Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למכירה פורד קפרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניצפתה קפרי למכירה שנת 72 שנסעה עד לא מזמן, הבחור רוצה עליה 22K ש"ח והוא עושה לה טסט

טלפון 054-4477015

(התצפית באדיבות נימרוד רחמימוב :wink: )

הקפרי לא שלי נא לא לשלוח הודעות פרטיות

אופיר

fdhdfh.jpg

fhfhfhfhf.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

איך אנשים מומחים בלהרוס יצירה מוטורית כל כך יפה.

לקחת אוטו כזה ולשים לו ג'אנטים לא מקוריים ועוד כל מיני שטויות זה כל כך מכער את האוטו

(לדעתי כמובן).

פורסם

הלו, הלו, האוטו נראה לא רע בסה"כ! אבל למה להדביק את הסמלים של MACK עליו מכל הכיוונים?

וגם לי יש ג'אנטים "לא מקוריים" שמאד דומים לאלה, אז מה? טוב, אני את הדעה שלי כבר אמרתי - אין "מקורי", יש "CUSTOM" , כל מה שיפה בעייני ! אם אפשר לשפר- למה לא?! אבל 22K?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דווקא נראה בסיס מצויין לשיפוץ והבאה למצב מקורי. המחיר מטורף לחלוטין נוכח מצבו אך אני משוכנע כי ניתן לנהל מו"מ ולהגיע לעמק השווה. הרכב שווה בעלים שידאגו לו היטב ויעניקו לו בית חם..

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

קצת קשה לשבת לשולחן הדיונים כשמישהוא רוצה 22K על רכב ששוה מקס' 5K(האוטו לא במצב טוב וכדי להסוות את זה שטלו עליו כל מיני סמלים ודברים מזעזעים(לטעמי)). יש מידע דרכ אגב, איזה דגם זה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה הקפרי שיש בנווה גנים ליד הכביש הראשי?

אני כמעט בטוח שזה אותו אחד

ואם כן, האוטו נראה ממש מוזנח ולא כשיר לנסיעה בכלל

איך הוא עבר טסט?

ו22K לדבר כזה?! מוגזם ביותר!!!!

למרות שזה עיצוב שאני מאוד אוהב למכוניות וכאלה, אבל 22K זה באמת מוגזם ביותר

מקסימום 5

פורסם
קצת קשה לשבת לשולחן הדיונים כשמישהוא רוצה 22K על רכב ששוה מקס' 5K(האוטו לא במצב טוב וכדי להסוות את זה שטלו עליו כל מיני סמלים ודברים מזעזעים(לטעמי)). יש מידע דרכ אגב, איזה דגם זה?

היו דברים מעולם... אני קניתי את רכבי בכ-60% מהמחיר שנדרש עליו. הגישושים לקחו 3 שנים,המו"מ האינטנסיבי ארך למעלה מ-4 חודשים...צריך סבלנות!

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לקאפרי של השנים האלו לא אמורים להיות פנסים עגולים....?

דברי הבלים אינם מזיקים כאשר אין אוזניים לשמעם...

הדבר הכי מעצבן בעולם זה שאחותי הקטנה פורסת את הלחם עקום! צריך ללמד את זה בביה"ס!!

פורסם
איך אנשים מומחים בלהרוס יצירה מוטורית כל כך יפה.

לקחת אוטו כזה ולשים לו ג'אנטים לא מקוריים ועוד כל מיני שטויות זה כל כך מכער את האוטו

(לדעתי כמובן).

הבנתי שיש לך קשר עז לקורטינות "אמבטיה" (רכב ערסים נפוץ בשנות ה70 וה-80, עד שהסובארו הדיחה אותה :-P), אז הנה סיפור משעשע:

היה איזה אחד לפני חצי שנה או קצת יותר, שפרסם קורטינה אדומה למכירה.

חבר שלי שהיה באיזור ניגש לראות אותה, ככה סתם בשביל העניין, רוצה תיאור? (רמז: לידה הקאפרי הזו הייתה מקורית לחלוטין)

הרכב שכב בתוך חניון במשך זמן רב, והיה עליו שכבת אבק ולכלוך שפשוט חבל על הזמן, ה"ערס מזדקן" (בכל שכונה יש אחד כזה) שהחזיק אותה צעצע אותה מא' ועד ת'.

ספוילר (!)... לקורטינה! :shock:

הוא שם לה שני פנסי ערפל... מאחורה!...לקורטינה! :shock:

ואגזוז שמזכיר פחית שימורים...לקורטינה! :shock:

והוא עד רצה 40 אלף שקל... :roflmao:

אחרי כמה ימים הגיע פרייאר וקנה אותה...:?

פורסם

בקשר לקורטינה האדומה.

גם אני הלכתי לראות אותה וגם אני לא האמנתי שהוא מכר אותה לאחר מספר ימים

במחיר מלא (40K?) .

דרך אגב צילמתי את הרכב ומי שירצה אני ישלח לו בפרטי .

אבל מעניין אם רכב במצב הזה ועוד שהוא לא אספנות נמכר ב40K אז מעניין כמה הקורטינה שלי שווה?

• תוכן חדש...