Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מקיף- triumph spitfire mk3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם .

שיפוץ הטריומף התחיל רשמית, הרכב פורק(על-ידי) לרמת הבורג,הבודי +השאסי נשלחו בגרר (250 ש"ח) למחסום ארז, לפחחות +צבע, בעלות של 4000 ש"ח ,ותאמינו לי הפחח עבד קשה. ( מצטער התמונות לפני כנראה אבדו ,עדיין מחפש אותם) מצב תמונות אחרי

בברכה שחר.

עבודה:טיוטה 4*4 תחביב:הובי איילנד אדוונצר הדבר האמיתי:ספיטפייר mkIII

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שיפוץ האקס האחורי - פורק והוחלפו כל המיסבים הורכב ונצבע - עלות המיסבים 850 ש"ח ,חלק מהמיסבים הצלחתי למצוא מקוריים,

IMG_4742.JPG

IMG_4743.JPG

IMG_4747.JPG

פורסם

איזה כיף לראות שיפוץ כזה......

מקוה ליראותכם בקרוב במפגשי שישי.

משה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

כל הכבוד !

שאלה: האם פרקת לחלוטין את האקסל האחורי ? האם מדובר על אותו האקסל שנמצא בסוסיתות 10 ? או שהורכב אקסל חדש יותר של ה-MK4 ?

פורסם
כל הכבוד !

שאלה: האם פרקת לחלוטין את האקסל האחורי ? האם מדובר על אותו האקסל שנמצא בסוסיתות 10 ? או שהורכב אקסל חדש יותר של ה-MK4 ?

האקס פורק לחלוטין והוחלף כל חלק אפשרי כולל ברגים חדשים . אין לי מושג אם זה אותו אקס כמו בסוסיתא 10.

פורסם

השאסי חזר מצבע ,האקס האחורי הורכב מצ"ב תמונות

IMG_4768.JPG

IMG_4769.JPG

IMG_4770.JPG

• תוכן חדש...