Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב לקנייה הייתי נעול כמעט סופית על גאלאנט 1996 וכמעט קניתי אותה היום עד שעברה רובר 620 במצב חדש לגמרי במחיר יחסית מצחיק מה שבטוח שלא נשארתי אדיש לנוכח הפאר של הרכב ולכן רציתי לרתום את מומחי הפורום לפתרון השאלה היא מה דעתכם על הרכב הנ"ל ועל מקבילתו ב 2300 סמק אודה אם תתנו תשובות מפורטות בתודה רון

פורסם

אז אל תתלהב!!!!! כי אין לך ממה!

חלקים יקרים,יש לרכב הזה שוק חלש(אם לא הכי חלש)

הרבה מאוד דלק!!!

זה שהוא מהיר ויש בו את כל הפינוקים שיש ברכב מנהלים זה ה + היחיד בו לפי דעתי.

חתימת השתמש נמצאת בשיפוצים מצטערים על אי-הנוחות.

פורסם

רובר סדרה 600 מכוניות לא רעות בכלל.

ה-620 טובה, ה-620 טורבו בינונית ולא ממש ספורטיבית אם כי חזקה.

ה-623 טובה מכולן, וניתן לקנות במחירי מציאה כמו כל רובר כיום.

כלל ברזל בקנייה - תמיד לקנות רק עם מושבי עור, ורצוי סאן-רוף.

כמו שאמרו כאן השוק חלש עד חלש מאד, אם כי אני באופן אישי מעריך שהמפעל יחליף בעלות וימשיך להתקיים, ואז הצלילה של מחיר המשומשות כמו בחודשיים האחרונים תיבלם.

עלות חלקים בסדר גודל דומה לכל אירופאית אחרת, אמינות לא רעה בכלל.

זבל של מוסכים, ומערך שירות בעייתי של היבואן.

אני אומר ככה: 623 יפה ומאובזרת, 30% מתחת למחירון (שזה מה שקורה בשטח) - שווה בהחלט קנייה.

בהצלחה

HFturbo

פורסם

בזמנו התלהבתי מהרובר הקטנה לא זוכר את הדגם... כל מי שדיברתי איתו ואמרתי לו את השם רובר אמר לי מיד לא לחשוב עליה, וזה גם מה שאני מציא לך... תחשוב על זה ככה: איך יכול להיות שרכב בכזאת רמת איבזור ואם כזאת צורה יפה עולה כל כך קצת

או המילותיו של צ'רצ'יל (לאחר שיבוש קטן)

לעולם מכונית מפוארת כל כך, לא הייתה שווה קצת כל כך...

בכבוד רב

לאון חבקין

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

זה מה שקורה כאשר העדר רץ ביחד. המכוניות המעניינות יוצאות ממעגל התחלופה והמחיר יורד, ללא קשר לאיכות, אמינות ופאר.

אישית, אני בעד הרובר, ודאי שהיא עדיפה על יפנית מקבילה.

לא נראה לי שיש הבדל בצריכת דלק בינהן, ועם אמינות אפשר להסתדר. עם בנאליות לא.

dirty old man

need love too

פורסם

צודק בהחלט זה בדיוק מה שאני עובר כרגע על בשרי עם התמא שלי שנמצאת במצב לא נדיר, סופר נדיר מכאנית וחיצונית עם שלטים שמצהיבים ואף אחד אפילו לא מתקשר לשאול כמה אני רוצה עליה.

ד"א הבנתי שהאמינות של סדרה 6 גבוהה בהרבה משל ה 200 (216,214) נכון ?

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בלוח הקארטל ישנה רובר 620 טורבו ידנית מאובזרת מאד במחיר דיי מצחיק של 58K

זה היתרונות:

רכב חזק

רכב מפואר

רכב מפנק

רכב מרשים

חסרונות:

שוק קצת מתחת לרצפה

דלק, המון המון דלק!

חלפים יקרים יחסית

ביטוחים יקרים יחסית

אמינות נמוכה

בהצלחה

אלירן

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם

אני בזמנו התעניינתי בדגם הטורבו,ואף נהגתי בו. די נחמד והרגיש חזק, נראה קצת מיושן. הצעתי 60K במקום 80K שבעל הרכב הציע. הוא לא היה מוכן לשמוע. למזלי קניתי את הפיז'ו ולאחר כחצי שנה בעל הרובר מכר אותה ב 60K.

(אגב, הוחלפו שם 2 ראשי מנוע, פעם אחת בגלל עבודה רשלנית).

אם השוק ואמינות מעניינים אותך, זה לא הרכב בשבילך. אם אתה אוהב להיות בעל רכב נדיר יחסית ויודע לטפל יפה באוטו שלך, שווה לבדוק.

אישית הייתי הולך על הטורבו, בגלל החוזק ובגלל שהיא ידנית. אם כי, כמו שאמרו, היא אינה ספורטיבית במיוחד.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...