Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיני - אפשרית כרכב יומיומי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

אבקש רק מבעלי מיני להגיב בשרשור...

1. עד כמה מיני אמינה?

2. עד כמה ניתן להחזיק בה כרכב יומיומי שועושה קילומטראז' לא מבוטל של כ 400 ק"מ בשבוע?

אשמח לתגובות, זו אחת מאופציות הרכישה שעולות על הפרק בתקופה זו.

זו הייתה אופצייה לרכישה שבוטלה בעבר עקב מחסור במזומנים לקניית המיני שרציתי.

רוב תודות!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אפשר לנסוע במיני 400 ק"מ לשבוע אם:

1. מתחזקים אותה תחזוקת מנע ולא תחזוקת שבר.

2. מסוגלים לחיות בלי מזגן.

3. הגב במצב טוב ומסוגל להתמודד עם כל המהמורות של הדרך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כבעל מיני לשעבר (עד היום מצטער על המכירה) יש לזכור את הדברים הבאים.

רדיאטור המיני ממוקם בצד ולא בחזית הרכב כמקובל, הקרור בה לא מהמשופרים ביותר, פקקים בקיץ תל אביבי ממוצע לא מקלים לשמור על חום המנוע...אצלי במיני (1977) היתה בעייה חוזרת ונישנת של ציריות ומסבים שעשו המון בעיות בטסט...למיני מראה חביב, מנוע ברזל, אחיזת כביש של סקייטבורד,

אבל גם ארבע בילמי תוף, ובולמיים סימליים... מה שאומר שאם אינך בוגר הארלי תרגיש קצת כמו בחקירה של השב"כ... מיכל הדלק מכיל 20 ליטר וניראה כזה... והמצבר ממוקם בתא המטען, אפרופו תא מטען אל תצפה להכניס שם הרבה... בצד היתרונות כל מי שתארח אצלך ברכב תהיה בטווח הישג היד....(אבל גם אתה... אז קח זאת בחשבון) אני הייתי לוקח בשתי ידיים... אבל צריך לדעת מה המחיר-בהצלחה - רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני מודע למיקום הרדיאטור, אני נוסע לרוב בינעירוני כך שזה לא משנה לי כ"כ...

המיני שאני ראיתי הייתה שייכת לבחור בשם אורן, מצטער שלא קניתי אותה, היה לה מזגן (!).

מישהו יודע מה איתה היום???

השאהל היא לגבי האחזקה - הזמן, הכסף החיפושים אחר חלקים... זה סביר?

אני מניח שזה שווה את זה, מתישהו תהיה לי מיני, השאלה מתי.

אני מדבר על מיני לכיוון הקופר, אגב, ולא אלו בעלות המנוע הקטן יותר.

חבר שלי קנה דרכי אגב, מיני אחרת מאותו אורן (איש נחמד), שהייתה "קופרית" למדי...

ומכר אחרי מס' חודשים. הוא לא היה מסוגל לחיות איתה ביומיום, למרות שזה היה החלום שלו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אני מודע למיקום הרדיאטור, אני נוסע לרוב בינעירוני כך שזה לא משנה לי כ"כ...

המיני שאני ראיתי הייתה שייכת לבחור בשם אורן, מצטער שלא קניתי אותה, היה לה מזגן (!).

מישהו יודע מה איתה היום???

השאהל היא לגבי האחזקה - הזמן, הכסף החיפושים אחר חלקים... זה סביר?

אני מניח שזה שווה את זה, מתישהו תהיה לי מיני, השאלה מתי.

אני מדבר על מיני לכיוון הקופר, אגב, ולא אלו בעלות המנוע הקטן יותר.

חבר שלי קנה דרכי אגב, מיני אחרת מאותו אורן (איש נחמד), שהייתה "קופרית" למדי...

ומכר אחרי מס' חודשים. הוא לא היה מסוגל לחיות איתה ביומיום, למרות שזה היה החלום שלו.

לפי התמונה של הסימלון שלך יש לך אופנוע יפני אז תחשוב דוקטי ותבין-רן

פורסם

יש אפשרות לרכב יום יומי

כמו שרן ידידי אמר צריך גב בריא מאוד או כיסא מרופד טוב לא לאהוב מזגן כמוני

ולדעת לתפל במיני ולנסוע איתה בעדינות

הנסיעה במני מיוחדת מכול רכב אחר

כדי מבחינה דלק מאוד חסכוני

אבל לא רצוי לקיץ עם פקקים בעיר או מחוץ לעיר בשעות היום מ12עד5 בערב שחם

המנוע לא אוהב את זה וגם אתה לא תואהב את זה והכיס שלך יתרוקן מהר

המיני של אורן מתוחזקת היטב על ידי ילד בשם ניב הוא חבר בפורום NIVZ

בחור כלבבי ומאוד נחמד

צריך רכב חילופי חדיש יותר כשיש רכב כמו מיני או כול רכב אספנות אחר

שיהיה בהצלחה אשמח מאוד עם תהיה לך בעתיד מיני

צור קשר בה"פ נכניס אותך לרשימת אנשי המיני

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

הבעייה היא שרציתי לקנות מיני כרכב נוסף, אבל עכשיו מוכרים לי את האוטו אז הברירה תהיה בין:

הוט האצ' כלשהי.

אופנוע.

מיני (?).

ואני לא יודע להחליט.

פורסם
הבעייה היא שרציתי לקנות מיני כרכב נוסף, אבל עכשיו מוכרים לי את האוטו אז הברירה תהיה בין:

הוט האצ' כלשהי.

אופנוע.

מיני (?).

ואני לא יודע להחליט.

לפי השילוב הפיתרון עבורך הוא......טרקטורון

פורסם
לפי השילוב הפיתרון עבורך הוא......טרקטורון

הו, תודה באמת...

אז זהו, שלא.

אני שונא טרקטורונים (וגם מפחד פחד מוות מהם!).

לא צריך שילוב, צריך רק להחליט.

מיני תהיה לי (או לאישתי, שמאז שאני אוהב מיני הדבקתי אותה גם בחיידק).

אז מיני תהיה מתישהו, השאלה מתי.

פורסם

כשקראתי את ההודעה מייד רציתי להגיב ועכשיו אני רואה שאתה מדבר על המיני שלי... (שקניתי מאורן)

ואני מניח גם שאתה מדבר על גילי עם המיני האדומה (ד"א מה איתו הוא מכר אותה כבר?)

אז זהו שהמיני שלי עם מזגן, שד"א מקרר יפה מאוד למרות שאני בקושי משתמש בו (חלון פתוח מספיק אם אין פקקים..)

אני משתמש במיני כרכב יומיומי והכל בזכות התחזוקה והעבודה שאורן השקיעה בה (לא חיפף ועשה את הדברים בחאפריות, הכל מושקע וחזק וככה הוא גם נשמר) אם יש בעיה מסדרים לפני שמשהו מתקלקל למרות שעד עכשיו (טפו-טפו-טפו) לא היו בעיות.

טיפולים בזמן, החלפת שמן, בדיקת מים, פלאגים וכו' והכל עובד מצויין :)

הבעיה היחידה היא הקפיצות שלדוגמא נוסעים על כביש 4 לפעמים מתחילים לקפץ מהמהמורות הקטנות בכביש שברכב פרטי אתה לא מרגיש, וגם אחרי 90-100 כבר לא נעים ליסוע, הסלד עולה מעל 4000 והרעש לא נעים (ראה מערכת+מגבר) ולא בריא במיוחד למנוע...

בסך הכל אפשרי להשתמש במיני כרכב ליומיום ואני עושה את זה וגם אם הייתי קונה עכשיו רכב מחדש הייתי עושה את אותו הדבר בדיוק... אני מרוצה עד הגג, הרכב נוח, כייפי לנהיגה יותר מכל רכב בתקציב הזה וגם מושך עיניים מכל רכב בתקציב הזה (גם לרע - צריך תמיד לנעול ולהשתדל להשגיח כמה שיותר)

אתה מוזמן להגיע למפגש שישי של מועדון ה-5 עוד שבועיים (השבוע אני בפולין) אני אשלח לך ה"פ לפני ולפגוש אותי שם להתרשם

וד"א טרקטורון לא יכול לשמש כרכב יומיומי, גם בלאי גם סוגר 140 ולא נוח ליסוע בו הרבה זמן וגם הרבה מעל התקציב (אני מדבר על טרקטורני ספורט כמו Polaris Predator או Bombardier DS X)

פורסם

צר לי לסתור את ידידי המלומדים אך אין שום בעיה עם הרדיאטור במיני.

אומנם המיקום שלו אינו רגיל אך לרוב הוא מספיק גם לימים חמים המלווים בפקקים.

לרוב הבעיות נגרמות מבעיות במערכת הקירור כמו מעברים סתומים ואוויר כלוא.

במקרה הכי דרמטי תמיד ניתן להוסיף מאוורר חשמלי מהצד השני עם יוניט שימשוך את האוויר החם החוצה אל בית הגלגל.

הברקסים ה"מהוללים" תמיד ניתנים להסבה למערכת בלמי דיסק דבר שהייתי ממליץ עליו מאוד במידה ואתה עובר את ה-100 קמ"ש.

לדעתי כל רכב יכול לשמש כרכב יומיומי, כמובן הכל בתנאי שאתה מודע למגבלות שלו.

המיני לא תחרוך אספלט על מנת שהיא תהיה כזו לא מספיק רק מנוע 1300 של מטרו.

כמו שאמרו לפני האוט לא הכי נוח ביחוד ביחס למכוניות חדישות.

חלקים חלקם תצטרך להזמין מחול- לשם כך ישנם את Ebay וכל אתרי המיני.

טיפולים ותיקונים לעיתים תצטרך להשחיר כפות ידיים ביחוד לאחר שתגלה את תגובת רוב המוסכים שתיכנס אליהם("לא לא מטפלים באוטו הזה", "צ'י צ'ינג" ודולרים מסתחררים להם בארובות העיניים).

לפי מה שאתה אומר 400ק"מ בשבוע לא ישברו את המיני, אבל אני הייתי דואג לעשות בדיקה מקיפה כל כמה חודשים כדי לגלות נזקים גופניים- אישית אני מאמין שאתה תתיאש מהמיני לנסיעות כאלו לפני שהיא תתפרק.

בכ"א בהצלחה

בלה ...בלה ...עוד קצת בלה ...

וידה...ידה......

פורסם
מיני תהיה לי (או לאישתי, שמאז שאני אוהב מיני הדבקתי אותה גם בחיידק).

.

בלי לחטט יותר מידי בחייך הפרטיים, אבקש להוסיף איזשהוא אספקט על מיני מנקודת המבט הנשית:

אם לאישתך יש חזה ממוצע +, לאחר נסיעה אחת היא תישבע שהיא לא עולה על האוטו הזה בחיים, אלא אם היא תרוץ ותרכוש מלא חופניים חזיות ספורט.

מנסיון של 3 חברות שונות, נשים סובלות כאבים פיזיים רציניים ביותר מהקפצנות של האוטו.

מצטער אם אני בוטה, רק רציתי לתת זוית ראיה נוספת.

למעט הבעיה לעייל, אני באמת חושב שעדיף שהמיני תהיה רכב שני במשפחה ולא רכב ראשון, שללא ספק קשה לחיות איתו.

בברכה\ יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בלי לחטט יותר מידי בחייך הפרטיים, אבקש להוסיף איזשהוא אספקט על מיני מנקודת המבט הנשית:

אם לאישתך יש חזה ממוצע +, לאחר נסיעה אחת היא תישבע שהיא לא עולה על האוטו הזה בחיים, אלא אם היא תרוץ ותרכוש מלא חופניים חזיות ספורט.

מנסיון של 3 חברות שונות, נשים סובלות כאבים פיזיים רציניים ביותר מהקפצנות של האוטו.

למעט הבעיה לעייל, אני באמת חושב שעדיף שהמיני תהיה רכב שני במשפחה ולא רכב ראשון, שללא ספק קשה לחיות איתו.

בברכה\ יניב

רציתי לענות אבל אני מה זה מתאפק.................אירית היתה גאה בי-רן

פורסם

בברכה\ יניב

יניב יניב

המינוח זווית נגיעה הייה מתאים יותר...., האבחנה הפיזיולוגית שלך מעניינת, אני למשל לא הייתי מעזה להציג פרמטר כזה בפורום כללי לגבי בחירת אופנוע לגבר , אבל בה"פ הייתי חוגגת, אולי בגלל שהתופעה נישנת בין 3 חברותיך השונות הבעיה היא בכלל לא המיני במילעיל אלא במלרע???

אירית

פורסם
בלי לחטט יותר מידי בחייך הפרטיים, אבקש להוסיף איזשהוא אספקט על מיני מנקודת המבט הנשית

בברכה\ יניב

היא עוד לא אישתי, זה א', אני נהנה לקרוא לה ככה.

ו-ב': האוטו שלי כיום מונמך - מוקשח והוא לא ממש נוח לנסיעה, מעל 100 קמ"ש מרגישים דברים על הכביש שחברים שלי עם המכוניות שלהם לא מאמינים שקיימים על הכביש.

אני מכיר כל בור בכביש החוף ו/או באיילון ויודע על איזה נתיב לנסוע כדי לא להעיר אותה בלילה כשהיא נרדמת באמצע נסיעה :)

• תוכן חדש...