Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בניתי לסאב של ה קיקר L5 שברשותי תיבה בנפח 92 ליטר עם פורט , לפי תרשים מהאתר שלהם

התיבה ניבנתה ב MDF 17 מ"מ , הוברגה עם ברגים קודחים , הודבקה עם דבק נגרים , ונאטמה עם סיליקון .

norm_E56C7EFBF5D94E98AF2B0BE4070D18DB.JPG

norm_85469FEBB9014A44ABB1B3BD53121C2A.JPG

norm_2E940390963441569A8DFB4228910B50.JPG

norm_02F3924E768741E6BF41138F93A6DAF0.JPG

norm_31B356CAFB8347609CEA245F51F590DF.JPG

זאת בעיקרון התיבה שאמורה לתת את הכי הרבה SPL ( צריך לבדוק ולכוון )

או אטומה ב 56 ליטר

איזו תיבה לדעתכם תיתן את התוצאות הטובות ביותר ?

ואם אני בודק את הסאב על הדיסק הזה 55 הרץ , ואיפה אני משיג אותו ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

Guest תמיר .א.
פורסם

פתוחה תיתן יותר, חפש בתוכנות השיטוף 55HZ. הם ימצאו לך כמה קבצים.

תמיר

פורסם

לא מומלץ להתעסק הרבה עם הטונים כיוון האלה, כמה שניות ולהפסיק אחרת הסליל עלול להתעוות לך...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לכול שירי הראפ יש באסים מורידי ראש..... תוריד כמה שירים של USHER כדי להיות חרש....

וד''א

יש לך חתיכת סאב

פורסם
סאב 12 סטנדרטי
תפסיק להחמיא לעצמך... בארצנו זה לא דטנדרטי בכלל...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

שמע את כל האינפקטדים באיכות טובה אם אתה מתעקש לא לנסות תדרי בדיקה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

למה לא להשתמש בדיסק בדיקה?

חפש בemule/overnet

sonic overload

יש להם דיסקים מעולים

יש קטעים שזה יורד ממש נמוך ואתה כזה שומע כאילו אתה במים חח

השמעתי לחברים שלי בזמן נסיעה ( ואתה לא מרגיש כלום ) ואני כזה מתחיל לטפס ל140 חח ולא מרגישים כלום ידעתי מה המהירות רק כי הסתכלתי על הספידומטר חח

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

1/ אחלה של סאב

2/ הדבק שהשתמשת דבק נגרים!? לא פלסטי?

3/ אם אתה אוהב ראפ ורוצה שיר עם באס עמוק

תוריד את השיר הזה שיר רגוע אבל באס נקי ויפה לפי דעתי

112feat foxy brown - u already know

חופש בחירה...זה בכי רע! :-P

גבר תקשיב לי ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק

פורסם

1 - תודה

2 - השתמשתי בדבק נגרים כדי להדביק את חתיכות העץ ! ותפסתי עם ברגים קודחים

3- אני ינסה את הטרקים האלה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

רגע איך הסאונד אבל אתה לא מספר לנו...

שמע במפגש אני חייב להגיד לך הסאב היה נשמע חנוק בלי אוויר לנשום אני מקווה שעכשיו הסאונד קצת יותר צלול ופתוח...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

באס הרבה יותר עמוק

אבל כדי שהסאב לא ישתלט אני מוריד את הLOUD

והרי היה ברור שהתיבה לא מתאימה !

אז היא הוחלפה !

אבל וואלה אני מרוצה מהבניה , יצאה לי נקיה , מדוייקת , ויפה !

עכשיו רק לצפות עם לבד

Guest תמיר .א.
פורסם

ממש בניה מעולה, אהבתי. איך הבאס לעומת הSPL שיהיה לך?

אני חושב אם הSPL שהיה לך היה גם בתיבה כזו הוא היה נשמע חזק יותר.

תמיר

פורסם

במפגש הבא תשמע

מה שטוב זה , שגם בעוצמה באמת חזקה אין חירחורים מכיוון הפורט

• תוכן חדש...