Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא רומיאו 1750

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לא מזמן חבר שלי סיפר לי שמועה שיש אלפא רומיאו 1750 במחסן של וורטהיימר בתפן במצב מזוויע .

רציתי לדעת מה קורה איתה כי יש המון שמועות לגבי מצבה ומקום הימצאה עכשיו.

בתודה,

המיינור מסטר.

3uLLdoZer!

פורסם

אינני יודע אם מדובר באותו רכב,לפני כחודש ימים לערך פורסמה ב EBAY אלפא משנות ה 60 נדמה לי שללא שלדה או חלק משלדה תחתונה,הפחים היו בשלמותם, לא האמנתי כשראיתי שהרכב מוצע למכירה מישראל! :shock:

הייתי נורא עסוק ולא התמקדתי בפרטים מה גם שעל פניו נראה היה שמדובר בפרוייקט שהוא מעבר לאפשרויותיי העכשוויות.

נדמה לי שאפילו פורסם מספר טלפון בארץ ע"מ לקבל פרטים.

דבר אחד בטוח,הוצאה למכירה אלפא נדירה,מישראל ופעם ראשונה שאני נתקלתי באי.ביי ברכב ישראלי.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אינני יודע אם מדובר באותו רכב,לפני כחודש ימים לערך פורסמה ב EBAY אלפא משנות ה 60 נדמה לי שללא שלדה או חלק משלדה תחתונה,הפחים היו בשלמותם, לא האמנתי כשראיתי שהרכב מוצע למכירה מישראל! :shock:

הייתי נורא עסוק ולא התמקדתי בפרטים מה גם שעל פניו נראה היה שמדובר בפרוייקט שהוא מעבר לאפשרויותיי העכשוויות.

נדמה לי שאפילו פורסם מספר טלפון בארץ ע"מ לקבל פרטים.

דבר אחד בטוח,הוצאה למכירה אלפא נדירה,מישראל ופעם ראשונה שאני נתקלתי באי.ביי ברכב ישראלי.

אלפא 1750 יוצרה בשנות השלושים, לכן לא סביר שזה הרכב שראית ב- EBAY.

דרך אגב - נמכרו כבר מכוניות מישראל דרך EBAY, והמפורסמת שבהן היא הסיטרואן דה-שבו סהרה. המוכר אפילו בנה אתר אינטרנט מיוחד לצורך המכירה - קישור מצ"ב. אין מה להתקשר - האוטו כבר נמכר ועזב את ארץ הקודש...

http://www.geocities.com/citroen4x4/index.html

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

זה עצוב לראות מכוניות נדירות ויפות עוזבות את הארץ או מוזנחות. מצד שני עדיף שישופצו וישומרו ע"י מי שמעריך אותן ויש לו את היכולת הכלכלית לעשות את זה.

התשובה הציונית היא כמובן "לעשות עליה" - על כל מכונית שמיוצאת לחו"ל, נייבא שתים!

:wink:

נמרוד

פורסם
זה עצוב לראות מכוניות נדירות ויפות עוזבות את הארץ או מוזנחות. מצד שני עדיף שישופצו וישומרו ע"י מי שמעריך אותן ויש לו את היכולת הכלכלית לעשות את זה.

התשובה הציונית היא כמובן "לעשות עליה" - על כל מכונית שמיוצאת לחו"ל, נייבא שתים!

:wink:

נמרוד

זה אכן עצוב, אבל צריך לזכור שהסיטרואן האמורה עזבה את הארץ משום שאף אחד כאן לא העריך נכון את השווי שלה. רק בחו"ל המוכר הצליח לקבל את המחיר המבוקש. מה לעשות - נשארו כנראה רק 27 מכוניות כאלו בעולם, וה"גויים" מעריכים את זה.

לגבי התשובה הציונית - אל תשכח שלסיטרואן היו שני מנועים, לכן נצטרך לייבא ארבע מכוניות במקומה, ולא רק שתיים... :wink:

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

בשביל ידע כללי חיפשתי ב-classic cars את מחיר הרכב אך אין שם נתונים כנראה בגלל נדירות הרכב.

אז מישהו יודע מה שוויו של רכב כזה?

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
בשביל ידע כללי חיפשתי ב-classic cars את מחיר הרכב אך אין שם נתונים כנראה בגלל נדירות הרכב.

אז מישהו יודע מה שוויו של רכב כזה?

WHICH ONE? THE ALFA 1750:

NUMBER MADE 2250 1750 CHASSI, OF THAT SOOME ARE NOT THAT VALUABALE, BUT SOME SUCH AS THE ZAGATO GS ARE WORTH 500,000 USD, BUT A CAR WITHOUT ORIGINAL BODY (AND MAYBE NOT AN ENGINE) WILL NOT BE WORTH 50,000 EVEN IF IT IS A TOP MODEL...

פורסם

סליחה :D

דיברתי על הסיטרואן!

תודה

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...