Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Foto%201-1.JPGקטנוע פיאג'ו אנרג'י שהושתל בו מנוע ג'ילרה FXR 180 סמ''ק ושופר בקרנק, צילינדר בוכנה ראש, מערכת הצתה,אגזוז, מערכת וריאטורים, בולמים,גיר,שסתומי עלים קומפלט, הכל של מלוסי,ו2 מאיידים ד'לארטו 25M''M, כל הכידון הולף למתאם וכידון אלומיניום ,רוצח אמיתי.Foto%201.JPG

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
כמה הוא סוגר? וכמה כוח?

לפעמים מספיקות כל כך מעט מילים להרוס כל כך הרבה.

היצירה הזו הרבה יותר גדולה מההספק או מהמהירות שלה, היופי הוא בעבודה, בהשקעה ולפעמים זה הרבה יותר ממה שניתן למדוד.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם
לפעמים מספיקות כל כך מעט מילים להרוס כל כך הרבה.

היצירה הזו הרבה יותר גדולה מההספק או מהמהירות שלה, היופי הוא בעבודה, בהשקעה ולפעמים זה הרבה יותר ממה שניתן למדוד.

:mm_yeah:

"או כן או לא, מה שבטוח - אולי, וגם זה מוטל בספק" (מוטי גנץ)

פורסם
קוטרמן, לפעמים תשובה שנובעת מחוסר הבנה הורסת את הרושם הראשוני על זה שעונה עליה..., זה מנוע 2 פעימות משופר

לעלות ל18.000 עד 20,000 סל''ד בנפח 250 סמ'ק עם רמת שיפור המנוע בו וחלקי העברת הכח,

שמוציא 59.8 כוח סוס?

אז אני אנסה לתאר מה הוא מסוגל לעשות בקלות......... בוא נגיד שCBR 900 ברייס מ0 ל 140 ?

לא מספיק לנשום את העשן מהמנוע שלו?

וזה רק תיאור קל.

אני רק לא מבין איך הוא מעביר כזה כוח לרצפה ולא לפרפר עד 140 |?|

כמה שיפור כזה עולה? או כמה ואם ניתן לעשות ב"קלות" השתלה של 125-250CC בטוסטוס 50 ?

פורסם

ותודה לסיני על התשובות המהירות

טוב נו יום שישי בערב, יש'ך עד תחילת השבוע

שתבוא לך אחת כזאת בחלום/למוסך.

get_a_date.jpg

פורסם

למה שתבוא רק אחת?

איפה החברות שלה?שאני אמות.........

והקטנוע לא בארץ ד''ר, הוא נבנה ע''י חנות/מוסך באיטליה שנקראת קריסטופוליני שמתמחים בבניית קטנועים ואופנועי מירוץ ומחלקת מירוצים שלהם נקראת TEAM CRISTOFOLINI שידועים באיטליה

בקטנועי אופנועי מירוץ המטורפים שלהם, יש להם צוות מאוד מוכשר והם מוכיחים את זה על המסלולים.

אנחנו בטח נגיע לזה עוד 2 גלגולים לפחות, בקצב הנוכחי הכוונה, אבל לך תדע.....................

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

פורסם
קטנוע פיאג'ו אנרג'י שהושתל בו מנוע ג'ילרה FXR 180 סמ''ק ושופר בקרנק, צילינדר בוכנה ראש, מערכת הצתה,אגזוז, מערכת וריאטורים, בולמים,גיר,שסתומי עלים קומפלט, הכל של מלוסי,ו2 מאיידים ד'לארטו 25M''M, כל הכידון הולף למתאם וכידון אלומיניום ,רוצח אמיתי.

ומפרט טכני מלא באיטלקית למי שמבין

SC-29---sette.jpg

פורסם
למה שתבוא רק אחת?

איפה החברות שלה?שאני אמות.........

והקטנוע לא בארץ ד''ר, הוא נבנה ע''י חנות/מוסך באיטליה שנקראת קריסטופוליני שמתמחים בבניית קטנועים ואופנועי מירוץ ומחלקת מירוצים שלהם נקראת TEAM CRISTOFOLINI שידועים באיטליה

בקטנועי אופנועי מירוץ המטורפים שלהם, יש להם צוות מאוד מוכשר והם מוכיחים את זה על המסלולים.

אנחנו בטח נגיע לזה עוד 2 גלגולים לפחות, בקצב הנוכחי הכוונה, אבל לך תדע.....................

ראיתי קיר של אבן ירושלמית מאחורי הקטנוע, חשבתי אולי...:razz:
פורסם
ראיתי קיר של אבן ירושלמית מאחורי הקטנוע, חשבתי אולי...:razz:
מסותת ומסודר מידי בשביל להיות בנייה ערבית (:wink: )

"when u don't know where ur going, any road will take u there"

פורסם

מה המצב סיני ?

יש לי טיפון 50 סמ"ק אדום אתה בטח זוכר אותי החלפתי אצלך צמיג ואחר כך סידרתי פנצר הטיפון האדום

אוקי יש לי כמה שאלות

למה טיפון 125 עולה הרבה יותר פחות מטיפון 50 ביחס לשנה

והאם אתה ממליץ לי להחליף את הטיפון שלי ל125 והאם אפשר לעשות אותו חייה אמיתית משהו 20+ כוח וכמה זה יעלה לי ומה האמינות של זה

בתודה רבה גרי

פורסם

משהו לא מסתדר לי:mm_blush:

הראנר 180 הוא 4 פעימות, אבל האגזוז שיושב על הקטנוע הזה הוא של דו"פ.

יש הסברים?

או שמא אני זקוק למשקפיים חדשים?

• תוכן חדש...