Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לחבר שני מאווררים למגבר שזה אני מניח שאפשר לעשות, תקנו אותי אם אני טועה. (פלוס לפלוס ומינוס לרימוט...)

עכשיו השאלה היא האם אני יכול לחבר באותה צורה ניאון למגבר?

אם זה אפשרי אז:

זה יכול ליצור רעשים במערכת?

אני יכול לחבר את זה בנוסף לשני המאווררים שאני רוצה לחבר?

פורסם
אני רוצה לחבר שני מאווררים למגבר שזה אני מניח שאפשר לעשות, תקנו אותי אם אני טועה. (פלוס לפלוס ומינוס לרימוט...)

עכשיו השאלה היא האם אני יכול לחבר באותה צורה ניאון למגבר?

אם זה אפשרי אז:

זה יכול ליצור רעשים במערכת?

אני יכול לחבר את זה בנוסף לשני המאווררים שאני רוצה לחבר?

הצעה שלי, אם אתה מתכוון לשים שני מאווררים+ניאון מומלץ לעשות ריליי,

שבעצם יפעיל את המגבר המאווררים והניאון ביחד.

לדעתי האישית, עדיף לעשות מפסק לניאון, מהסיבה הפשוטה שרוב הזמן שהמגבר

והמאווררים עובדים.. הבגאז סגור... והמנורה סתם תחמם ותעשה שעות עבודה..

אתה יכול ד"א, לחבר את הניאון לנורה של הבגאז, ככה הוא יעבוד רק כשתפתח את

הדלת של הבגאז. ואז אתה לא צריך ריליי שיפעיל את המאווררים יחד עם המגבר.

ציטוט של אוטוסאונד:

הכבל האחרון שנשאר הוא הפיקוד (remote), שעובר מיציאת ה-remote במכשיר הרדיו. כבל זה מבטיח שהמגבר יפעל רק כאשר מכשיר הרדיו דולק. כניסת הפיקוד של המגבר מפעילה את המגבר כאשר נכנס אליה אות של +12V. בדרך כלל יציאת ה-remote מהרדיו-דיסק מסוגלת להעביר 200mA לכל היותר, כך שבמקרה של מספר מגברים לעתים יש צורך בממסר.

הידעתם שאם טמפרטורת העבודה של המגבר יורדת ב-10 מעלות, חיי המגבר מתארכים פי 3! כיצד מורידים את הטמפרטורה? התקנה של מאוור/ים תפתור את הבעיה. אם אתם תוהים איפה אפשר להשיג מאוור קטן שפועל במתח של 12V, פרקו ספק כוח של מחשב אישי ותמצאו שם מאוור 8 ס"מ עם מתח עבודה של 12V. כדי לגרום למאוורים להתחיל להסתובב רק כאשר אתם מדליקים את הרדיו-דיסק, יש לחבר אותם ליציאת הפיקוד. מכיוון שיציאה זו חלשה יחסית הדרך הנכונה להפעלה היא לחבר את הפיקוד לממסר. היעזרו בשרטוט שלהלן, המסביר את צורת החיבור.

ventascheme.gif

Race Smart

פורסם

הרימוט זה 12+.

אין לי מושג איך רצית לחבר את המינוס לרימוט ..

אם היית מחבר את הפלוס לרימוט, זה כבר היה יותר הגיוני מבחינה ויזואלית.

אבל צריך לזכור שהרימוט נועד להעביר כמות מאוד קטנה של אמפר, וחיבור צרכן "גדול" עליו יפגע בו.

לכן היתי ממליץ לך לרכוש ריליי, עלות מינימלית בהחלט.

תעשה חיפוש בפורום בנוגע לריליי, ממסר. RELAY

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הציור פה למעלה נורא מפורט ומסביר הכל - הרילי שמופיע שם זה בעצם מפסק קטן שפועל על מתח 12V , בעזרת מגנט הוא מושך חתיכת מתכת קטנה שגורמת לנתק/חיבור במעגל, אז שאתה בונה את השרטוט למעלה הרימוט מהמערכת הוא בעצם המפסק, ומתח ישיר מהמצבר הוא מה שאתה מדליק ומכבה

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
אתה מדבר על נאון או קתודה קרה?

אין לי מושג בסוגיהם השונים של הנאונים...

אני משער שאתה מדבר על משהו יותר יקר ממה שיש לי...

פורסם

ממש לא אני מדבר על קתודה קרה בעלות של 60 שח של מודינג למחשב שעובדת על 12 וולט מהמולקס וגם באוטו.

הינה

PA110722.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אתה טועה אסף, הקתודה עובדת על משהו כמו 10,000 וולט, יש מתאם קטן כזה בין המולקס לקתודה.

או שסתם שחכת לציין את הממיר הקטן הזה. בכל מקרה זה מה שרוב האנשים שמים, רק אל תשכח את הממיר הקטן הזה.

SPL @ 136.6DB!

פורסם

הלואי והיה לי כזה נאון.

אני חושב שמה שיש לי זה סתם חרטא! כתוב על האריזה ניאון אבל זה נראה לי כמו פלואורסנט עם שני לדים בקצוות...

בכל מקרה תודה על התגובות כנראה שאני אחבר אותו ישירות למצבר...

אבל יש לי עוד שאלה: למה כשאני מחבר מאוורר של ספק כח של מחשב זה בקושי עושה רוח?

פורסם

אולי המאורר כבר ישן או שהוא לא מתוכנן לעבוד במהירות גבוהה, אפשר בכל חנות מחשבים לקנות מאורר בנפרד, ויש חברות שמתחמחות בזה, אתה יכול לברר בפורומי מחשבים איזה מאורר כיום מסתובב הכי מהר וימליצו לך על כמה

SPL @ 136.6DB!

• תוכן חדש...