Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל הנתנייתים ומי שנוהג בכבישי נתניה:

הערב נודע לי על קיומה של מצלמה נייחת חדשה בשד' בן-גוריון לשני הכיוונים, ככה"נ בקטע שמול שמורת האירוסים (עוד לא יצא לי לעבור שם, אכתוב בהקדם מה המיקום המדויק). המצלמה מוצבת על אי התנועה שבמרכז השדרה.

מדובר בכביש סלול היטב וללא בתים בקרבתו שהמהירות המירבית בו (עד כמה שזכור לי) היא 70, בפועל לא נראה לי שיש מישהו שבאמת נוסע שם פחות מ-90.

ראו הוזהרתם.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההכנסות מהדוחות יצמחו פלאים.

כמו שהמשטרה אוהבת... דופקים את הנהגים שנוסעים מהר

ולא את אלה שבאמת מסכנים את התנועה.

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

המהירות המותרת שם היא 60.

זהו כביש שבעברו היה מותר בו 80, ואז החל להתמלא בתים מכל הכיוונים, מה שגרם לצניחת המהירות המותרת,

מה שגרם לי להתעצבן כי זוהי ישורת ארוכה דו מסלולית עם ראות טובה ואופציה למהירות תלת ספרתית.

מזל שקראתי את השרשור הזה לפני שבאתי לבקר את ההורים :-D

בקיצור : אם כך , ההמלצה היא פשוט לא לנסוע משם.

יש לעלות באזור התעשיה החדש באזור הגשר, ולעקוף את הכביש הזה תוך יציאה בבית פלדמן לכיוון הכביש הנופי (שם פעם היו מחכות ניידות עם מכמונת והיום לדעתי כבר לא מאחר והתנועה שם פחתה משמעותית)

אני אישית לא מסוגל לנסוע 50-60 קמ"ש בישורת כל כך ארוכה !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לכל הנתנייתים ומי שנוהג בכבישי נתניה:

הערב נודע לי על קיומה של מצלמה נייחת חדשה בשד' בן-גוריון לשני הכיוונים, ככה"נ בקטע שמול שמורת האירוסים (עוד לא יצא לי לעבור שם, אכתוב בהקדם מה המיקום המדויק). המצלמה מוצבת על אי התנועה שבמרכז השדרה.

מדובר בכביש סלול היטב וללא בתים בקרבתו שהמהירות המירבית בו (עד כמה שזכור לי) היא 70, בפועל לא נראה לי שיש מישהו שבאמת נוסע שם פחות מ-90.

ראו הוזהרתם.

מאיפה הבאת את הסיפור הזה?

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם

המצלמות (בשתי הכיוונים) ממוקמות ממש לא רחוק מהרמזור (בשני הצדדים) מה שהופך אותם ברוב המקרים ללא כל כך אפקטיביות- אלא אם כן תפסת את הרמזור בירוק ואפילו לא טרחת להאט מעט בכניסה לצומת ו/או שהאצת כמו מטורף ביציאה מהרמזור.

פורסם

זה שהם חדשות ויש מיגון שלא ידרסו אותם זה ידעו, אבל הם אם כבר התחילו לעבוד ?

אני ראיתי אום עוד מלפני 10 ימים שם. פשוט רק בימים האחרונים הופיספו להם מיגון נוצץ אז עכשיו הם בולטות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא היתכוונתי אם הם דמה/דמי/דמו/דמוי

האם הם כבר ניכנסו לעבודה ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כל המצלמות שיש על כביש 4 בין נתניה לבני דרור אמיתיות ?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...