Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לעשות שטיפה פנימית לרדיאטור שלי +איתור נזילות אם יש מה הטיפים שיש לכם לתת לי כיצד לבצע את הבדיקת נזילות ובאיזה חומר אפשר להשתמש ע"מ להוציא/לנקות כמה שאפשר את המעברים הפנימיים מכל החלודה והאבנית שנוצרה בתוכו?

אני יודע שישנה הדרך המיקצועית והיא לשלם לבעל מיקצוע ולעשות שטיפה מיקצועית אך מכיוון שהרדיאטור לא סתום לגמריי והמנוע לא מתחמם אז חשבתי לחסוך את ה300-500 ש"ח האלה ופשוט קצת לנקות אותו בבית, אשמח לטיפים והמלצות איך ובאיזה חומרים ניתן להשתמש ע"מ לנקות אותו בתנאיי בית

תודה מראש ויום טוב לכולם

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

ולכן ציינתי שכנראה שהוא לא סתום סתם חשבתי לנקות אותו קצת מבפנים ע"י שפיכת איזה חומר מסיר אבנית/חלודה ולאחר מכן שטיפה טובה בלחץ עם צינור ובכך לחסוך את עלות השטיפה המיקצועית במכון רדיאטורים

יש למישהו רעיון בתנאיי בית ע"מ רק לשפר את המצב?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
יש חומר שטיפה לרדיאטורים, תקנה ותעשה שטיפה.

את החומר הזה ניתן למצוא באוטו דיפו? מה מחירו בערך? נוזל או אבקה?

איך מתבצע תהליך השטיפה בעזרת החומר המיוחד הזה?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

אבנית מסירים רק ע"י חומצה ,או אמצעי מכני ,אם במערכת הקירור יש נקודת תורפה (כמו חלודה על אחד הפקקים או אבנית שסותמת חור סיכה לתוך מעבר שמן באטם ראש )עכשיו החומר יפתח אותה ,ואתה תשלם מנסיון מערכת המכילה אבנית היא מערכת מוזנחת אשר הסיכוי לנזילה הוא גדול ,יש לאמריקאים (שגרים בהרים) אמרה יפה" if it ain't broken,dont fix it"

יגאל

פורסם

עשיתי פעם בפורד אסקורט ישנה.

הוספתי חומצת לימון ונתתי למנוע לעבוד.

ככל הנראה זה הוריד את האבנית, אבל

בנוסף לאבנית שסותמת מעברים ברדיאטור,

זה הוריד גם את האבנית שסתמה חורים בצינור

אלומיניום. במקרה שלי נוזל קירור התחיל להשפריץ,

והחלפתי את החלק (הנזק היה קטן מאוד)

תשקול לפני שאתה מתחיל!

פורסם

אההה...

אם יש אצלך מיכל עודפים, פרק ממנו את שני הבאנדים הנכנסים.

תן לכל המים ברדיאטור לצאת לפחות עד החצי, תן למים שבמיכל גם לצאת..

שפוך לצינור הרחב יותר 3 ליטר מים עם סודה וקצת סבון כלים אח"כ תתניע ל2 דק' עם מזגן עובד על חימום

דומם מנוע,תן לחץ אויר אפילו עם הפה בצינור הדק, ותראה כמה אוצרות יוצאים לך מהצינור...

פורסם
אתה כנראה לא מקשיב,

חומרי השטיפה עלולים לגרום לסתימה במידה ואין.

האם יש בעיית התחממות ברכב?

רק כדי להיות בטוח שאני לא צריך משקפיים, ובלי שום רצון לתקוף אותך (באמת שלא).

איפה רשמת לפני שחומרי שטיפה עלולים לגרום לסתימה במידה ואין, לפני ההודעה הזאתי.

ולעניין, אם אין שום בעיות מדוע אתה רוצה לייצר בעיות, העסק עובד כמו שצריך, למה להתעסק סתם.

אתה עלול לגרום יותר נזק מתועלת

אלוהים נותן אגוזים לאלה שאין להם שיניים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני רוצה לשטוף את המיכל עיבויי אך יש לי בעיה לפרקו כי הבורג נתקע ואי אפשר לחלצו, יש איזה חומר או כלי מסויים שניתן להכניס אליו דרך הפתח מילויי ופשוט לשפשף או לחילופין שהחומר יימס את הליכלוך ואז לרוקן אותו בעזרת ניתוק הצינור התחתון?

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...