד הסוף, לדעתי לא צריך לפחד מתביעה כאן, הם יפסידו אצל כל שופט נורמאלי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מבחינת החוק היבואן, יוכל להוכיח כי פעל בתום לב, והנושא לא הובא לידיעתו מעבר לכךתקנות משרד התחבורה מאשרות ליבואנים לבצע תיקונים מסוג זה טרם מסירתם ללקוח, ומעבר לכל אלו החברה דאגה לך לרכב חלופי כולל דלקן, עד למועד בו קיבלת את רכבך השני, לדעתי אל תכניס את עצמך להוצאות מיותרות שום שופט הגיוני לא יקבל טענותיך בדבר פיצוי שאינו הולם, בהצלחה.

פורסם

מבחינת החוק היבואן, יוכל להוכיח כי פעל בתום לב, והנושא לא הובא לידיעתו מעבר לכךתקנות משרד התחבורה מאשרות ליבואנים לבצע תיקונים מסוג זה טרם מסירתם ללקוח, ומעבר לכל אלו החברה דאגה לך לרכב חלופי כולל דלקן, עד למועד בו קיבלת את רכבך השני, לדעתי אל תכניס את עצמך להוצאות מיותרות שום שופט הגיוני לא יקבל טענותיך בדבר פיצוי שאינו הולם, בהצלחה.
אתה רציני?

באמת החוק אומר שליבואנים מותר לתקן את הרכבים לפני שהם מוכרים אותם?

אם זה כך אז היבואנים יכולים להביא רכבים סוג ב' ו-ג' שעברו פגיעות או ייוצרו בצורה רעה, לזרוק טיפה צבע ולמכור לנו רכב דפוק?

עריכה:

פעם אחרונה שאני הולך לישון ב-3 בלילה, קם ב-6 והולך לבית ספר. חמק מעייני הקטע שקיבלת רכב חדש במקום הדפוק שמכרו לך.... מחסור בשינה חמור.

אם כך אין סיבה לתבוע, באמת קיבלת יחס מעולה מהם. זה נדיר.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני לא הייתי קופץ מעל הפופיק. קיבלת שירות מעל ומעבר יחסית למה שרוב האנשים מקבלים במקרים כאלו, וזה חריג במיוחד אצל לובינסקי.

רק הדלק לשבוע שאתה לא משלם שווה לא מעט כסף.

השופט עשוי לחשוב שאתה מגזים, ואז הוא יזמבר אותך. אני במקומך אפילו הייתי משבח את לובינסקי על לקיחת האחריות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

איפה בדיוק הבזיון פה?

1. הליקויים לא הפריעו לך להשתמש ברכב.

2. מרגע שהוכח שאכן יש בעיה, דאגו לך לרכב מחליף עד שקיבלת רכב חדש.

3. כל שופט נורמלי יזרוק את התביעה מכל המדרגות, ובצדק.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

על פי החוק (לפי הידוע לי) חובה על היבואן לשחרר את הרכב עם דו"ח תיקונים. עצם העובדה שלא ניתן לך דו"ח מחשיד את היבואן ומאפשר לך להתלונן עליו במשרד התחבורה.

כמו כן חובה על היבואן לפצות אותך על כל העלויות הישירות שנגרמו לך בעקבות הארוע - כלומר דו"ח השמאי, זמן שלך.

עצם קבלת רכב חלופי הוא מעשה חובה מצד היבואן (או לחילופין השארת הרכב המקורי עד לקבלת הרכב החדש) וזאת על מנת לאפשר לך ניידות. לגבי הדלק - כל הכבוד ליבואן, אך אין לראות בכך פיצוי בגין העלויות הישירות.

לסיכום - אם יש לך כוח להתרוצץ אז לך על בית משפט לתביעות קטנות. אם לא תגיד תודה וסע בשלום.

פורסם
אותי מעניין למה לעזאזל נסעת לפחח עם רכב בן יום אחד?
אני תמיד עושה את זה, ובדיוק בגלל הסיבה הזאת. ידוע שרכבים נדפקים בדרך ומתוקנים לפני המסירה. אני גם הולך לפחח, וגם משאיל מכשיר לבדיקת עובי צבע בשביל להיות בטוח. זה עדיף על פני להיות מופתע כשאתה מוכר את הרכב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לדעתי אתה חייב לדרוש את מה שמגיע לך + פיצויים כל כל הכסף שהשקעת בשמאי / פחח וכל הבדיקות וכמובן בזבוז ימי העבודה.

לך על זה עד הסוף, לדעתי לא צריך לפחד מתביעה כאן, הם יפסידו אצל כל שופט נורמאלי.

כן זה מה שאעשה כנראה- כי השמאי טען שבטוח הם ידעו שהרכב נדפק כאן או בצרפת -רק לא אמרו לי! . גם התיחסו אלי בחברה בבוז ובצחוק עד שהדו"ח שמאי היה בידי...

אותי מעניין למה לעזאזל נסעת לפחח עם רכב בן יום אחד?

כי הפחח חבר שלי, באתי בתמימות לשים אזיקונים על הצלחות , והוא הבחין מיד בבעיה!

היוזר נחסם למשך 7 ימים, כדאי לשקול מילים לפני פעם הבאה שאתה מחליט לפתוח ג'ורה על מנהל בלי רשיון שרברבות.

אבקשך שלא לפתוח יוזר נוסף או משהו בסגנון, הדבר רק יוביל לחסימה מוחלטת שלך מן האתר.

מוטי

פורסם

אתה לא תקבל פיצויים בלי הוכחת נזק. תכניס את זה לראש. מערכת החוק לא אוהבת שמטריחים אותה סתם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

בשורה התחתונה, קיבלת רכב חילופי לשבוע עם דלקן !!!

נכון שקרתה כאן תקלה שלא לעניין, אבל לדעתי העניין הסתדר תוך זמן קצר מ-א-ו-ד, קיבלת רכב חדש *אחר* ונסעת שבוע על רכב חלופי מבלי להוציא שקל על דלק או כל דבר אחר.

כרגע אתה מחפש לתבוע על "קטנות", מה שברוב המקרים השופטים לא אוהבים (להתקשקש בשטויות).

עכשיו תחשוב באמת, טוב טוב, אם אתה רוצה להתחיל לבזבז ימי עבודה בבתי משפט כשבסופו של עניין אתה עלול לצאת קירח מכל הכיוונים (הוצאות משפט, ימי עבודה וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רכב חלופי, דלקן, והחליפו לך לרכב חדש.

יותר מזה?

קבלת את מבוקשך, לא חייבים להתחיל לסחוט ולבקש פיצוי.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...