Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתי גר בארה"ב, הייתי קונה אותה שם, משפץ אותה קומפלט, מוציא רשיון ומביא אותה לארץ... אבל אני לא :-(

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260018366957&fromMakeTrack=true

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המכירה רק התחילה! נשארו עוד 8 ימים! והמחיר כבר על 810! לדעתי המחיר יגיע לפחות ל3000 לקראת הסוף אם לא יותר!

נוי

פורסם

תקראו טוב, אין ניירת ולכן אי אפשר ליבא את הרכב.

the paperwork has been mislaid, so its a bill of sale deal

לטעמי המחיר מצויין.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

מה הפרוצדורה להחזיר רכב ללא ניירות לכביש בארה"ב?

אני לא כל כך יודע אבל יכול להיות שזה יותר פשוט מבארץ... אם זה אפשרי ניתן לשפץ אותו שם, להוציא ניירת חדשה ולעשות טסט, ואז להביא אותו. אני שוקל את זה ברצינות. יש מישהו שיודע?

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

לדעתי שווה להרים טלפון למוכר ולשאול אותו על האפשרות להחזיר אותה לכביש.

העלות היא בסה"כ שיחה לארה"ב.

פורסם

כל מי שמשתעשע ברעיון לקנות סברה, שיקרא את חוויותיו של בני הספל והסברה שלו...

אולי יעבור לכם...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
כל מי שמשתעשע ברעיון לקנות סברה, שיקרא את חוויותיו של בני הספל והסברה שלו...

אולי יעבור לכם...

הסבר, קישור, משהו ?

בבקשה ספק עוד פרטים למי שלא מכיר.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

חוץ מזה שהוא ישראלי ובגלל זה יש לנו סנטימנטים אליו הוא חרא של רכב ועוד יותר גרוע כרכב ספורט...:|

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
חוץ מזה שהוא ישראלי ובגלל זה יש לנו סנטימנטים אליו הוא חרא של רכב ועוד יותר גרוע כרכב ספורט...:|

ג.

ברור וידוע, אבל זה הקסם שלה.

כמו בחורה יפה, מותר לה להיות טיפשה.

אם לרכב הייתה ניירת, הייתי זונח היום את פרוייקט הטרנספורטר ורוכש את הסברה הזו, במיוחד במחיר בו היא מוצעת.

יש בסברה המון קסם, גם אם היא לא ממש מבצעת.

השילוב של רכב שנראה כמו יגואר E-type ובנוסף הוא מותג כחול לבן (בערך) עושה לי את זה, במיוחד בזמנים עגומים כמו היום.

הסברה היא משהו קסום, מן אשליה ישראלית למכונית על.

פורסם
אם מביאים את הרכב לארץ צריך לשלם מכס??

(אולי לא צריך כי הוא יוצר בארץ )

כן - צריך לשלם מכס, משום שהוא יוצר לייצוא ולא קיבל כלל רישוי ישראלי. כאשר מייצרים בארץ מוצרים לייצוא היצרן מקבל פטור ממכס על הרכיבים אותם הוא מייבא לצורך הייצור (למשל - מנוע הפורד של הסברה), וזאת על-תנאי שהמוצר ייוצא בעתיד.

אם לסברה הזו היה רישוי ישראלי ואח"כ היא יצאה לארה"ב - יתכן שלא תצטרך לשלם מכס, אבל לצורך כך צריך את מספר הרישוי הישראלי שלה והניירות.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אולי אפשר לברר לפי המספר שילדה שלה אם היו לה ניירות בארץ,אם מישהו מעוניין לקנות אותה, באמת כדאי לו להתקשר למוכר ולבקש מספר שילדה ולהתחיל לברר לגביה.

פורסם

ג.

גם רכבים של 80 ו90 שנה הם "חרא של רכבים" אבל בכל זאת אוספים אותם...

הסברה מיוחדת לפי דעתי מהסיבה שהיא "ישראלית" ומהסיבה שיוצרו רק 379 יחידות, ואין שום קשר לזה שהיא לא היתה הצלחה גדולה.

Nothing beats a quality O-R-I-G-I-N-A-L

Morris 8 1936

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...