Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין מספר סאבים לרכב, (אונו)

1. ראיתי רוקפורד punch ב 1000 שקל באוטו דיפו הדגם שלו הייה: RF-11254

אם אני לא טועה הוא הייה כזה:

1100372590.jpg

איך הוא?

2. סאב INOX מישהו מכיר? שמע? באוטו דיפו הדגם של ה 12" עלה כ 700-800 שקל

009569.gif

כמו כן היה סרווין ווגה, אך לא הייה שם פרטים עליו, אפילו לא דגם

מישהו יכול להמליץ לי על סאבים טובים מאוטו דיפו ?(סניף חולון אם ייעזור) הכי נוח להגיע לשם

יש שם מלא סאבים - חבל שאין להם אתר ולא הייה ניתן לשמוע אותם

ולגבי ה 6*9 , שמעתי שם פיונר כחולים, קנווד, וJBL , ה JBL נשמע הכי טוב( אבל הטויטרים היו חזקים מידי), אומנם מחירו הייה כ 500 ש"ח וכנראה שאני יילך עליו או על ה lighting audio שלא ייצא לשמוע

מישהו יכול להמליץ לך על סאב משם?

Suzuki Jimny

פורסם

אל תיקנה סאב של אינוקס פרו. מניסיון הוא סאב חלש מאד עדין מאד[2 כבר נישרפו לחבר שלי אחד אחרי השני החליפו- בסוף לקח זיכוי הוסיף כסף לקח סרווין.]

כמו כן שמעתי אותו והבאסים לא משהו ממנו . הוא משתגע בטרנסים ובמוזיקה שחורה .די חלש [כ150RMS]

הוא גם לא שווה את ה600-700 זה בטוח.סאב פשוט מאד.

באופן כללי כלום לא מומלץ לקנות מסניפי אוטו דיפו. אין מספיק מבחר והם ימכרו במחיר משולש דבר שתוכל להשיג בחוץ במחיר אטרקטיבי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
אל תיקנה סאב של אינוקס פרו. מניסיון הוא סאב חלש מאד עדין מאד[2 כבר נישרפו לחבר שלי אחד אחרי השני החליפו- בסוף לקח זיכוי הוסיף כסף לקח סרווין.]

כמו כן שמעתי אותו והבאסים לא משהו ממנו . הוא משתגע בטרנסים ובמוזיקה שחורה .די חלש [כ150RMS]

הוא גם לא שווה את ה600-700 זה בטוח.סאב פשוט מאד.

באופן כללי כלום לא מומלץ לקנות מסניפי אוטו דיפו. אין מספיק מבחר והם ימכרו במחיר משולש דבר שתוכל להשיג בחוץ במחיר אטרקטיבי.

אני באמת חיפשתי סאב שיוכל לרדת נמוך (30HZ), כדי שיתאים לכל סוגי המוזיקה, אם האינוקס באמת ככה (לא שמעתי אותו) אני לא יילך עליו, הסאב עושה רושם של סאב חזק ואמין , אבל לפי מה שאתה מספר הוא לא נשמע טוב, אז אפשרות זו בוטלה !,

עכשיו הסאב שראיתי שם הוא של סרווין ווגה: HED-S1200 12 inch

למישהו יש ניסיון איתו?

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=766#

Suzuki Jimny

פורסם

אחי אני עובד באוטו דיפו חולון--קפוץ אליי אם תרצה ואני יראה לך אישית!

הרוקפורד קודם כל הוא 300 וואט או 150 אראמאס לחלופין--המחיר שלו זה 950 שקל ולא 1000!!!

האינוקס הוא סאב בן אלף זונה! דופק יפה אבל אם תעמיס עליו יותר מידי הוא ישרף! כיוון מקצועי והכל יהיה בסדר......אגב המחיר שלו זה 730 שקל!

הסרווין ווגה הוא 400 וואט או 200 אראמאס לחלופין--המחיר שלו זה 1200 שקל אם אנלא טועה!

סאב חזק וטוב--אבל אני אוהב יותר את הרוקפורד.......

קח את הרוקפורד תאמין לי הכי טוב! חזק איכותי ואמין!!!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
אחי אני עובד באוטו דיפו חולון--קפוץ אליי אם תרצה ואני יראה לך אישית!

הרוקפורד קודם כל הוא 300 וואט או 150 אראמאס לחלופין--המחיר שלו זה 950 שקל ולא 1000!!!

האינוקס הוא סאב בן אלף זונה! דופק יפה אבל אם תעמיס עליו יותר מידי הוא ישרף! כיוון מקצועי והכל יהיה בסדר......אגב המחיר שלו זה 730 שקל!

הסרווין ווגה הוא 400 וואט או 200 אראמאס לחלופין--המחיר שלו זה 1200 שקל אם אנלא טועה!

סאב חזק וטוב--אבל אני אוהב יותר את הרוקפורד.......

קח את הרוקפורד תאמין לי הכי טוב! חזק איכותי ואמין!!!

קובי.

אולי יש לך פרטים על סרווין ווגה? איך הוא?

נ.ב

שלחתי לך ה"פ

Suzuki Jimny

פורסם

האינוקס חלש שמעתי אותו הסרוון זה בטח הHED חמודים לא משהו הכי נורמלי בניהם זה הP1 של רוקפורד שווה תמחיר שלו ממליץ עליו בחום

SPL-1 kicker solo-baric L7 12'-142.9db

פורסם

הרוקפורד בעל ממברנת פלסטיק... לא הכי איכותי ולא מוציא צליל יפה כמו בסרווין

הסרווין הכי מומלץ לדעתי מבין כל הסאבים שציינת

אני בכלל לא ממליץ על הרוקפורד הזה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

וואלה אחי תשמע לי

תביא סרווין ווגה 12 אינץ דגם HED

הוא 250 RMS

סאבבב חזקקק מאוד ודפיקות איכותיות

יש לי אחד ואני מרוצה מאוד עם אתה מהאזור שלי תבוא תשמע אותו

אני במקרה מוכר רוצה להתקדם למשהו יותר גבוה :p

מי שלא בוכה, לא גודל!

פורסם

אתה תיהיה השבת הזו במפגש? לא יצא לי לשמוע את הסרוין הדגם הזה ואני מאד סקרן לשמוע אותו לראות אולי שווה לי לשדרג...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתה יכול להביא סאבים הרבה יותר טובים וחזקים ב1000 שקל...האינוקס בהחלט לא שווה 700-800שקל...וגם הרוקופרד לא...

פורסם

הצליל של הסרווין קנה אותי מאז ומעולם לא יעזור כלום...

הרוקפורד די חלש שמעתי ב 106 שתי סאבים כאלה מבחינת דיוק חבל על הזמן איזה דיוק באמת ראוי לשבח!

אני אומר לך תשמע את שתיהם למתקינים אין בעיה להשמיע תמיד הרוקפורד או הסרווין אני אומר הם אחלה בחירה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני דיי מסכים בקטע של הממברנה פלסטיק ---רוקפורד עשו קצת פדיחה עם הממברנה הזאת....

אבל בכל זאת זה סאב בן אלף זו****, הוא בא עם תיבה מותאמת ע"י אוטופרט (פתוחה או סגורה)

הסרווין לא נשמע הכי יפה במוזיקה מזרחית אם כי בטראנסים ורוק ופופ הוא נשמע הכי יפה!

הרוקפורד פשוט טוב בכל סוג מוזיקה, בגלל זה אני ממליץ עליו!

תאמין לי שווה 950 שקל כזה סאב! סאב רמה חבל"ז!

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם
אתה יכול להביא סאבים הרבה יותר טובים וחזקים ב1000 שקל...האינוקס בהחלט לא שווה 700-800שקל...וגם הרוקופרד לא...

אתה אומר שאפשר להביא סאבים יותר טובים וחזקים אבל אתה לא אומר איזה...

מזה התגובה הזאת, אם אתה כבר אומר לבנאדם שהסאבים שהוא מביא לא שווים את המחיר את תן לו המלצה לסאבים טובים במחיר הזה...

פורסם
אתה אומר שאפשר להביא סאבים יותר טובים וחזקים אבל אתה לא אומר איזה...

מזה התגובה הזאת, אם אתה כבר אומר לבנאדם שהסאבים שהוא מביא לא שווים את המחיר את תן לו המלצה לסאבים טובים במחיר הזה...

אני לא רואה אותך ממליץ לו על אילו סאבים עדיף... אז עדיף שתשתוק...

טיסן,

ממברנה מפלסטיק או לא, זה לא אמור להיות שיקול או גורם "מפריע" לסאונד טוב, וכל מי שטוען

כך יוצא חובבן.

ואם תקשיב למשפטים כמו סאב בן אלף זונה, אתה לא תגיע רחוק...

אני גם יכול לומר שהסאב שלי, הרוקפורד 1000 RMS הוא סאב אם כל הזונות בעולם, אבל זה

לא יהפוך אותו לסאב טוב מכולם, כי יש רבים טובים ממנו.

אינוקס פרו... נתחיל מזה שאין כזו חברה!

זה מותג מדבקה בלבד, ותשאל את כל הצפונים ששמעו את האינוקס של אייל בגולף הלבנה

איך הסאב נשמע.

מה לא עשינו לו? תיבות שונות, הגברות שונות... הזזה של תיבות, חיבורים ומה לא...

בקיצור - חבל על ההשקעה...

אז קבל עצה, שלדעתי תועיל לך:

לך תשמע את הסאבים שאתה רוצה לקנות, בלי לשמוע - לא קונים.

בהצלחה

גל

פורסם

אוקי בוא נתחיל להמליץ

יש לך KICKER CVR COVR

יש לך אודיו באן למינהם שהרבה יותר טובים המרוקפורד ההז

יש לך סאב של JVC

יש לך סאב של לטנייג אודיו סידרת STRIKE(לי יש אותו הוא משהוא לא נורמלי)

יש לך עוד מלא סאבים טובים באיזור ה1000 שקל...את כולם אפשר לבוא לישמוע וליראות בחיפה בטופ סאונד ברחוב העצמאות אני עצמי קניתי שם וקיבלתי מחיר טוב ואני ממליץ לבוא ליראות...

עכשיו אתה מרוצה חכם בלילה.....

וכול מילה של BLACKMAZDAF ברזל.....

• תוכן חדש...