Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי רכב כזה ב-49,900

כשאאלתי מדוע מחיר נמוך (הרי המחירון של סוג כזה הוא לפחות 58,00 לדגם STELLA) אז הבחור אמר לי שיש לה שוק חלש.

שלא לדבר על זה שראיתי גם אחת כזו (איביזה 1400 סמ"ק שנת 200), ידנית, במחיר 36,900.

האם באמת יש שוק חלש!??

פורסם

אז ככה,

בוא נצא מנקודת הנחה שמחירון זה אומדן, זה לא תורה מסיני.

שוק חלש ? הכל תלוי ברצון הצדדים לביצוע העיסקה. אם הקונה להוט לקנות, והאוטו במצב טוב (שמור, טיפולים בזמן, ללא תאונות) הרי הוא יהיה מוכן אפילו לשלם מעל מחירון.

במצב ההפוך, אם המוכר יהיה להוט למכור, הרי שסביר יותר שהוא יוריד את המחיר.

אני לא חושב שיש "שוק חלש" - אולי היום אנשים לא ששים להוציא הרבה כסף, ולכן יש בעיה למכור, בייחוד משהו יקר כמו מכונית. ולזה התכוון הבחור כשהוא אמר "שוק חלש".

לגביי סיאט איביזה?

מניסיון אישי שלי, על אוטו שנת 2000, 1.4, 60 כ"ס, חוץ מבעיה של חלונות חשמל שנדפקו אחת לכמה חודשים, וגם זה היום בקושי זכור, וכבל קלאץ' שנקרע, ואולי עוד שני ביקורים במוסך שאינם במסגרת טיפולים רגילים (חיישן תקול ונזילת שמן ה"כ מקצה הצינור), אני יכול לדבר בשבחו של האוטו. לי הוא היה כיף לנהיגה (עברנו מרכב מסחרי לרכב פרטי, ואין לי הרבה REFERENCE להעיד על מכוניות אחרות...) ואת מה שרצינו הוא בהחלט נתן. היה לנו אותו במשך 3 וחצי שנים.

נחזור לעניין המכירה והשוק של האוטו, אכן, האיביזה אינה בעלת מוניטין מי יודע מה, (לצערי) האוטו אינו מן המבוקשים בשוק (ראה מקרה יאריס למשל..)

וכשקנינו את הרכב החדש (בע"ה עוד מעט בן שנה, איביזה 2004) העדפנו פשוט לעשות טרייד אין ולקנות את החדש בתוספת תשלום.

לסיכום, הכל תלוי במצב האוטו ובצדדים שמועניינים בעיסקה.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תודה סער

אני אבדוק את האופציה הזו באמת.

יש הרבה כאלו למכירה, אני מניח שאין מה למהר ולקפוץ על כל הצעה כזו.

בשנתון של 2000, כמה מודלים של איביזה יש (לי ידוע על Stella/Signo) ומה ההבדלים ביניהם?

פורסם

הסיגנו הרבה יותר מאובזר מהסטלה.

יש לו חלונות חשמל (4, מול 2 בסטלה, שהם רק קדמיים)

מחשב דרך (מה שאין בסטלה), מחזיק כוסות ועוד כל מיני דברים קטנים (שאני לא ממש זוכר)

ולמיטב זכרוני, הוצעו הדגמים עם מנוע 1.4 ליטר 60 או 75 כ"ס.

היתה גם גירסת דיזל אבל אני לא זוכר כמה כ"ס. בנוסף, שהיתה גירסת 1.6 ליטר עם 100 כ"ס, שהוצעה רק בסיגנו.

שווה לבדוק ב"אוטו דיל" שהם הטרייד אין של סיאט.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מחר אני קופץ לשם

באתר שלהם באינטרנט לא ראיתי הצעות מעניינות על איביזה. אני מקווה שהאתר לא הכי מעודכן ויש שם בכל זאת קצת סחורה מעניינת.

• תוכן חדש...