Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מצטער אם השאלה ממוקמת בפורום הלא נכון אך אני יודע שרבים ממבקרי הפורום מכירים את חנותו של הפרסי "פרוחזאד"

ראיתי שהיא נמצאת ביצחק שדה 23 אבל אני לא מאיזור המרכז ולכן אין לי מושג איך להגיע לשם.

אני מגיע כנראה באוטובוס מהבקו"ם (בסיס תל השומר).

אם מישהו יכול להסביר לי איך מגיעים? עם איזה קווים מתל-השומר או אולי מהתחנה המרכזית?

אשמח להמלצות של עוד חנויות שכדאי לבקר בהם אם כבר אני באיזור, כי אני מגיע לתל-אביב לעיתים נדירות מאוד, אז החלטתי ללכת לקנות קצת שטויות...

דרך אגב, הוא מקבל כרטיסי אשראי או עדיף מזומן?

סליחה על השאלות המטומטמות :), ותודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

תודה על האתר, אבל אני מחפש עזרה באוטובוסים ולא ברכב, אז אני צריך עזרה ממישהו שמכיר את הקווים וכו'.

אני אדאג להביא מספיק מזומנים... :D

מה לגבי המלצות לחנויות נוספות באיזור?

יש מישהו באיזור שמוכר את הצבעים של יעקובי ? (האלה לצביעת חלקים בדש-בורד)

והאם כדאי לקנות אצלו חומרים לניקוי הרכב?

עריכה: לא איכפת לי ללכת קצת ברגל - העיקר שאני יגיע קרוב יחסית ...

שוב תודה,

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

שומע אחי (*********עריכה - אם הוא אחיך ,הסבר לו בארוחת הערב איך להגיע*******)אני לא יסבך אותך עם הרבה מספרים כי אתה לא מקומי בשורה תחתונה אתה נוסע בקו 70 מבקום עד מחלף גהה יורד אחרי המחלף מחפש קו 51 באותו כיוון (תדירות יחסית גבוהה) יורד בת"א במסגר 45, ממשיך קצת ללכת ואתה מצטלב עם יצחק שדה לוקח שמאלה לתוך יצחק שדה ובצד שמאל ביצחק שדה פינת שונצינו נמצא פרוחזאד, אם אתה צריך עזרה בלחזור לאנשהו דבר, בכללי כל האזור הזה הוא אוצר לחובבי רכב יש שם מלא חנויות חלקים צינורות ומה לא

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

קנה ספריי מסדרת הפלסטיק ספריי

חוסך כאב ראש, יותר נוח לעבוד איתו, גימור לגמרי אחר, עמידות טובה יותר, אתה יכול לראות בתמונות שלי איתו צבעתי את המראות בלבן (היו שחורות)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

תודה לכולם על התיאורים המחכימים והתשובות המרתקות בדבר אומנות הויכוח , המיקוח , אופיים של הפרסים וכיו"ב.

איזור הרח' יצחק שדה/שונצינו/טברסקי/תושייה/בן אביגדור וסביבתם הם פחות או יותר מעוז חלקי החילוף והאביזרים בת"א. אם זה לא מספיק אפשר תמיד להמשיך לרח' המסגר הסמוך ולמצוא עוד.

גם סוכנויות הרכב השונות מתרכזות באיזור שבין רח' המסגר לדרך פ"ת.

לגבי צבעים - אם אתה כבר בת"א - החנות המקורית של "יעקובי" נמצאת ברח' החשמל 1 , ליד כיכר המושבות (מה שהיה פעם התחלת דרך פ"ת , היום שד' מנחם בגין). וזה למרות שניתן להשיג את הצבעים הללו בהמון חנויות באיוזר יצחק שדה.

פורסם

יש גם את "אוטו אונו" ברח' המסגר.

גן עדן לפיאט (שזה בעצם גיהנום ;) )

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

יש גם את צנטרל. החנות נמצאת בפינת שונצינו - יצחק שדה 21. מחירים טובים, בלי אווירת שכונה, לא צריך להתווכח, לפעמים גם זולים יותר מהפרסי. שווה לבדוק אצל שניהם על המוצר שרוצים.

לגבי אוטובוסים, כל האוטובוסים של אגד מהתחנה המרכזית נוסעים לאורך רחוב המסגר, הם יתאימו לך. (אבל הכי טוב יהיה להתקשר למודיעין אגד \ דן)

גיא

פורסם

QUOTE=Guy]יש גם את צנטרל. החנות נמצאת בפינת שונצינו - יצחק שדה 21. מחירים טובים, בלי אווירת שכונה, לא צריך להתווכח, לפעמים גם זולים יותר מהפרסי. שווה לבדוק אצל שניהם על המוצר שרוצים.

לגבי אוטובוסים, כל האוטובוסים של אגד מהתחנה המרכזית נוסעים לאורך רחוב המסגר, הם יתאימו לך. (אבל הכי טוב יהיה להתקשר למודיעין אגד \ דן)

גיאאין צורך להתקשר, בכל קומה בתחנה המרכזית החדשה בת"א יש עמדת מודיעין של אגד ודן פשוט שאל אותם ותקבל הסבר מפורט!!

פורסם

(הקפצה) עדכון:

היום סוף סוףך היתה לי הזדמנות לקפוץ לתל-אביב, ביקרתי קודם ברכב-אונו ובמיר חלפים, אך מכיוון שלא היה לי צורך בשום חלף לרכב המשכתי הלאה, בצנטרל היו נחדמים אך לא היה את הנורה שחיפשתי (נשרפה לי נורה מאוד קטנה שמאחורי השעון באונו) המשכתי לפרסי ושם מצאתי את כל מבוקשי.

התפרעתי קצת על כל מיני שטויות כמו כיסוי הגה, גיר, וקס, ג'ילדה ועוד... המחירים ממש אחלה, ותמיד נחמד לקבל עץ ריח "מתנה"... ;)

תודה לכל מי שעזר וייעץ!

צביקה

...Carpe Diem

• תוכן חדש...