Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי קליאו B. אוטומטית.

יש לה בעיה - לפעמים היא מסרבת להחליף הילוכים, כן, כן, לא נוסעת, אלא אם כן לחצתי חזק על הגז, האותו "קפץ" הדיע למחוג ה 5 של הסל"ד, ורק אז הואילה בטובה לנסוע.

מה שקרה כל פעם שעצרתי. כל פעם !!!

מה זה יכול להיות ?????

קליאו B

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב,

המוסך הרמאי עשה בדיקת חשמל ואמר לי לתקן את החיישן חמצן.(מה שברור קשור למערכת הפליטה ולזיהום האויר, ואין לו שום קשר לבעיית ההילוכים שלי!!!!!) אך לא נתן לי שום אפשרות לדעת מה הבעיה בהילוכים והתעקש שאני אתחיל מלתקן את החיישן חמצן !!!!!! כאשר ברור לי שאין לכך שום קשר לבעיה עמה הגעתי למוסך !!!!!!

מה עושים ??????

איך אני מוצא מוסך שיתקן לי את הבעיה הספציפית הזאת ולא דברים אחרים ??? ואיך אני יוצא מהברוך הזה בלי לפשוט רגל ?????

קליאו B

פורסם

לקליאו שלום!

(תקלת חיישן חמצן) זה תוצאה סופית כלומר החיישן פשוט מדווח והמחשב מזהה את זה בתור תקלה .

באיזה שנה מדובר איזה מנוע סביר להניח שגיר DPO חשוב שתדע אם הבעיה הידארולית או מכנית בגיר

בד' מחשב לא נותנת כלום ואז מה שהמוסך ראה זה רק קוד תקלה של חיישן חמצן (במחשב ניהול מנוע)

וזאת בשבילו רק הבעיה כי רק את זה הוא רואה הוא לא הרגיש את מה שאתה מרגיש בניסיעה

בכל אופן מתי הבעיה מתרחשת מנוע חם או קר ויש לזה חשיבות לגבי הבעיה שלך ואים יש מצב שיש ך דפיקה אחרי שאתה עוצר ברמזור. השהיה ואז....בום?

תעדכן אותי

בברכה

בברכה !

KamiTech

פורסם

מה עושים ??????

מה עושים? מפסיקים עם ההתלהבות, ואם ריבוי סימני שאלה וקריאה, די הבנו אותך גם בלי הדרמה הזאת.

מה שנקרא דבר חלש!

המתן בסבלנות לתגובות מומחי הפורום, ויש מומחים.

פורסם

אוקיי,

זו קליאו B אוטומטית, 1600 שנת 99

הקפיצות שאני מרגיש היא אחרי העצירה, כלומר בעת התחלת נסיעה, אני עוזב את הרגל מהגז:

1. האוטו לא מושך קדימה

2. לחיצה מאסיבית על דוושת הגז רק מכריחה את הרכב לנסוע ואז הוא קופץ

3. במקרה הקיצוני שהיה לי לחצתי על דוושת הגז עד לסל"ד 5 ורק אז האוטו נסע, מה שהיה קשה כי העליה הכי קטנה ברחוב גרמה לאוטו להידרדר כי הוא לא משך קדימה. המקרה הקיצוני קרה בפקקים איומים, המנוע היה חם.

קליאו B

פורסם

כמעט בודאות מלאה שתיבת ההילוכים האוטומטית פגומה.

בדוק דווקא במכון להילוכים אוטומטיים.

מהיכן אתה בארץ?, כי אולי ניתן יהיה לכוונך אל מכון טוב, מקצועי ואמין.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
תופעה דומה לחוסר שמן ,בדוק שמן גיר.

דוד.

בדיקת מפלס ואיכות שמן, היא הבדיקה הראשונה שכדי לעשות לפני פירוק תיבת הילוכים מהרכב.

פורסם

יש לך בעיה של לחץ שמן נמוך בגיר.

זה יכול להיות כתוצאה מקריאה לא נכונה של חיישן לחץ, עבודה לא טובה של ווסת לחץ או איבוד לחצים בגיר.

בהנחה והבעיה נגרמת מתוך הגיר, יש אפשרות לתקן את הבעיה באופן נקודתי, אך צריך לזכור שחוץ מהנקודה הבעייתית, ישנם עוד חלקים בגיר שהתבלו, ועלולים ליצור בהמשך תופעות דומות, זהות או אחרות.

• תוכן חדש...