Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לשפץ את הקרבורטור של רכב האספנות שלי בעצמי (ובמילים אחרות: צביקה, התכונן לפגוש אותי בעוד מספר ימים כשאני ממרר בבכי ואוחז בידי גוויה של קרבורטור שאין לי מושג איך להרכיב חזרה...)

התייעצתי עם מספר בעלי רכב כמו שלי מחו"ל שעשו שיפוץ כזה בעצמם, וכולם סיפרו על פירוק של הקרבורטור לחלקיו הקטנים ביותר, והשרייתם בתמיסה מיוחדת לניקוי קרבורטורים למשך מספר שעות-ימים.

גלון (4 ליטר) עולה להם בערך 20$.

איזה חומר אפשר להשיג בארץ, בכמות דומה (מיכל של מספר ליטרים, לא בקבוקון של 50cc ולא מיכל תרסיס) ושעושה עבודה טובה מאוד ?

הם הזכירו משהו שנקרא Beriman's Carburetor Cleaner, אבל אני מניח שאין סיכוי שזה מיובא לארץ.

פורסם

שלום.

יש חומר ששמו בישראל "חומר לניקוי קרבורטורים"

ניתן לקנות בחניות של חומרי בנין וכלי עבודה.

עולה +- 50 ש"ח לגלון ומנקה כמו חדש בתוך שעתיים לא יותר ראה הוזהרתה!!!

כמו כן החומר רעיל ומסוכן לעבוד בזהירות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

יש חומר ששמו בישראל "חומר לניקוי קרבורטורים"

ניתן לקנות בחניות של חומרי בנין וכלי עבודה.

בברכה בני ל.

"חומר לניקוי קרבורטורים" ? ככה ? בלי שם יצרן ? בלי כלום ?

מהיכרותי את מדינתנו, אם אני אבקש בקשה כללית שכזו, אני אקבל מיכל של בנזין רגיל (ועוד ימהלו לי אותו במים...)

אתה יכול להמליץ על מישהו אמין שבבטחון מחזיק בחומר ?

פורסם

לצערי אין לי הרבה מה להוסיף פרט לעובדה שאינני יודע (כרגע) היכן ניתן להשיג את החומר, אבל היה ברשותי גלון כזה בדיוק:

CC3K.JPG

שהשתמשתי בו כמה פעמים. חומר מעולה !

מדובר בחומר שהוא למעשה חומצה, חריף ביותר (ממליץ לעבוד עם כפפות טובות) ועושה את עבודתו נאמנה. בתוכו יש כלי מחורר עם ידית בו אתה מניח את החלקים הקטנים ומכניס חזרה להשרייה (בין חצי שעה לשעה - בד"כ מספיק).

אין לי מושג לגבי מחירים אבל את החומר הספציפי הזה היה (או שעדיין יש) בארץ.

המחיר שלו בחול נע באיזור ה 28-30$ וכמדומני (אל תתפוס אותי במילה) בארץ הוא עלה סכום קרוב+ לנ"ל (באיזור ה 150-180 שח).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...