Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומבורכת רכשתי קפיצי הנמכה 30mm של ספרקו , תהליך הפירוק וההרכבה נעשה ע"י זיגי , צח

ואנוכי בתפקיד המתלמד ..:-)

תמונות והסברים כלליים על תהליך הפירוק וההרכבה

1.כך זה נראה לפני (מישהו אמר טנדר rs2000 ?,סתם סתם אני מגזים)

1234.jpg

2.פירוק תושבת הקפיץ בולם :

P1010013.jpg

3.אין פה צורך ביותר מידי הסברים הכל יורד הצלחת,נבה , מוט קצה הגה , מוט מגשר, משולש וכו' :

P1010015.jpg

4.פירוק המוט המגשר :

P1010016.jpg

5. הכל בחוץ אפשר להוציא את בית הבולם :

P1010020.jpg

6.היה פה משהו ?

P1010021.jpg

7.הבולם בחוץ :

P1010022.jpg

8. משהו חשוד בקפיץ הכחול הזה , הוא נראה קצר משהו :wink:

P1010024.jpg

9. מה אתם אומרים , כדאי לי לנסות את מזלי כדוגמן קפיצים ?

P1010025.jpg

10. קבלו את דוגמנית הבית שלנו : כריס והקפיצים ,(נשמע כמו וריאציה של יאשה והפצפוצים..:-D )

P1010026.jpg

11. הקפיץ החדש מורכב על הבולם :

P1010027.jpg

12.הסרת הבולמ"ז האחורי :

P1010028.jpg

13.מישהו ראה את המשקפי שמש שלי?

P1010031.jpg

14. החלפת הקפיץ האחורי וידה ידה ידה ..

P1010038.jpg

15.והתוצאה הסופית , לפניכם :

P1010046.jpg

ההרגשה מאחורי ההגה השתנתה , חוץ מהמעבר למרכז הכובד נמוך יותר , התקשורת עם הכביש טובה

יותר , האחיזה מעולה כתמיד ,אבל זויות הגלגול קטנות יותר .

ותודה גדולה לזיגי וצח על העבודה המצוינת

איציק.

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

הקפיצים המצולמים הם ליניאריים ולא פרוגרסיביים.

אל תשכח לבצע כיוון לזוויות של כל הגלגלים, תן להם יום-יומיים להתיישב במכון ואז קפוץ לביקור במכון כיוון פרונט טוב.

מוטי

פורסם

1300 ש"ח (אז אם אני אמכור מתישהוא וארצה קצת מעל המחירון אז תבינו אותי בבקשה :wink: )

וכמובן תוספות כמו :עלות העבודה, כיוון פרונט (שעדיין לא עשיתי), בהזדמנות חגיגית זו גם החלפת שמן בלמים ל-dot 4 וניקוז אוויר מהמערכת

פורסם

לפני שאתה הולך לכוון אני ממליץ לך בחום לקרוא מחדש את החלק הנוגע בכיוון פרונט במאמר שלי, הוא מופיע בהכרזה הדביקה בראש הפורום הטכני באגף של השיפורים.

מוטי

פורסם

הכוונה היא כמובן שלא רק תקרא אלא גם תיישם :-)...

אפילו אם זה הדבר הכי פשוט כמו לדוגמא לשבת במושב הנהג בזמן שמכוונים את הגלגלים כדי שהכיוונון ייתחשב במשקל שלך או אפילו להקפיד על לחצי אויר נכונים בזמן שמכוונים את האוטו.

תשומת לב לפרטים הקטנים היא זו שמשנה את האוטו מסתם כזה שמורכבים עליו החלקים לאחד כזה שגם מבצע בהתאם :idea:

מוטי

פורסם

לפי מה שהבנתי camber, castor אצלי קבועים מהחברה (תמוכות מקפרסון) , ניתן לשנות רק track , toe

מה שעוד הבנתי זה שאם המרכב מונמך זה גורם ל-camber שלילי יותר מה ששוחק את הדופן הפנימית של הצמיג (על חשבון הגדלת יציבות )

• תוכן חדש...