Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורבט קמארו או מוסטנג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מבין שלושת הרכבים האלה הייתם בוחרים?

נגיד שכולם בשנות ה90 המוקדמות שלהם, אשמח אם כל אחד גם יפרט באיזה רכב בחר ולמה?

אשמח לשמוע מאנשים שגם נסעו ברכבים כאלה יתרונות וחסרונות של כל אחד מהם כגון:התנהגות, בטיחות

צריכת דלק ממוצעת, מראה חיצוני, מרווח פנימי וכ"ו

לאיזה מבניהם יש הכי הרבה פוטנציאל לשיפורים חיציניים ומכניים?

תודה ושבוע טוב לכל חבריי הפורום

אין כמו קמארו עצבנית

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. לפי החתימה כבר החלטת

2. בשנות ה-90 שלהם? אתה בטוח שקורבט מיותרת, סליחה, מיוצרת כבר 90 שנה?

3. אני מניח שבפורום יעוץ יוכלו לענות לך טוב יותר

אני אישית הייתי הולך על קורבט.

גם קאמרו וגם המוסטנג החדשות נראות יותר "צעצוע עם פוזה והרבה פח" מאשר מכונית של ממש.

הקורבט, לעומתן, תמיד היתה נושאת הדגל של המוטוריקה האמריקאית [לטוב ולרע] לכן אני חושב שאפילו קצת מעליב לקורבט לשבת על אותו ספסל עם קאמרו ומוסטנג [כאמור, מתחילת שנות התשעים - בהן המכוניות האלה היו בעיקר מצבור גדול של פח אמריקאי]

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מבחינת המראה החיצוני אני יכול להגיד לך שהקורבט לוקחת בגדול השוואה למוסטנג והקמארו, יש לה את המראה הכי יוצא דופן, מבחינת שיפורים אני יכול להגיד משיטוטי באינטרנט מבין שלושתם הכי הרבה פוטנציאל יש למוסטנג.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מטריקס - אל תדבר שטויות, יכול להיות פשוט נחתת על אתר לשיפורי מוסטנגים.

תנסה להכנס לאתר של SUMMIT RACING ותראה כמה פוטנציאל יש לכל אחת מהמפלצות. הכל תלוי בתקציב שלך וברמת ההשקעה שאתה רוצה להכניס ברכב.

תכלס - הקורבט היא בליגה אחרת, היא רכב ספורט דו מושבי עם היגוי קטלני (לא כ"כ בתחילת שנות ה-90, אבל בקורבט שנות ה-2000+ ישנו שיפור משמעותי), לעומת הקמארו והמוסטנג שהן בקטגוריית רכבי השרירים שמהן הייתי הולכת על הקמארו - ל-GM יש זמינות חלפים גבוהה יותר מאשר לפורד ויותר קל לטפל בהן בגלל זה

צריכת דלק - כשאת קונה רכב כזה, לא מסתכלים על צריכה ואם כן- תחליף לסוזוקי ליאנה...

שיפורים חיצוניים - אין גבול לדמיון

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

למה יש לי הרגשה שהשרשור הזה לא הולך לשום מקום?

למה אני חש בעצמותי הזקנות שאם הוא ימשיך כך הוא יזכה למנעול?

פורסם

אין מקום להשוואה..

המוסטנג היא אנדרדוג, פשוט לא עומדת באותה שורה עם הקורבט והקמרו.

, מבחינת כוח וביצועים.

לקמרו ולקורבט אותו מנוע בדיוק.

ולכן הזוכה הברורה היא הקורבט.

בזמן שהמנוע שיושב בקמרו צריך לדחוף המון פח, בקורבט הוא דוחף פייבר גלאס.

פה היתרון הגדול לקורבט, בנוגע למראה, אני גם לא חושב שיש תחרות.

אני את הבחירה שלי כבר עשיתי.

nov050068lp.jpg

פורסם

עדיין כמו שיוליה אמרה, הקורבט שייכת לליגה אחרת , ליגה אחת מעל הקאמרו והמתחרה לבית פורד.

הייתי הולך על הקורבט.

אם נלך לאורך ההיסטוריה הקורבט תמיג הייתה ותהיה האופציה הטובה ביותר.

אם מדברים על מוסטאנג מול קאמרו\פיירבירד אז קאמרו אחת בשבילי, עדיף מודל 67.

13_12.JPG

haters will hate

פורסם

אז ככה,

קודם כל הבסיס של השירשור ממש לא הגיוני אם מדובר על הארץ, מכוון שבשנות ה90 הרכב הנפוץ יותר היינו מוסטאנג בגרסאות 6 צילנדרים אנמיות לחלוטין.

לגבי הקורבט אפשר לספור על יד אחד את הגרסאות ה LT1 שיש בארץ וגם הן כבדות יותר ופחות נותנות ביצועים מאשר הקאמרו.

אני הייתי הולך על הקאמרו עם מנוע 8 בלבד כל השאר פשוט בדיחה. אבל הייתי חושב פעמים ללכת על הדור הרבעי, אני הייתי מחפש דור שלשי הן בקמארו והן פיירברד עם מנוע TPI, הן זולות יותר אוחזות יותר ויותר קל לשפר אותן.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

תרומה קטנה לשרשור הזה:

מוסטנג וקאמרו הן מכוניות שרירים מיושנות מאד, שיודעות להאיץ מהר בקו ישר ולסובב ראשים בדרך.

בכל תחום אחר הן נכשלות. לגרסאות הבכירות (Z28 למשל) יש גם התנהגות כביש סבירה+.

הקורבט זו מכונית ספורט אמיתית (במיוחד מהדור ה-5), שיודעת גם לפנות ולבלום, והיא איכותית הרבה יותר. קורבט חדשה עלתה בערך כפול מהקאמרו.

הן בסה"כ אמינות, אבל לא אחרי 10-15 שנה על הכביש.

עלות האחזקה של קאמרו/מוסטנג יכולה להיות גבוהה אם אין מזל, אבל יש הרבה חלקים מפירוק (מיבוא) ובמחיר סביר.

עלות האחזקה של קורבט זה סיפור אחר - חלקים שייחודיים לקורבט יקרים מאד.

לא הייתי נוהג בקורבט כרכב ראשון בארץ, זה יותר רכב לסופי-שבוע. האחרות יכולות לשמש ליומיום.

קח בחשבון עלויות נלוות גבוהות - ביטוח, דלק, צמיגים (לא דוקא בסדר הזה).

את כולן אפשר לשפר מכנית להספקים מטורפים. לשפר חיצונית לא צריך, כל המוסיף גורע.

(חוצמזה, לא הוזכרה פה פיירבירד/טרנס אם - היא זהה לקאמרו לחלוטין).

אורי

פורסם

הוא דיבר על שנות ה90.

לא הייתי נוגע בפיירברד מהשנתונים האלה בגלל חלוקת משקל אדיוטית שגורמת לרכב לאיבוד שליטה

מה שמוזר שהקאמרו שחולקת את האותה פלטפורמה מגיע עם חלוקת משקל שונה והביצועים שלה הרבה יותר טובים.

שורה תחתונה עד ל C5 הF בודי עולה על הקורבט בכל מובן אפשרי.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
הוא דיבר על שנות ה90.

לא הייתי נוגע בפיירברד מהשנתונים האלה בגלל חלוקת משקל אדיוטית שגורמת לרכב לאיבוד שליטה

מה שמוזר שהקאמרו שחולקת את האותה פלטפורמה מגיע עם חלוקת משקל שונה והביצועים שלה הרבה יותר טובים.

שורה תחתונה עד ל C5 הF בודי עולה על הקורבט בכל מובן אפשרי.

ממש קשקוש.

לפיירבירד וקאמרו חלוקת משקל זהה (כאשר המנוע זהה), והיא 5% קדימה. הקאמרו מתנהגת יותר טוב כי היא מכוילת להתנהגות כביש יותר מהפיירבירד. בוא נראה אם תמצא הוכחה שחלוקת המשקל שונה.

בשתי המכוניות קל מאד לאבד שליטה, כי הזנב מאד מאד שמח.

לגבי המשקל של C4 מול קאמרו, ה-C4 קלה יותר בכ-80 ק"ג, תחפש את המספרים ותראה. ובנוסף, המנועים של הקורבט חזקים יותר ברוב השנים.

אין מה להשוות מתלים, הגה, אחיזה של קורבט C4 (ובודאי C5 ומעלה) לקאמרו. הקורבט תוכננה כמכונית ספורט, הקאמרו היא שריד משנות ה-60 וה-70, עם סרן אחורי אחוד, כמו של טנדר!!!

לסיכום, במחיר של קורבט היה אפשר לקנות שתי קאמרו, ולא במקרה.

אורי

• תוכן חדש...