Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש רשמים על GMC ספארי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שמכיר , נהג , מבין בתחזוקת ואחזקת ה GMC סאפארי , מוזמן כאן לשפוך את הבנתו . בבסיס העניין הרכב הוא לשימוש עצמי , לא למשפחה , משהו מסביבות 90-91 .

תודה..

רבים השניים מן האחד.. מה.. לא?

פורסם

value for money

זה שם המשחק פה, בגדול האוטו די מחפיר בכל מה שנוגע לנוחות, התנהגות, נוחות, הנדסת אנוש וכו'.

אבל, מחירים מצחיקים יחסית לשנתון ולמטראז' (גודל האוטו) הופכים את האוטו לאופציה טובה למי שזקוק לרכב גדול והובלת מטען חומרי או אנושי :) .

יצא לי לנהוג די הרבה על אוטו כזה בזמן האחרון, כולל נסיעות ארוכות. המושבים נוחים כמיטב תוצרת דטרויט אבל זה עדיין לא אומר שהרכב נוח. האוטו תוכנן במקור כרכב מסחרי שיעבוד תחת עומס גבוה יותר ממשפחה בעלת 4 נפשות.

אם יש לך תקציב מוגדל לדלק....תמצא רכב במצב טוב מאוד ואל תתפשר, השוק רווי ברכבים כאלו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לאבא שלי יש ספארי 94

הרכב רך מאוד לא נוח במיוחד

המנוע מסתדר מצוין עם המשקל הגבוה של מסחרית

אם אתה לוקח הרבה הרבה אנשים זה מצוין כי זה מיני ואן בגודל מלא אם לא אפשר להתפשר

על מיניואן קטנים יותר עם עלות אחזקה \דלק זולה יותר אבל בלי מרווח מכובד להרבה נוסעים

עלות האחזקה סבירה -יש תיקונים פה ושם אבל יחסית ל10 שנים על הכביש זה בסדר(הרכב של אבי מתוחזק טוב מאוד)

צריכת הדלק נעמדת בערך 1-6 ואפשר לדגדג את האחד ל10 אם נוסעים הרבה מחוץ לעיר

אבא שלי לא מוכן להחליף בשום אופן (אני מנסה) ואני חושב שזה אומר הרבה

כמובן שהמחירון הנמוך יוצר תמורה טובה

אם יש לך עוד שאלות אני ישמח לענות פה או בה"פ

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

לאבא שלי יש ספארי 96

אני אישית מת על האוטו יש לנו אותו כבר משהו כמו 5 שנים ואין משהו יותר נוח ממנו... העלות שלו זולה (אבל שלי קנה אותו בפחות מ50% מהמחיר המקורי אחרי שנתיים), האוטו עצמו שיא הנוח מושבים נוחים ומרווחים, אחרי שמתרגלים לדבר כזה זה ממש קשה להידחף 3 אנשים במושב אחורי של אוטו רגיל, האוטו מאובזר מאוד (לוח שעונים דיגיטלי מלא)... בקיצור אחלה אוטו שבעולם, גם אבא שלי מת עליו והוא מחפש עכשיו אחד יותר חדש (שנת 98 שהיא השנה האחרונה שייבאו את הספארי לארץ).

המגבלות היחידות שלו לדעתי:

1.צריכת דלק גבוהה מאוד, אם אתה נוסע הרבה אתה יכול למצוא את עצמך מבזבז יותר מ2000 שקל בחודש על דלק.

2. אחיזת כביש רעועה מאוד (אין מה לעשות אוטו גדול וגבוה).

3. העצה איטית ביותר (כראוי לוואן) משהו כמו 0-100 ב20 ומשהו שניות - מפריע בעקיפות.

חוץ מאלה אני חושב שהאוטו מציאה לא נורמלית ואני מת עליו. אין למשל אוטו שיותר כיף לסוע איתו (במושב האחורי שלו) לאילת (בנסיעות ארוכות הוא הכי נוח בעולם).

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

גם בסאפרי שהיתה לנו וגם בלא מעט אחרות שראיתי התקלף הצבע עד למצב של פח חשוף לחלוטין...

חוץ מזה בסאפרי שלנו היתה בעייה כרונית של מד דלק מזייף.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
ההעצה לא איטית כל כך לא מדדתי אבל לוקח לרכב הרבה פחות מ20 שניות להגיע למאה

גם אני לא מדדתי הערכה גסה לאחר שנים של נסיעה ברכב... (כמובן שכחתי לציין שלאבא שלי יש ספארי אוטומטית אולי עכשיו תשובתך תהיה שונה).

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

אז ככה

לי היה סאפארי שנת 92. (מכרתי ב16 אלף)

שמור מושקע, יד ראשונה, 230,000 ק"מ.

הרכב נוח לנהיגה, לתמרון, לשטח, לנסיעות ארוכות וקצרות.

יש לו כוח א-ד-י-ר !

ההגה, רך ונעים...

המושבים נוחים.

מזגן טוב.

אוכל שמן - תלוי במצב המכני

אוכל דלק - צריכת לא נסבלת.

באילת (בתוך העיר): 1 - 4

מחוץ לעיר (ערבה): 1 - 11

תשמע אם אתה קונה אותו אז זה עד המוות.

כי לא שווה למכור אותו, והוא נוח מאוד

אם אין לך ספספל שני אחורי, רצוי לשים מייצב או פלטה של שייש.

בהצלחה

אשמח לענות על שאלות נוספות

אתה מוזמן לראות: http://members.cardomain.com/dude3105

פורסם

יש לשני שכנים שלי, אצל אחד יש כל הזמן בעיות חשמל (רמה 4 עם מלא קשקושים...)

ושני כבר החליף חצי אוטו מאז שהוא קנה, כי מתחזק את המכונית ב"תחזוקת שבר" ר"ל: האוטו מגיע למוסך רק על גרר...

בקיצור לקנות רק מכונית עם הסטוריית טיפולים ידועה, ולטפל בקפידה אחרת התחזוקה תהיה מאד יקרה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
יש לשני שכנים שלי, אצל אחד יש כל הזמן בעיות חשמל (רמה 4 עם מלא קשקושים...)

ושני כבר החליף חצי אוטו מאז שהוא קנה, כי מתחזק את המכונית ב"תחזוקת שבר" ר"ל: האוטו מגיע למוסך רק על גרר...

בקיצור לקנות רק מכונית עם הסטוריית טיפולים ידועה, ולטפל בקפידה אחרת התחזוקה תהיה מאד יקרה...

כן גם לאבא שלי לאחרונה מתחילות להיות בעיות חשמל... כנראה שאין מה לעשות המכוניות האלה לא בנויות לשרוד לנצח.

פורסם
מה ההבדל בין אסטרו לספארי? ומאיזו גרסה בכלל , כדאי להתרחק..?

בבסיס זה אותו אוטו... האסטרו זה שברולט והספארי זה גם שברולט אני חושב או שייך לשברולט או משהו כזה... יש להם אותה שילדה בדיוק... פשוט אותו אוטו.

• תוכן חדש...