Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף אני בונה את התיבה לשיבה שנמצא אצלי כבר כמה חודשים, ויש לי כמה שאלות...

1. את הפתח של הסאב בדופן ה-MDF אני חותך בקוטר של הסאב- 12"? או יותר קטן?

2. למי שכבר יש לו ניסיון עם גריל מקורי של השיבה: הסאב הוא זה שמתחבר ישירות לפלטת הMDF והטבעת מעל? (תמונה מצורפת) החורים למסמרים בסאב נראים די קטנים, באיזה גודל מסמרים\ברגים כדאי להשתמש?

3. כשקניתי מעופר את השיבה הוא עשה לי חיבור כלשהו כדי להוריד את ההתנגדות ל-4 אום. זה פשוט היה מזמן אני כבר לא ממש זוכר... את החיווט כדאי להלחים לפלוס ולמינוס? ואיזה סוג חוט אני צריך בשביל זה? (יש לי בבית ערכת חיווט להתקנת מגבר, אני מניח שיש שם חוט שאפשר להשתמש בו).

תודה מראש לעונים!

P4226337.jpg

P4226336.jpg

P4226327.jpg

P4226328.jpg

פורסם

את החור של הסאב תעשה בקוטר הטבעת הפנימית של הגריל. לאחר מכן אתה מכניס את הסאב, מניח עליו את הטבעת ומבריג. הרכבתי שלושה סאבים כאלו ולא הייתה לי בעיה עם החורים לברגים. את הגריל אתה פשוט לוחץ על הטבעת.

לא צריך ולא רצוי להחלים את החוטים, לפעמים זה יכול לשחרר הלחמה בסאב. אם תחבר את כל הפלוסים ביחד ואת כל המינוסים ביחד זה יתן לך התנגדות של 4 אוהם (חיבור מקבילי).

פורסם

ועוד דבר...

איזה סוג חוט אני צריך להעביר בין הפלוס והמינוס לטרמינל?

פשוט תגידו צבע... :wink:

הערכה מכילה:

• 18 ft of 4 gauge power cable

• 2 ft of 4 gauge ground cable

• Glass style fuse holder

• 17 ft RCA cable

• 32 ft of 16 gauge speaker wire

• Ring terminals

• Terminal spades

• Glass Fuse

• Assorted hardware

P4236341.jpg

פורסם
10X

זה חוט כפול? (כלומר שני חוטים מקבילים מחוברים)

אני מניח אחד לפלוס ואחד למינוס?

כן זהו חוט כפול אחד פלוס אחד מינוס
פורסם

כמו שנאמר, בשדרות הר ציון יש כל חנות אפשרית, כל מה שצריך זה למצוא חניה - ומצאת חנות :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...