Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7575 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי הגה ספורט לרכב שלי(במחיר ממש זול מחו"ל) רק הייתה בעיה אחת שההגה הגיעה ללא המתאם כך שנאלצתי לבנות לו מתאם.

השלב הראשון היה לקחת מידות מדויקות ולחרוט מגוש פלדה מתאם על פי המידות.

כך נראה המתאם לאחר חריטה של שעתיים:

09092005(001).jpg

09092005(003).jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השלב השני היה לסמן את המרכז המדויק של החורים של ההגה לסמן אותם על המתאם עצמו ולאחר מכן לקדוח במקדח 5.2מ"מ התואם למברז 6מ"מ.

09092005(002).jpg

09092005.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

יפה מאוד ספר בבקשה על התהליך איזה מידות נלקחות מאיזה אזורים בהגה..

האם אתה חרטת או שבעל מקצוע עשה זאת? עלות?

תודה. וכל הכבוד על היוזמה והשיתוף!

פורסם

בשלב השלישי עשיתי הברגה בתוך החורים שקודחו קודם לכן על מנת שיהיה ניתן לתפוס את ההגה למתאם.

09092005(004).jpg

פורסם

בשלב הרביעי ריתכתי את המתאם שיצרתי לתושבת המקורית של ההגה ולאחר מכן חתכתי עם הדיסק את ההגה הישן ונשארתי עם המתאם והתושבת ביד.

09092005(005).jpg

09092005(006).jpg

פורסם

בשלב החמישי והאחרון נעלצתי למרכז את התושבת המקורית שרותכה למתאם על מנת שלא יהיו זריקות של ההגה בזמן סיבובו,ולאחר מכן לרתך את התושבת המקורית מסביב למתאם על מנת להבטיח חוזק מירבי של התושבת והמתאם ולבסוף לחבר עם הברגים את ההגה למתאם ולאבטח מאחורה עם דיסקית קפיצית ואומים.

זה הכל לבנתים מחר אני אצלם את ההגה על האוטו כי עדין לא הספקתי לצלם.

09092005(007).jpg

09092005(008).jpg

09092005(009).jpg

09092005(010).jpg

פורסם

כשאתה מרכיב בחזרה את ההגה ומסובב אותו ואז אתה רואה שאין זריקות זה אומר שהמירכוז הצליח,ובמידה ויש זריקות בהגה זאת אומרת שהתושבת המקורית לא רותכה כמו שצריך למתאם,במקרא שלי המירכוז הוא מושלם אין שום זריקות לשום כיוונים:-P .

פורסם
יפה מאוד ספר בבקשה על התהליך איזה מידות נלקחות מאיזה אזורים בהגה..

האם אתה חרטת או שבעל מקצוע עשה זאת? עלות?

תודה. וכל הכבוד על היוזמה והשיתוף!

רוב המידות נלקחות מההגה ספורט עצמו(קוטר,מרווח בין הברגים),וגם יש כמה מידות של אורך המתאם עצמו על מנת שלא תפגע עם הידים בידיות איתות בזמן סיבוב ההגה.

כן אני חרטתי והעלות היא אפסית(בישבילי).

פורסם

לא , הכוונה שלי האם מרכזת לפי מכשיר מסויים ? כי למרכז לפי העין ולרתך זה כמעט בלתי אפשרי

ונגיד ומרכזת לא טוב...זה מבאס לא? צריך לפתוח את כל הריתוך...אם אפשר בכלל...

בכל אופן ... כל הכבוד. :)

פורסם

מירכזתי על פי העין(ברגע שיש לך ניסיון במסגרות אז לרוב העין שלך לא מטעה אותך) אבל כמובן אפשר לקחת שתי סרגלים בזוית 90 מעלות ולמרכז בעזרתן ואז המירכוז יהיה יותר מדויק.

פורסם

אתה תותח, וגם כל-בויסט.

אחרי הפחחות העצמית המצוינת והמתאם להגה בבניה עצמית, יגיע רכב בבניה עצמית?

נראה שאתה מתמצא טוב מאוד בתחומים שונים, כל הכבוד.

בן כמה אתה?

ניר.

משכנתא זה קל

פורסם

אני בן 23 לאחר צבא,בצבא היתי מסגר מכני/תעופתי שזה אומר לא רק לרתך אלא גם עיבוד שבבי וריתוך ארגון.

את המתאם יצרתי על מחרטה קונבנציונלית ולא CNC.

• תוכן חדש...