Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דוד שלי מתעניין ברכב שהוזכר, דיברנו עם בחור שמעוניין למכור, והוא אמר שהרכב הוא "רמה 4" - אבל הוא לא ידע להסביר מה זה.

מהן פשר הרמות ומה מייצגת כל רמה? מה השוני בינהן? האם יש ספארי מעל רמה 4?

תודה,

עידן.

פורסם

הGMC ספארי ותאומתה השברולט אסטרו,הגיעו בכמה רמות גימור,שדורגו מ 1 ל 4.רמה 1 היתה הפשוטה ביותר,כמו בצבאיות,ללא שום איבזור חשמלי,רמה 2 הגיעה עם חלונות חשמל נעילה מרכזית מראות חשמליות,אך עם מזגן קדמי בלבד ולוח מחוונים אנלוגי.רמה 3 הגיעה עם כל הנ"ל בתוספת לוח מחוונים דיגיטלי,מזגן אחורי,והגה מתכוונן.רמה 4,שהיתה הרמה הגבוהה ביותר,כללה 6 מושבים נפרדים,מתכווננים,מושב נהג חשמלי,חלונות כהים,צביעה כפולה,מוט מייצב אחורי,צמיגים רחבים,קונסולת תאורה בתקרה,שטיחים עבים ועוד,ויסלחו לי אם שכחתי משהו...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הGMC ספארי ותאומתה השברולט אסטרו,הגיעו בכמה רמות גימור,שדורגו מ 1 ל 4.רמה 1 היתה הפשוטה ביותר,כמו בצבאיות,ללא שום איבזור חשמלי,רמה 2 הגיעה עם חלונות חשמל נעילה מרכזית מראות חשמליות,אך עם מזגן קדמי בלבד ולוח מחוונים אנלוגי.רמה 3 הגיעה עם כל הנ"ל בתוספת לוח מחוונים דיגיטלי,מזגן אחורי,והגה מתכוונן.רמה 4,שהיתה הרמה הגבוהה ביותר,כללה 6 מושבים נפרדים,מתכווננים,מושב נהג חשמלי,חלונות כהים,צביעה כפולה,מוט מייצב אחורי,צמיגים רחבים,קונסולת תאורה בתקרה,שטיחים עבים ועוד,ויסלחו לי אם שכחתי משהו...

:mm_yeah: כל הכבוד על הפרטים.

ד"א, רמה 3 הגיעה עם צביעה כפולה ורמה 4 גם עם צביעה כפולה אבל עם מעבר הדרגתי בין שני הצבעים וחישוקי סגסוגת מותאמים לסכמת הצביעה של האוטו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אגב מנסיון עם המכונית הזו תתכונן להוציא טונות של כסף על דלק .

כדי להביא לך את סדר הגודל של הכמות ( כי לא זוכר כמה היא עשתה בדיוק ) אבל כשקנינו אחת פעם ( חדשה לגמרי ומהחברה ) ואחרי כמה שנים שהיא אצלנו היא שתתה המון דלק כך שאחרי שהבאנו אז את הבימר 735I הרגשנו שהיא חסכונית ליד הGMC .

רק שתדע כדי שלא תתפלא אחר כך :wink:

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

תודה על העצה פאדי

אבל אנחנו חוזרים לוואנדורה הישנה והטובה (הספארי\אסטרו הם רכבי utility כאלה, שממוקדים יותר בנשיאת נוסעים מאשר נשיאת מטען)

מה שכן, הבנתי שצריכת הדלק היא 1:4-5 - ולא נראה לי שנכנסת תחנת דלק בתא המטען :D

תודה,

עידן.

פורסם
תודה על העצה פאדי

אבל אנחנו חוזרים לוואנדורה הישנה והטובה (הספארי\אסטרו הם רכבי utility כאלה, שממוקדים יותר בנשיאת נוסעים מאשר נשיאת מטען)

מה שכן, הבנתי שצריכת הדלק היא 1:4-5 - ולא נראה לי שנכנסת תחנת דלק בתא המטען :D

תודה,

עידן.

יש גם וונדורה דיזל

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...