Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם, שוב...

הפעם שאלה אחרונה לפני שאני יוצא לפעול:)...

אני צריך להחליף דוד אחורי של האגזוז שלי,

הרכב: רובר 200 מנוע 1.4 מודל 99

המחיר שנתנו לי בעבור דוד אחורי חדש עם אחריות לשנה הוא 300 ש"ח...רציתי לשאול אם המחיר נראה לכם? והאם להחליף את כל הצנרת של האגזוז או רק את האחורי..?

ושאלה יותר חשובה:

ממיר קטליתי:

אני דיי בטוח שאני רוצה להוריד אותו לפי ההמלצות ששמעתי פה,

אבל בקרב האגזוזנים הדעה אחרת, שוחחתי עם 5 אגזוזנים (אני יודע שזה נשמע רע) :)

וכולם אמרו שזה לא בריא למנוע, בלי קשר כרגע לאיכות הסביבה, הם אמרו שחישן למדא, והמנוע עלול לקבל נתונים לא נכונים כי אין ממיר....בלה בלה בלה...וכל מיני סיפורים

השאלה שלי האם יש אמת בדבריהם? והאם יש איזשהו מצב שזה יעשה לרכב רע? כי אם כן אז אולי לא שווה לי להוריד אותו....אגב הורדתו והחלפתו בצינור רגיל יעלו לי 100 ש"ח.

אודה לכם אם תוכלו לומר לי מה ההשלכות של הורדת הממיר לרכב בלבד, ואני מציין לרכב בלבד, כי אני יודע שזה לא בריא לאיכות הסביבה וגם בעייתי לעבור טסט... לגביי ההשלכות כלפי הרכב אני לא יודע כלום ולכן אני שואל...

בתודה מראש,

דימה

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

למה היית מעדיף שלא להוריד??

אני מבקש ממך להתעלם מהנזק שייעשה לסביבה בשל פליטת Co2

אלא לנזק לרכב..או לי...

פורסם

למה להחליף את כל הצנרת אם רק העמעם האחורי פגום?

ואני בספק גדול אם(למעשה אני בטוח) הורדת הממיר תתרום לרכב עם מנוע בנפח קטן כמו 1.4 ליטר במכונית שכ"כ לא מכוונת לנהיגת ביצועים כלשהי.

והורדתו עלולה בהחלט לשבש את קריאת החיישנים מכיוון שכמות החלקיקים שנפלטת מהרכב שלך תשתנה בכל תחום הסל"ד.

תחסוך לעצמך 100 שקלים,שעות עבודה וטיפשות מיותרת.

עריכה: לממיר אין קשר ל-CO2,ו-CO2 לא מתקרב בכלל למידת הרעילות והקטלניות של מה שהממיר כן מטפל בו.

הממיר מטפל ב-CO,הידרופחממות,ותחמוצות החנקן.

שהם כולם חומרים בעלי סיכון בריאותי גבוה ביותר שיכולים לגרום להתפרצות סרטן ואיבוד מספיקת הריאות במשך זמן!!

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

לא עשיתי עדיין, ביום שישי אני אעשה...

תודה על התגובות...

בסה"כ בגלל שאני לא מבין גדול בזה, רציתי לשאול באמת אם הורדת הממיר תזיק לרכב...עכשיו אני מבין שכן...ולכן רוב הסיכויים שלא אוריד אותו...

למרות שהיום במכון אגזוזים שהייתי בו אמרו לי שהוא דורש ניקוי כי לדעתם הוא מלוכלך...(לא פתחו אותו) וניקוי עולה 250 ש"ח...היתי אצל אחד שהוא יקרן ואני גם לא חוזר אליו...וזו הסיבה ששקלתי להוריד אותו...

בכל אופן אני אחליף את האגזוז אצל: אגזוזי גדליה,

רח' הרכב 10 נתניה. 09-8619158

300 ש"ח לדוד חדש.

אני לא מכיר אותו, אבל נכנסתי לדפי זהב...מצאתי אגזוזנים, התקשרתי לכולם ואמרתי להם שאני עושה סקר שוק, ומי שהציע את המחיר הכי נמוך זכה...

משהו שממש עצבן אותי שהיו כאלו שבכלל לא רצו לדבר איתי...והיו שהתעצבנו...אינני מבין מה הבעיה בלהיות הגון והוגן...ולא לחפש לקוחות פריירים כל החיים?!

שיתנו מחיר שנוח להם וזהו...בלי לחפש פריירים, היה אחד שהיתי אצלי לפני שבוע וזרק לי מחיר, והיום בטלפון נתן לי מחיר אחר...תאמינו לי אני לא רוצה להכליל....אבל זה ממש לא בסדר!

פורסם

לא ניתן לנקות ממיר, ולא מומלץ לבטל ממיר!

נסה לקבל הצעת מחר נוספת לדוד אחורי, אצל

" דוד אגזוזים" רחוב יהלום בשוק מול קופת חולים כללית, ותאמר לו שצביקה שלח אותך, למרות ש300 שקל מחיר דוד אחורי, הוא סביר ביותר!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

לנקות ממיר ? מוזר. נשמע כמו עוד ניסיון לעבוד על אנשים בעיניים.

אני חושב שלרכבים מעל שנת 95 חובה שיהיה ממיר , אז יש סיכויי שיעשו בעיות בטסט.

קח בחשבון שממיר חדש יכול לעלות כ-4000 ש"ח במקרה הטוב.

ואכן יש רכבים שהורדת הממיר פוגעת בביצועים בגלל קריאה לא נכונה של החיישנים.

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

תודה לכולכם...

בסופו של דבר החלפתי היום ב320 ש"ח...באליחן אגזוזים...כי לבחור הראשון לא היה במלאי אגזוז כמו שלי והוא היה צריך להזמין ורצה לשים לי אגזוז דומה, ולא הסכמתי, ולהזמין ייקר את המחיר...

את הממיר השארתי לפי הצעותיכם...

אם הוא ייסתם אני אחשוב מה לעשות, מקסימום אביא מפירוק..

אבל כרגע הוא בסדר גמור,

אני חייב לציין שכשהורידו את האגזוז והוא הפך אותו...

נשפכה חבילה דיי רצינית של פיח וזבל....הוא אמר שזה המשתיק שהתפורר..

בכל אופן תודה לכולם!:)

פורסם
וברכבים משנת פחות מ95 שכבר מותקן עליהם דוד קדמי האם שווה להוריד ולמה זה יתרום ?

מישהו יכול לענות לי אני לא רוצה לפתוח שרשור במיוחד לזה

Seat Ibiza Cupra 07:twisted:

• תוכן חדש...