Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה שמענינת אותי

בטיוטה קורולה הדור הקודם(אולי גם בחדשה,לא שמתי לב) יש מאחורה איפה שכתוב "קורולה" ליד ציור של כדור הארף או ירח. מה הציור הזה אומר?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

זה לא רק בקורולה דרך אגב ואני גם מצטרף לשאלה , אצלנו יש ירח וכתוב לינר לונה .

אמרו לי פעם שזה אומר אם יצרו את האוטו ביום או בלילה , אמרו לי פעם שזה אומר אם הוא יוצר בחורף או בקיץ .

בקיצור לא הבנתי כלום .

ים long time no

פורסם

גאונים אתם, גאונים.

לקורולה היו שתי רמות גימור. סאן ולונה. באותה מידה זה היה יכול להיות LX ו-GLX, אבל במפתיע היו יצירתיים בטויוטה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
גאונים אתם, גאונים.

לקורולה היו שתי רמות גימור. סאן ולונה. באותה מידה זה היה יכול להיות LX ו-GLX, אבל במפתיע היו יצירתיים בטויוטה...

רוני

:loco:

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
זה לא רק בקורולה דרך אגב ואני גם מצטרף לשאלה , אצלנו יש ירח וכתוב לינר לונה .

אמרו לי פעם שזה אומר אם יצרו את האוטו ביום או בלילה , אמרו לי פעם שזה אומר אם הוא יוצר בחורף או בקיץ .

בקיצור לא הבנתי כלום .

:hihi:

פורסם

כן אני יודע שזה בבל"ת אבל לא אני המצאתי את זה .

חוץ מזה שהדגם שלנו זה לינר לונה טרה קלאס - מה זה אומר , אני יודע שזה הכי פחות מאובזר

ים long time no

פורסם
ומהם ההבדלים ברמות הגימור?

אכן, תהיה בעלת חשיבות בסדר גודל אינטרגאלאקטי. אני משוכנע ששאלתך תעורר מרבצם רבבות מדענים שסוף סוף ימצאו משמעות לחייהם בניסיון פתרונה. משהו כמו חידת תחילתו של היקום, או המשפט האחרון של פרמה (בדיוק סיימתי את הספר, זה התבקש). אך למרות העניין העצום שמעוררת קושייתך, נאלץ אנוכי לוותר על ניסיון פתירתה שכן, במילים עדינות, היא מעניינת את קצה הציפורן באצבע הקטנה של רגלי השמאלית שבדיוק גזרתי וזרקתי לפח.

אבל שניה, אולי את סטיבן הוקינג זה מעניין, חכה אני אשאל אותו. :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

או, רגע, הוקינג בדיוק חזר אלי. (זה היה מהר, הוא השתפר עם הקטע של העפעוף מהפעם האחרונה שדיברתי איתו). הוא טוען שגרסת הלונה היא הגרסה הפשוטה וגרסת הלונה היא הגרסה המפוארת. שזה כמו הגרסה הפשוטה, אבל עם שטיחי רגליים מרופדים בד.

מקווה שעזרתי :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לא, שנייה... הוא שכח את מגדש הטורבו הכפול, רפידות הבלם המשופרות, הג'נטים 14 אינץ במקום 13, פסי קישוט בצבע הרכב ו-איך אפשר לשכוח את פריט האיבזור החשוב מכולם - זוג החלונות החשמליים מאחור. דמעת התרגשות נקווית בזווית עיני.

טוב, די :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...