Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסטין מטרו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7700 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש בנרות אוסטין מטרו בכול מצב עם ניירת גם בלי יתקבל בברכה

בבקשה תעזרו לי חברים

תודה

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

דווקא אוסטין מטרו ? :shock:

בתור התחלה בצע חיפוש על השם הזה, אם איני טועה היו לנו כאן כמה דיונים מעניינים על זה.

דבר שני, עם כל הכבוד אבל לא כ"כ קשה למצוא אחת (או 10) למכירה...

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני מכיר אישית אוסטין מטרו שאולי ירצה למכור היא גם נוסעת עם טסט... עגלה אמיתית... אם אתה רציני שלח לי ה"פ...

למה? ככה!

פורסם

איציק

יש כאלה שלא מבינים מה הקשר בין אוסטין מטרו למיני מיינור

בלי לפגוע באף אחד

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

ברחוב אחוזה ברעננה לכיוון הרצליה מונחת באחת החצרות,

עד כמה שזכור לי היא במצב לא משהו .

פורסם

אני אברר ,רק שימו תמונה שאני יהיה בטוח שזה אותו רכב.

ד"א גם אוסטין מונטגו שווה משהו או שזה גדול מידי?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חבל שהאוסטין מטרו נעלמו מהכבישים,זו היתה אחת הסופר מיני החביבות ביותר,מהנה לנהיגה לא פחות מהמיני ויותר קלה ונוחה לתחזוקה.

היתה בין הסופר מיני הבודדות שנימכרו בתחילת שנות ה 80 עם מנוע 1.3 שהקנה לה ביצועים טובים יחסית(היה גם מנוע 1.0-החזית היתה שונה).

המרווח הפנימי היה מעולה ביחס לגודל המכונית,ולמרות גודלה איכלסה בקלות 4 מבוגרים.

המטרו(השם אגב ניבחר ע"י עובדי בריטיש ליילנד)היתה הצלחה מיסחרית גדולה,ופשוט החזיקה את כל בריטיש ליילנד(יחד עם מכירות די טובות של ...יגואר)בתחילת שנות ה 80 הקשות.

גם בארץ היא נימכרה היטב,בעיקר בזכות המנוע הגדול יחסית והמרווח הפנימי הטוב.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
חבל שהאוסטין מטרו נעלמו מהכבישים,זו היתה אחת הסופר מיני החביבות ביותר,מהנה לנהיגה לא פחות מהמיני ויותר קלה ונוחה לתחזוקה.

היתה בין הסופר מיני הבודדות שנימכרו בתחילת שנות ה 80 עם מנוע 1.3 שהקנה לה ביצועים טובים יחסית(היה גם מנוע 1.0-החזית היתה שונה).

המרווח הפנימי היה מעולה ביחס לגודל המכונית,ולמרות גודלה איכלסה בקלות 4 מבוגרים.

המטרו(השם אגב ניבחר ע"י עובדי בריטיש ליילנד)היתה הצלחה מיסחרית גדולה,ופשוט החזיקה את כל בריטיש ליילנד(יחד עם מכירות די טובות של ...יגואר)בתחילת שנות ה 80 הקשות.

גם בארץ היא נימכרה היטב,בעיקר בזכות המנוע הגדול יחסית והמרווח הפנימי הטוב.

ולעומת זאת, מערכת המתלים שלה היתה אסון שלא יתואר !

הרכב ישב על "בלוני שמן" שתמיד נזלו אז האוטו תמיד נטה.

בנוסף, כל אבן מסכנה היתה שוברת לך את הגב ואחרי נסיעה של חצי שעה היית צריך 3 שבועות פיזיוטרפיה.

היתה כזו לאיזה חבר שלי והאוטו היה פשוט סבל מתשמך

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

למיתלים של המטרו קראו הידראגז,והם היו מבוססים על דחיסת נוזל,בדומה לסיטרואן,רק ללא משאבה.

כשהם היו תקינים המכונית היתה נוחה למדי לנסיעה.

הבעייה היתה שבשל תחזוקה לא נכונה(וגם הנדסה אנגלית די מחורבנת...) היו מתחילות דליפות,ואז האוטו היה הופך קשה כאבן.

התיקון שלהם לא היה מסובך כלל,ואז האוטו היה שב לקדמותו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...