Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , רכשתי לא מזמן סאב של מורל ,וכמו שנאמר בכותרת , 15 אינצ' 300 RMS , עכשיו הגיעה הזמן לבנות לו תיבה , או אולי לרכוש , אנא תגיבו , מה עדיף , לבנות או לקנות , ומה הנתונים של התיבה , הייצרן המליץ על מינימום של 45 ומקסימום של 120 ...

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי גם כמה מקום יש לך בבאגאז'. לרוב האנשים אין אפשרות לבנות תיבה של 120 ליטר.

עדיף לבנות תיבה לבד,יצא לך יותר זול מלקנות ואני וקשה לי להאמין שתמצא חנות שמוכרת תיבה שמותאמת בדיוק לסאב שלך.

פורסם

תאמת לפי מה שזכור לי, למורל יש תיבה מקורית לסאב הזה.. תערוך חיפוש אני בטוח שדובר על כך בעבר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

שמעתי את הסאב הזה אם תיבה מקורית אני חושב......לפי הוראות מידות שצורפו לסאב שקונים איתו.

הכנסנו אותו באחד המפגשים לאוטו של אדי עם הרוקפורד 501X.

הסאב הזה מפחיד....ענק........ודופק כמו רמקול שש על תשע.......פשוט בושה.

אולי זה בגלל התיבה...

עוד מיקרה..... היה לי קליפורניה בום 900W באוטו בעבר.....שמתי אותו בחדר ושמתי במקום מוראל 15 אינץ קניתי חדש......המגבר הרס את הסליל של הסאב אחרי יומים. ואז החזרתי שוב את הקליפורניה בום.

ועוד עצם היום הזה המגנט של הסאב עם הסליל תקוע בפנים...... יושב אצלי בחדר למזכרת :-P

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

ככה , הוצע לי לקנות תיבה מוכנה ב 400 , זה יקר מידי ... (יותר מערך הסאב עצמו) , כמו כן ערכתי חיפוש שבפורום שלא הניב תוצאות , לא לגבי ביקורות ודעות אנשים על הסאב , ולא לגבי בניית תיבה מתאימה לו , בעיקרון לקחתי מחבר תרשים המסביר בניית תיבה זו , אך תרשים זה פשוט מאד , ולא מפרט בכלל , אני עודה מאד למישהו בעל ניסיון עם הסאב הנ"ל שיוכל להדריך אותי ...

פורסם
שמעתי את הסאב הזה אם תיבה מקורית אני חושב......לפי הוראות מידות שצורפו לסאב שקונים איתו.

הכנסנו אותו באחד המפגשים לאוטו של אדי עם הרוקפורד 501X.

הסאב הזה מפחיד....ענק........ודופק כמו רמקול שש על תשע.......פשוט בושה.

אולי זה בגלל התיבה...

עוד מיקרה..... היה לי קליפורניה בום 900W באוטו בעבר.....שמתי אותו בחדר ושמתי במקום מוראל 15 אינץ קניתי חדש......המגבר הרס את הסליל של הסאב אחרי יומים. ואז החזרתי שוב את הקליפורניה בום.

ועוד עצם היום הזה המגנט של הסאב עם הסליל תקוע בפנים...... יושב אצלי בחדר למזכרת :-P

תמיר

תמיר זה מיכמה סיבות התיבה לא הייתה אטומה היא פשוט היתפרקה חחח...

לסאב הזה יש יכולות אבל הוא צריך תיבה מתאימה....אם אנשים זוכרים בתחרות האחרונה של EMMA היה בחור עם אופל האסטרה 5 דלתות שהוציא מימנו 134 דציבלים שזה לא רעה בכלל...

פורסם

טעות ! התוצאה הכי גבוהה הייתה 133.3 דציבל.

וזה עם הסאב 15 אינץ של מוראל הגיע ל130 דציבל.

פעם מוראל מכרו את הסאב הזה ב289 שקלים לאנשים פרטיים. מאז הם הפסיקו לימכור וכמה חנויות התחילו למכור אותו במחיר מופרז של 500 שקלים ומעלה.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

פעם מוראל מכרו את הסאב הזה ב289 שקלים לאנשים פרטיים. מאז הם הפסיקו לימכור וכמה חנויות התחילו למכור אותו במחיר מופרז של 500 שקלים ומעלה.

תמיר

הם מוכרים אותו במחיר של מעל 500 מ 2 סיבות פשוטות

השם של החברה שרץ טוב בארץ ( אומנם לא בסאבים..)

והגודל 15 אינטש הבחלט מושך

פורסם

תמיר

צודק...טעות שלי באמת הגיעה רק ל130...

פורסם

לקחתי מחבר תרשים , שהוא קיבל כשהוא קנה , עכשיו בתרשים יש גדלי מינימום ומקסימום , לגבי הגובה אני קצת מוגבל , אבל הרוחב והעומק אפשר טיפה לשחק , חוץ מזה , הדבר הכי בעייתי מבחינתי, זה באיזה זוית יחסית ליצור את הדופן שבה מחובר האלמנט ... ולכן אני זקוק לעצתכם , האם ניתן להיסתפק בגדלים המינמיליים , או להרחיב טיפה , ומה הזוית האופטימלית לדופן עם האלמנט ....

פורסם

דווקא הגובה המגביל הוא בעיה לפחות אצלי זה היה ככה כי אתה צריך רווח מסויים בין האלמנט לבין הדופן של התיבה ואצלי מדובר בזוג של 12 אינץ'. אצלך מדובה ב15 אינץ' שזה 37 ס"מ תוסיף לזה 5 ס"מ מלמעלה ומלמטה כדי לקחת בחשבון גם את עובי הפלטה וגם מרווח נורמלי של 3 ס"מ והגעת ל47 ס"מ שזה בעיה בהרבה משפחתיות.

תן לנו מידות מקסימליות של גובה רוחב ועומק

ואם יש דגם מדוייק של הסאב

פורסם

מצתער לגרום לך אכזבות, אבל זה סאב על הפנים היה לי אותו ומכרתי אותו ב 300 ש"ח וחשבתי שזה מאוד זול (ככה עולה חדש?? ואללא לא ידעתי)

בכול מקרה הוא בא בתיבה מקורית ארוכה וכמעט ללא עומק ויחסית ל 15 שמצפים ממורל על הפנים!

• תוכן חדש...