Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בפורום אספנות כי מן הסתם יש כאן יותר אנשים שקרובים לנושא.

שאלתי:

נניח שיש לי רכב אספנות יפה ושמור ישר וללא חלודות,רקבונות וחומרי מילוי למיניהם וגם צבוע יפה מאד אך הצבע מסיבות כאלה ואחרות לא מוצא חן בעיניי ואני דואג להוריד את הצבע באופן עצמאי(נניח שאני יודע מה אני עושה ולא עושה נזק כלשהוא למעט הורדת הצבע).

כמה תעלה לי צביעה מחדש בצבע הרצוי(כמובן כולל יסוד וכ"ו) לרמה גבוהה(לא חוסך אבל גם לא בור בכיס).

כמובן סדר גודל של סכום.

אשמח לשמוע לאיזה רמה כדאי להביא את הרכב(האם לשפשף רק עד צבע יסוד או להוריד הכל ולהגיע למתכת חשופה).

נא לא לשאול "למה לך" ו"לא כדאי לך" וכ"ו...

תודה מראש

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
דווקא בפורום אספנות כי מן הסתם יש כאן יותר אנשים שקרובים לנושא.

שאלתי:

נניח שיש לי רכב אספנות יפה ושמור ישר וללא חלודות,רקבונות וחומרי מילוי למיניהם וגם צבוע יפה מאד אך הצבע מסיבות כאלה ואחרות לא מוצא חן בעיניי ואני דואג להוריד את הצבע באופן עצמאי(נניח שאני יודע מה אני עושה ולא עושה נזק כלשהוא למעט הורדת הצבע).

כמה תעלה לי צביעה מחדש בצבע הרצוי(כמובן כולל יסוד וכ"ו) לרמה גבוהה(לא חוסך אבל גם לא בור בכיס).

כמובן סדר גודל של סכום.

אשמח לשמוע לאיזה רמה כדאי להביא את הרכב(האם לשפשף רק עד צבע יסוד או להוריד הכל ולהגיע למתכת חשופה).

נא לא לשאול "למה לך" ו"לא כדאי לך" וכ"ו...

תודה מראש

ג'ורג'

אם תגיע לרמת מתכת חשופה, "תאלץ" גם לבצע עבודות פחחות, לא משנה בכלל כמה טוב נראה הצבע כפי שהוא היום. מה שהופך את התהליך הנ"ל מצביעה, לפחחות וצביעה...

כשאתה שואל כמה תעלה צביעה, אתה מדבר על צביעה עצמית או צבעי?

צבעי טוב, "אמיתי", יקח כמה אלפים טובים על צביעה, תלוי בגודל הרכב ובמורכבות הצביעה, האם החלונות מפורקים? האם מדובר על שינוי צבע? האם הרכב "ערום" מניקלים, פנסים וכו'? אם כן, מי מפרק? מי מרכיב? וכו'... מה שהופך את ההפרש בין אלפים בודדים ל-5 ספרות (כעשירייה) לצביעה בלבד.

כשאני רציתי לצבוע את הקמארו, אשר הייתה נקייה לחלוטין מחלודות ודפיקות ומעולם לא עברה פחחות (רק צביעה), צבעי איכותי ביקש 11,000 ש"ח לצביעת "תצוגה". מחיר שהייתי מוכן לשלם בבוא העת. צבעי אחר יוכל לתת לך מחירים נמוכים ב-30-40 אחוז כלפי מטה ואני בטוח שגם הם יעשו עבודה יפה.

אך כאמור, כמעט ואין דבר כזה צביעה נטו, תמיד, תמיד, אם בשל דפיקות קטנות שמתגלות בהכנה, חלודות שטחיות שמתגלות בהסרת הצבע וכו', יש גם פחחות ואז התמונה משתנה...

צביעה עצמאית תעלה מבחינת חומרים נטו כאלפייה.

אני יכול להמשיך ולגולל פה עוד אינספור דוגמאות וכיוונים, אבל אני צריך ממך קצת הבהרות לגבי התוכניות שלך....

ליאור (חכה חכה...אתה מוביל עכשיו, לא? ומתי אתה מוצא לי R?)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני אפרט מעט:

1. לפחות חלק מהרכב צריך להגיע למתכת חשופה(כנף או גג או מכסה מנוע וכ"ו).

2.שואל על צביעה של צבעי.

3.אני מפרק ניקלים,פנסים דיפוני דלתות ומכין את הרכב לצביעה"חופשית" ואני גם מרכיב לאחר מכן.

4.לצורך העניין אני לא משאיר את הרכב בצביעה המקורית.

5.אשתדל מאד לא להגיע למצב של פירוק חלונות.

6.דווקא מאד לא רוצה צביעה ברמת תצוגה,הרכב מתוכנן "לחיות" באופן כמעט יום-יומי(זה לא אומר שאני לא רוצה צביעה איכותית וטובה).

7. אמנם לא פתחתי שרשור בסגנון "השתגעתי שוב" אבל לפני שבוע התחדשתי בסוזוקי GSXR750 מודל 91 אורגינלי לחלוטין עם פרינגים אורגינליים שעדיין לא עברו צביעה מעולם...:hihi::roflmao::screwy:

אתה בכלל מתכנן על הבהמה לא?:mrgreen:

מחכה לתשובות מפורטות עם הערכת מחיר גסה...

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

אם אתה מפרק הכל לבד (כולל חלונות, אחרת תהיה לך בעיה במפגש עם הגומיות) אני מניח שמי שעשה לי את האלפאסוד יצבע לך בסכום של 2500-3000 ש"ח, אבל זה לא מושלם ברמת תצוגה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

להשקיע בצבע טוב ויקר ללא פירוק חלונות קצת חבל, וזה מן הסיבה הפשוטה שלרוב הרקבונות החמורים יותר מסתרים מתחת לגומיות החלונות, ויש להם נטייה מוזרה במקצת לשוב ולהתפשט דווקא מיד לאחר הצבע (בהנחה, כמובן, שאתה מדבר על עתיקה).

מאידך, פירוק החלונות כרוך בד"כ בהחלפת גומיות, שבודאי יבשות כבר, ובהגברת הסיכון לנזק לחלון בעת הוצאתו.

המלצתי לך - אם אתה מוכרח לצבוע, ורוצה לעשות צבע למצב תצוגה, ודא שיש לך מספיק בכיס גם להרפתקאת החלונות...

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

שוב פעם...

אין חלודה מסביב לחלונות,זהו לא הרכב הראשון וגם לא החמישי שאני משפץ בחיי,הגומיות חדשות ויש סיבה (כרגע עלומה ברשותכם) לשאלות המאד ספציפיות ששאלתי...

לא רוצה מצב תצוגה !

רוצה לדעת עלויות ממוצעות לעבודה בסדר גודל וברמה שציינתי לעיל:wink::-)

זה חשוב לבניית מסגרת התקציב הכוללת לרכב.

תודה

ג.

•  

פורסם

up up

עוד תגובות בבקשה...

ג.

•  

פורסם

ג'ורג'י

את תגובתי קיבלת בפרטי, תכפיל פי עשר...אבל אם אתה ממש מתעקש....יש לי משהו ע"י קרית ארבע שעושה עבודה טובה ולא יקרה.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני ממליץ לך בחום ליצור קשר עם אבי אביב...

הוא באמת התשובה הכי טובה לכל השאלות שלך.

הוא מוציא רכבים ברמה בין לאומית לתצוגות.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

עלות צביעה הכולל שכבות פוליסטרן, צבע יסוד ושכבות צבע, כ 3000 ש"ח

[center][color=#407f00][font='Comic Sans MS']"More than Trying to find the right person, Be the right person." [/center] [/font][/color]

• תוכן חדש...