Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפט תעבורה, עצור וזכות קדימה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש ברגעים אלה אני שב מבית המשפט בפ"ת, מחייך ומאושר...

להלן הפרטים:

שנה שעברה קיבלתי דו"ח, או יותר נכון זימון למשפט, על "אי עצירה בתמרור עצור ואי מתן זכות קדימה", שתי העברות החמורות ביותר בשוק העבירות. לפני שמונה חודשים, בהקראה, טענתי שאני זכאי והלכתי להוכחות, היום:

התלבשתי כמו בנאדם (אבל ממש כמו בנאדם), עורך הדין שלי לא זיהה אותי. הסתפרתי אתמול לרגל האירוע.

כמובן שפניתי לעורך דין מנוסה לצורך הגנה משפטית, לא רלוונטי אבל אני חף מפשע.

אני אקצר, היום במשפט הומרו שתי העבירות שלעיל בסעיף קטן שנקרא "פניה בקשת רחבה" או משהו כזה, ללא נקודות, העבירה הקלה ביותר שקיימת בספר. השופט הסכים לעסקה ונתן לי קנס של 500 ש"ח ותנאי לשנה... (התובע רצה בין 750 ל-1000 ותנאי לשנתיים)

מה שנקרא: "הזאב צריך לשבוע והכבשה רוצה להשאר שלמה..."

המסקנות שלי להלן:

1. תלחמו במערכת עם כל הכלים העומדים לרשותכם.

2. תמיד תקחו עורך דין למשפט. אל תחששו מהתשלום, הוא היחידי בבית המשפט שלטובתכם, אתם זקוקים לו.

3. השופט ממש לא מתעניין מה קרה ולמה אתם זכאים או אשמים אלא מה ניתן להוכיח משפטית (אין קשר בין השניים).

4. ההשלכות של עבירה הן הרבה מעבר לכסף. עבר נקי חשוב לא פחות, וגם נקודות.

5. תמיד יש נקמה קטנה מתוקה.

הנקמה הקטנה והמתוקה שלי:

השוטר לא מכיר אותי ולא את עורך הדין ועסקת הטיעון לא באה לידיעתו. הוא בא למשפט עייף ומוטרד... לבוש בטרייניג מעפן ונפול פנים... הוא חיכה בקוצר רוח שיקראו לו גם הרבה אחרי שהעסק נגמר, בערך עד שהתובע (האדם היחידי שמכיר אותו...) יצא החוצא וסיפר לו שהוא משוחרר...בערך שעה-שעה וחצי אחרי... אני חייכתי וירדתי לאוטו.

dirty old man

need love too

פורסם

ח"ח!

כל הכבוד!

גם לי יש בקרוב משפט על שקר וכזב :|

מי היה העו"ד שייצג אותך?

פורסם

אני שמח שאתה שמח מתוצאת המשפט.

עורך דין יכול לפעמים להיות הוצאה לא קטנה, אבל לפעמים עדיף לקחת אותו מאשר ליפול קורבן לתובעים מיומנים שרוצים להרוויח מכם כמה שיותר.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ממש ברגעים אלה אני שב מבית המשפט בפ"ת, מחייך ומאושר...

להלן הפרטים:

שנה שעברה קיבלתי דו"ח, או יותר נכון זימון למשפט, על "אי עצירה בתמרור עצור ואי מתן זכות קדימה", שתי העברות החמורות ביותר בשוק העבירות. לפני שמונה חודשים, בהקראה, טענתי שאני זכאי והלכתי להוכחות, היום:

התלבשתי כמו בנאדם (אבל ממש כמו בנאדם), עורך הדין שלי לא זיהה אותי. הסתפרתי אתמול לרגל האירוע.

כמובן שפניתי לעורך דין מנוסה לצורך הגנה משפטית, לא רלוונטי אבל אני חף מפשע.

אני אקצר, היום במשפט הומרו שתי העבירות שלעיל בסעיף קטן שנקרא "פניה בקשת רחבה" או משהו כזה, ללא נקודות, העבירה הקלה ביותר שקיימת בספר. השופט הסכים לעסקה ונתן לי קנס של 500 ש"ח ותנאי לשנה... (התובע רצה בין 750 ל-1000 ותנאי לשנתיים)

מה שנקרא: "הזאב צריך לשבוע והכבשה רוצה להשאר שלמה..."

המסקנות שלי להלן:

1. תלחמו במערכת עם כל הכלים העומדים לרשותכם.

2. תמיד תקחו עורך דין למשפט. אל תחששו מהתשלום, הוא היחידי בבית המשפט שלטובתכם, אתם זקוקים לו.

3. השופט ממש לא מתעניין מה קרה ולמה אתם זכאים או אשמים אלא מה ניתן להוכיח משפטית (אין קשר בין השניים).

4. ההשלכות של עבירה הן הרבה מעבר לכסף. עבר נקי חשוב לא פחות, וגם נקודות.

5. תמיד יש נקמה קטנה מתוקה.

הנקמה הקטנה והמתוקה שלי:

השוטר לא מכיר אותי ולא את עורך הדין ועסקת הטיעון לא באה לידיעתו. הוא בא למשפט עייף ומוטרד... לבוש בטרייניג מעפן ונפול פנים... הוא חיכה בקוצר רוח שיקראו לו גם הרבה אחרי שהעסק נגמר, בערך עד שהתובע (האדם היחידי שמכיר אותו...) יצא החוצא וסיפר לו שהוא משוחרר...בערך שעה-שעה וחצי אחרי... אני חייכתי וירדתי לאוטו.

ממה אתה כל כך מרוצה?

אם לא עצרת בעצור - מגיע לך דוח!

תהיה מרוצה שלא גרמת לתאונה...

ובלי קשר - המסקנות שלך נכונות - אבל יש עצה טובה יותר - המנע מעבירות חמורות ולא תהינה לך דאגות! לא של שלילה ולא של מצפון על כך שגרמת לפגיעה במישהו...

אלון

פורסם
ממה אתה כל כך מרוצה?

ובלי קשר - המסקנות שלך נכונות - אבל יש עצה טובה יותר - המנע מעבירות חמורות ולא תהינה לך דאגות! לא של שלילה ולא של מצפון על כך שגרמת לפגיעה במישהו...

אלון

אומר שוב: אני חף מפשע.

dirty old man

need love too

פורסם
ממה אתה כל כך מרוצה?

בוא לא נרחיק לכת לא כל אי עצירה ותמרור עצור גורמת לתאונה, בסה"כ אנחנו בני אדם וטעויות קורות (מדבר בכלליות לא ספציפית לכותב השירשור כי הבנתי שהוא חף מכל עבירה).

אלון אתה יכול להכריז על עצמך בתור בנאדם שבחיייים שלו לא פיספס/התעלם/פעל לפי שיקול עצמי בתמרור עצור ואו תמרור מתן זכות קדימה???

אם כל הכבוד, לא צריך לקטול כל בן אדם שבא לספר על איזה משפט שהיה לו על אי ציות לחוקי התנועה!

כולנו בני אדם וטעויות קורות לצערנו גם באבדות, תצמצמצו את הטעויות באופן המקסימלי שאתם יכולים כי מדובר על חיי אדם!

Honda hornet 600

פורסם
אומר שוב: אני חף מפשע.

בוא תספר לנו מה באמת קרה ולמה אתה חף מפשע

כי לפי התביעה היבשה אתה לא עצרת בעצור

לפי פסק הדין עדיין עשית עבירה מסויימת

ספר לנו מה אתה עשית ואיך זה באמת היה

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
בוא תספר לנו מה באמת קרה ולמה אתה חף מפשע

כי לפי התביעה היבשה אתה לא עצרת בעצור

לפי פסק הדין עדיין עשית עבירה מסויימת

ספר לנו מה אתה עשית ואיך זה באמת היה

מעשע שהיה כך היה:

שבת בצהריים, גשם. אני על רכב ביטחון של הישוב, אחראי משמרת. כחלק מהתפקיד אני מבצע מה שנקרא "נוכחות במקום מרכזי" ועומד בצומת עם תמרור עצור לפני קו עצירה. פארקינג, אמברקס. עומד, נוכח, שוהה, חונה, ממתין, איך שלא תקראו לזה. בערך עשר דקות.

קיבלתי קריאה במירס, אני מתחיל תנועה. הצומת ללא שדה ראיה (לשום כיוון), יש ימינה ושמאלה ואי תנועה בדרך החוצה (מה שאומר שמותר לחצות את הצומת בשני שלבים).

הצומת, נראית ריקה, אני מתחיל תנועה איטית ומקבל שדה ראיה שמאלה- פנוי. אני במהירות איטית מאוד, עוד לא הגעתי אל אי התנועה, מסתכל ימינה לפני שאני נכנס לנתיב שבא מימין, ומגיע רכב. אני בולם במקום, שניה אחרי גם הוא, ללא סיבה, דופק חרקה של החיים בערך 15 מטר.

ג'יפ סופה ממוגנת משטרתית ללא צ'קלקות.

השוטר בלם בצורה כזאת שאם הייתי אכן בנתיב שלו הוא היה לוקח אותי איתו, כלומר מרכז הרכב שלי נמצא (לפי כיוון הנסיעה שלו) בין הפגושים שלו. המרחק בינינו היה 1.5-2 מטר (בכיוון הנסיעה שלי). אני בלמתי לפני שהוא הבחין בי, אני נתתי לו זכות קדימה מלאה.

לעניינינו- השוטר יצא מהניידת והתחיל לצרוח עלי שאני עבריין, שלא נתתי לו זכות קדימה, שלא עצרתי בעצור, בלה בלה בלה... תביא רשיונות. ניסיתי בעדינות להסביר לו שהוא אהבל גמור, המצב של המכוניות מראה מצויין שהוא בלם ללא סיבה, חרא של בלימה, ויצא חומוס.

בסוף נתן לי את הדוח הנ"ל.

השוטר נהג מהר מאוד, ללא זהירות, לא הבחין בי (עם צ'קלקה דולקת), ונבהל לראות פתאום רכב בצומת ולכן בלם בבהלה, ניצל את הכוח שלו לרעה והעיד שתי עדויות שקר בדו"ח, החבר שלו, מתנדב, שותף לפשע.

זהו פחות או יותר... אם יש שאלות... קדימה.

dirty old man

need love too

פורסם

אני שוב צריך להטיף על מצלמות??

בנאדם, אם רק היית שולף מצלמה מהתא כפפות, הוא היה מקפל את הזנב ובורח

אם היית ממש נקמן היית מחכה שהוא יכתוב את הדוח, ואז מצלם, ואז מבטיח טיפול יסודי בנושא

שלא לדבר על חשיבות מצלמה בתאונות רכוש!!!!

אז אנשים, תקנו מצלמה, בימים שבהם מצלמה טובה ואמינה עולה כמו דוח פעוט, אין סיבה שלא

פורסם
אני שוב צריך להטיף על מצלמות??

בנאדם, אם רק היית שולף מצלמה מהתא כפפות, הוא היה מקפל את הזנב ובורח

אם היית ממש נקמן היית מחכה שהוא יכתוב את הדוח, ואז מצלם, ואז מבטיח טיפול יסודי בנושא

שלא לדבר על חשיבות מצלמה בתאונות רכוש!!!!

אז אנשים, תקנו מצלמה, בימים שבהם מצלמה טובה ואמינה עולה כמו דוח פעוט, אין סיבה שלא

ד"א, אני חושב שלתמונות ממצלמה דיגיטלית אין תוקף בבית משפט. מישהו יכול לאשר את זה?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
ד"א, אני חושב שלתמונות ממצלמה דיגיטלית אין תוקף בבית משפט. מישהו יכול לאשר את זה?
את העורך דין שלי זה לא עניין ממש אם התמונות ששלחתי לו (הממחישות את שדה הראיה הלקוי) הם דיגיטליות או לא.

dirty old man

need love too

פורסם

א. הגיע הזמן שנצעד למאה ה21 עם מצלמות דיגיטליות.

ב. אם למישהו בא לזייף הוא יצלם יסרוק יזייף ואז ידפיס מחדש, אין פה בעיית אמינות

ג. אם מישהו בכל זאת חושש, מצלמות אנלוגיות הן אפילו עוד יותר זולות

• תוכן חדש...