Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילואים זה זמן לראות דברים שלא רואים כל יום. כמו פגישה בין האמר ממוגן לטנדר איסוזו באזור גדר ההפרדה הנבנית.

באיסוזו נפתחו שתי כריות האויר, ומזלם של ארבעת הנוסעים שכולם היו חגורים כך שפציעותיהם היו קלות מאוד. גם ארבעת נוסעי ההאמר היו חגורים, אבל אצלם לא ניכר כל נזק. גם ההאמר יצא משם בנסיעה, וחוץ מישור המגן הקדמי עם פטיש חמש קילו, לא יזדקק כנראה לטיפול מיוחד.

hummerisuzu.jpg

hummerisuzu2.jpg

התוצאה היא פונקציה של ההבדל הרב בין המסות של שני הרכבים, ומעלה מחדש את השאלה לגבי בטיחותם של רכבים קטנים. במקרה הזה, אמצעי ההגנה הפאסיבים (אזור קריסה, חגורות בטיחות, וכריות אויר) עשו את העבודה. בכל זאת עדיף להיות בהאמר.

נמרוד

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דרך אגב, שאלה בקשר להאמר...

האם מי שאינו משרת בצבא כנהג אלא בתפקיד אחר כלשהו גם יכול לנהוג על האמר לצרכים שונים?

והאם למי שיש רשיון 02 יכול לנהוג על האמר בצבא, או שדורשים רשיון 03?

פורסם
אתה צריך היתר מיוחד כדי לנהוג על האמר וזה אומר קורס בבה"ד 6 הזוועתי!!!

כלומר אפשר גם עם רשיון 02?

ואפשר לדעת מה זה הקורס הזה וכמה זמן הוא נמשך? זה רק לתפקידים ספציפיים או לכל מי שיבחר בכך?

פורסם

אכן בשביל האמר צריך 03.

בכל מקרה - איך בדיוק קרתה התאונה?? זה לא שהם נסעו ב170 ולא הספיקו לראות אחד את השני... מדובר בתאונה חזיתית...!

פורסם

אני מאמין שהאיסוזו רצה להחנות ליד ההאמר.. ונסע טיפה מהר וניסה לבלום אך החליק על העפר..

אבל זה סתם השערה

פורסם

שכחתי לציין את זה ואתם צודקים,צריך רישיון 03 וניראה לך שהצבא יוציא את כל מי שרוצה לקורס? רק מי שמיועד ליהיות נהג האמר יכול לצאת לקורס הזה וניראה לי שהוא נמשך כמה ימים.( אבל אני לא בטוח)

פורסם

למותר לציין שאם יש לך רשיון צבאי להאמר אתה תאכל כזה שטרונגול בזימונים למילואים כנהג שזה ינטרל כל שביב של הנאה שתוכל להפיק מההאמר בשירותך הסדיר.

בעקרון מבחינת הקטנת ראש עדיף לא להיות עם רשיון לשום דבר.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
שכחתי לציין את זה ואתם צודקים,צריך רישיון 03 וניראה לך שהצבא יוציא את כל מי שרוצה לקורס? רק מי שמיועד ליהיות נהג האמר יכול לצאת לקורס הזה וניראה לי שהוא נמשך כמה ימים.( אבל אני לא בטוח)

טוב נו רציתי להימנע מזה, אך כנראה שאני אצטרך לקחת אותו לסיבוב בלי רשות... :twisted: (כשאני אתגייס כמובן...)

דרך אגב באותה הזדמנות אם כבר נכנסו לזה (מנהלים פתחו את ליבכם ואת כיסכם), יש את הפורד הגדולות החומות של הצבא (אולי זה F350 לא בטוח), כלומר מן פיק-אפ גדול עם ארגז מאחור.. האם גם בשבילו צריך רשיון 03 או הכשרה מיוחדת?

פורסם

בשביל לנהוג בפורד הזאת אתה צריך-

דבר ראשון- ותק של שנה עם רשיון נהיגה צבאי, ולאחר מכן אתה מגיש בקשה לרשיון נהיגה על רכבים מסחריים צבאיים (אין לי מושג מה ההגדרה).

אותו רשיון תקף גם לוואנים שבצבא, GMC, שברולט, טרנזיטים וכו'.

דבר שני- להיות נהג ללא תאונות במהלך הצבא

וכמובן לקוות שהמפקד שלך באמת יתן לך לנהוג על פורד כזאת.........

למרות שאני רואה יותר ויותר סדירים נוהגים עליהם. בעבר נראו נוהגים בהם רק קצינים.

-ארז-

פורסם
בשביל לנהוג בפורד הזאת אתה צריך-

דבר ראשון- ותק של שנה עם רשיון נהיגה צבאי, ולאחר מכן אתה מגיש בקשה לרשיון נהיגה על רכבים מסחריים צבאיים (אין לי מושג מה ההגדרה).

אותו רשיון תקף גם לוואנים שבצבא, GMC, שברולט, טרנזיטים וכו'.

דבר שני- להיות נהג ללא תאונות במהלך הצבא

וכמובן לקוות שהמפקד שלך באמת יתן לך לנהוג על פורד כזאת.........

למרות שאני רואה יותר ויותר סדירים נוהגים עליהם. בעבר נראו נוהגים בהם רק קצינים.

-ארז-

כשאתה אומר ותק של שנה, אתה מתכוון שצריך לשרת בצבא כנהג שנה או שפשוט שיהיה לך רשיון צבאי במשך שנה ולא משנה התפקיד?

אל תגיד לי שגם אותה אני אצטרך לקחת ללא רשות...

פורסם

כעקרון כל רכב צבאי שהוא חום צריך רישיון לאותו סוג רכב! כנל האמר!

הפורד F-350 ננהג הרבה מאוד בידי סדירניקים, כדי לנהוג ברכב צריך רישיון עד 15 טון.

ופעם ראשונה אני שומע שצריך ליהיות בעל רשיון צבאי במשך שנה כדי לנהוג בפורד...לפי דעתי זו טעות!!

פורסם

רשיון צבאי במשך שנה. ורצוי כנהג.

לאחר מכן- תוכל להגיש בקשה לנהוג על המסחריות הגדולות.

ואז- אחרי הפרוצדורה הזאת- להגיש בקשה לרשיון ג' (אותו קורס בבה"ד 6)

במידה ואתה עושה רשיון ג' על חשבון הצבא טרם התגייסת- כמובן שתוכל לנהוג בפורד הנ"ל ובהאמר ללא ותק של שנה וכו'.

אבל שוב- הכל תלוי בתפקידך ובמפקד שלך.

-ארז-

פורסם
רשיון צבאי במשך שנה. ורצוי כנהג.

לאחר מכן- תוכל להגיש בקשה לנהוג על המסחריות הגדולות.

ואז- אחרי הפרוצדורה הזאת- להגיש בקשה לרשיון ג' (אותו קורס בבה"ד 6)

במידה ואתה עושה רשיון ג' על חשבון הצבא טרם התגייסת- כמובן שתוכל לנהוג בפורד הנ"ל ובהאמר ללא ותק של שנה וכו'.

אבל שוב- הכל תלוי בתפקידך ובמפקד שלך.

-ארז-

לא, אני לא מתכוון להיות נהג בצבא... בכל מקרה אני בטח אאלץ להסתפק באיזה רנו מגאן מתפרקת או לקחת לבד את הרכב לסיבוב....

דרך אגב מישהו יודע באיזה חיל הרכבים הכי טובים? :twisted:

• תוכן חדש...