Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני זקוק לעזרה,

אני הבעלים הלא מאושר של פיאט בראבו,

אוטו שמיום שקניתי אותו, ואני מודה שלא בדקתי המון דברים

עשה לי רק צרות

אבל ישנה צרה אחת שלא הצלחתי לפתור עד היום וגם במוסך מרכזי לא ממש ידעו מה להגיד לי

המנוע לא עובד "עגול" ז"א במצב של עמידה עם הרכב, הוא כאילו לא עובד נקי וסדיר בנסיעה זה לא מורגש

המחזוג טורים זז מתחת לאחד ומעל, בתנודות קטנות, אבל מרגיזות

נאמר לי לאחרונה שאולי זה חיישן הלמדא

ולפני שאני רץ ומשקיע (שוב!!!!) אני רוצה לדעת האם למישהו היה תקלה מסוג זה

והאם החיישן זו הסיבה

אודה לכם

גיא

פורסם

אותה בעיה אצלי באודי ושום מוסך לא יודע להגיד לי מה זה

בנסיעה הרכב בסדר גמור רק בעמידה הרכב מעט רועד והסל"ד משחק קצת

לפני שבוע נערכה בדיקת מחשב חוזרת בפעם המי יודע כמה (מוסך מרכזי) ונתגלה שחיישן הסל"ד והיוניט חום אינם תקינים, המוסכניק נשבע לי שזאת התקלה שגורמת לרכב לרעוד

ו.... נכון צריך לשלם 1200 ש"ח על החלפת החיישן.

דבר נוסף, לפני כמה ימים הבחנתי בנזילת שמן קלה מאיזור המצערת

לאחר פירוק מספר חלקים הגעתי לצינור שיוצא מהמצערת והולך למיכל השמן (כנראה עודפים)

וכולו קרוע וסתום בלכלוך

בקיצור לאחר החלפת הצינור הנ"ל שהיה סתום ומלא גרגירי גומי

הרכב הפסיק כמעט לגמרי לרעוד ומד הסל"ד הפסיק לשחק לו וכשאני אומר כמעט זה אומר שמי שלא מכיר את התופעה פשוט לא ירגיש אותה בדיוק כמו המכונאי רכב שפשוט חשב שאני מופרע ואמר לי "מה אתה רוצה הרכב שנת 96 אין מה לעשות הרכב מעט רועד"

הבעיה היא שהמוסכניקים שלנו בטוחים שהכסף גדל על העצים ולא נורא אם הם יטעו ואנחנו נשלם והבעיה לא תיפטר והכי מרגיז שאחרי שהם טועים הם לא יגידו נכון טעינו אלא יגידו תראה החלק היה ישן אין מה לעשות הוא לא עבד טוב ועוד כל מיני סיפורים ובינתיים אתה מבין שאת כל המשכורת של החודש הוצאת על הרכב

וסתם לידיעה אצלי הוחלפו חלקים רבים כדי לפתור את התקלה.

כגון:

חיישן מצערת = 4000 ש"ח (המוסך שילם)

סטרטר

אלנרנטור = 900 ש"ח

מצבר (אפילו שלא היה צריך)

חוטי הצתה

חיישן למדה

תושבות מנוע

תושבות גיר

ועוד ועוד

ועכשיו הם רוצים לחליף חיישן סל"ד

בקצב הזה עוד יהיה לי רכב חדש לגמרי:-)

אז אל תדאג אתה לא לבד :wink:

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מה עם מייצב סיבובי סרק , או מנוע צעדים , הריי הוא גורם ליצוב הסל"ד ברכב ..

אפילו אם המייצב או המנוע צעדים פועל זה לא אומר שהוא תקין ב 100% , הרגישות שלו עם הזמן פוחתת עקב ליכלוכים שחודרים אליו ...

אני שם לב שאף אחד לא ציין וזה בדרק כלל חלק שגורם לחוסר יציבות בסרק ...

פורסם

לי היתה את אותה בעיה החלפתי את הפלגים ואת החוטים וזה פתר את הבעיה אם לא עשית את זה בהחלט שווה לנסות אין לך מה להפסיד.

פורסם

הבעיות בפיאטים ובאיטלקיות למיניהם הם בדר"כ בעיות חשמל .

בפונטו אני יודע שיש בעיות אם חוטי ההצתה שלהם או לפעמים הכוהל מזייף .

חיישן לא הולך אצלהם בדר"כ אבל אי אפשר לשלול עד שלא בודקים .

גש לחשמלאי שיאבחן לך את הבעיה ( או מכון הזרקה ) .

נ.ב :

קבל יותר מחוות דעת אחת , בשביל למנוע רמאות של הבודק....

בני550.

• תוכן חדש...