Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....

כידוע למי שיודע, קלאסיק-קאר נותנים חסות למועדוני רכב קיימים וכאלו אשר רוצים לקום, אם הם נמצאים מתאימים.

לפני זמן מה, פנה בחור בשם "יחזקאל" אשר הציג את עצמו כבעל מכונית מדגם "סלבה" כבר 14 שנה, הרוצה להקים פורום לבעלי מכוניות "סלבה".

לא שמעתי מעולם על יצרן זה ולאחר חיפושים הנחתי שמדובר במישהו שבאמת השקיע...וניסה למתוח....במקרה הזה, כמו שתראו בתכתובות המייל הרשומות למטה, המותח, נמתח...והכל הפך לשטות מוחלטת, אך משעשעת....אני המצאתי דגמים של "סלבה"...הוא ענה בחיוב ובהתלהבות....העלה בי חיוך, או שתיים, או יותר...קבלו : :lol:

9/05/04

שלום, שמי הוא יחזקאל, ואני בעל מכונית סלבה כבר 14 שנים עכשיו.

אני חבר במועצת בעלי הסלבה בשרון ומכיוון שללא מעט אנשים יש את הרכב הנפלא הזה, היה נחמד אילו היה קיים פורום עבור ישראלים בעלי מכונית תוצרת סלבה.

קיימים שלל דגמים איכותיים, למשל דגם הסדאן "השן" או הדגם הסלוני "שייח 401".

כמו כן הייתי בעבר בעל מכונית הנכנסת לקטגורית הכביש-שטח "מאזו 55", עם מנוע בנפח 3.2 סמ"ק בעל עוצמה בלתי נתפסת.

אם כן, הייתי שמח לו היה קיים פורום בו יכלו בעלי רכבי ה"סלבה" לשוחח, להחליף ביניהם מידע, תמונות, ואף להיפגש ולהתייעץ במגוון נושאים שונים.

בתודה, יחזקאל.

תגובתי (המשלבת המצאה שלי של דגם הזוי לחלוטין...) בתאריך 9/05/04

שלום רב,

האם לאחד מחברי המועדון שלכם יש את דגם הספורט של הסלבה, "הירוקי"? בגרסא הפתוחה או הסגורה?

ליאור.

התגובה לא ארחה לבוא, 09/05/04

במקרה, אחד מחברי המועדון, בשם רדיסלב זכריה היה בעל מאושר של הירוקי בגרסת קבריולט, אך הוא מכר אותה למוזיאון אספנות מצליח באוקראינה תמורת חצי מליון יורו לפני שנה וחצי.

הוא החזיק את המכונית העוצמתית במשך 11 שנים בריאות וטיפל בה כיאות, וכיום ניתן למצאה במצב מצויין במוזיאון האמור, שאם אתה מעוניין אוכל לברר לך בדיוק את שמו ואת כתובת המוזיאון וכן מספר טלפון/פקס ליצירת קשר.

כמובן שאוכל לערוך ראיון עלם בעל המכונית לשעבר ולצרף מידע ותמונות, אם כן, הקצאת פורום למכונית ה"סלבה" תעורר עניין רב במשתמשי הפורום ותעיר אותו לחיים.

אנא שקול זאת, והחזר לי תשובה.

תודה, יחזקאל.

תגובתי למר יחזקאל היקר, איש "סלבה" בכיר, והפעם החלטתי להוסיף יצרן רכב "מוכר" פיקטיבי משלי...09/05/04

שלום רב,

ראשית, אני שמח על המזל אשר נקרא בחלקי, במקרה בשבוע הבא אני באוקראינה יחד עם שני כתבי רכב, להשקה של רכב חדש מתוצרת מזרח אירופה (בבעלות קונצרן רנו). אשמח אם תשלח את הפרטים.

שנית, בימים אלו קם מועדון של יצרן הרכב "רזנסיב", אשר כידוע לך הוא יצרן מאותה משפחה של הסלבה. האם תהיו מעוניינים להצטרף להקמת פורום ומועדון זה יחד עם איגור מלנצ'יק (מוכר בכינוי איגי)?

אשמח לקבל תשובה בהקדם.

ליאור.

יחזקאל, איש אשכולות, 09/05/04

שלום רב,

ראשית, בנוגע לפרטי המיקום של המוזיאון ודרכי יצירת הקשר, אברר לך אותם עד יום רביעי , בינתיים, אני אענה בחיוב על הצעתך לנהל את הפורום של "רזנסיב" עם עמיתך איגור.

מחכה לתשובה, יחזקאל

כבר נשמע אמיתי, לא? הדבקות במשימה של יחזקאל, איש ה"סלבה", ראויה להערכה, אז למה שלא נפגש בארץ, במקום הזוי ותמוה לא פחות?....09/05/04

היי יחזקאל,

מנהלי המועדונים נפגשים אחת לחודש בטבריה (המסעדה של ציפי, אם אתה מכיר, כולם מכירים). אתה מוזמן להצטרף למפגש הבא אשר יערך ב-16 במאי בשעה 19:30 בערב.

אם אתה צריך פרטים נוספים, צור קשר.

ליאור.

אמיץ מאד היה יחזקאל, כששלח את המייל הבא 10/05/04

שלום, רציתי לומר כי אשמח להגיע למפגש במועד הנתון, אנא תן לי מספר טלפון או עדיף מספר פלאפון נייד כדי שאוכל ליצור עימך קשר ולדסקס על הפרטים

תודה, יחזקאל

אם הוא הולך עד הסוף, אז גם אני..... הוספתי דגם הזוי נוסף ואפילו ספר רכב תואם :), 12/05/04

שלום רב,

מספר הטלפון של משרדי קלאסיק-קאר הינם: 09-7681434

אגב, ברשותינו ספר רכב לדגם המאזו 55, באם תהיו מעוניינים.

בברכה,

אתר הרכב הקלאסי.

תאמינו או לא, "יחזקאל" התקשר, פעמיים, בקול שנשמע כאילו ויושבים עליו שלושה אוקראינים בעלי מכוניות "סלבה" ומגבת מכסה את פיו, במבטא ישראלי המנסה להיות אוקראיני למדי, ומודיע על השתתפותו במפגש ההזוי שיהיה בטבריה

תודו.....תודו שזה משעשע...... כן ירבו אספני רכב כמו יחזקאל וה"סלבה" :lol:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור איך אתה מעז לשבש את דברי ולהציג מצג שוא לחברי הפורום.

אני הצעתי להקים ולאגד את מכוניות הסברה בארץ .

כל התכתובת שצירפת כאן מעוותת מסולפות ומלאות תוספות.

אדם בעל מעמד כשלך בתחום האספנות והמוטוריקה אל לא לשטות בבעלי רכבים לקבוע איתם בכל מיני מקומות שבהם בכלל לא מתקיימים מפגשים .

אתה עוד תשמע ממני.

חזקל

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

אדם בעל מעמד כשלך בתחום האספנות והמוטוריקה אל לא לשטות בבעלי רכבים לקבוע איתם בכל מיני מקומות שבהם בכלל לא מתקיימים מפגשים .

אתה עוד תשמע ממני.

חזקל

:shock::shock::shock:

האם זה הולך להיות המשך המתיחה????

פורסם

אתה עוד תשמע ממני.

חזקל

סברה??? מי דיבר על סברה???

מדובר על מישהו שרצה להקים מועדון של יצרן בשם "סלבה"...חברה שלא הייתה קיימת מעולם...כששאלתי אותו אם יש ב"מועדון" שלהם דגם שאת שמו המצאתי בלי מחשבה מיוחדת, בשם "הירוקי", שם דומה לחטיף שבדיוק אכלתי, ענה לי אותו אדם "במקרה, אחד מחברי המועדון, בשם רדיסלב זכריה היה בעל מאושר של הירוקי בגרסת קבריולט, אך הוא מכר אותה למוזיאון אספנות מצליח באוקראינה תמורת חצי מליון יורו לפני שנה וחצי. "

וזה...לא אמין במיוחד...חחח

אז...אם זו המשך המתיחה, קדימה, shoot, זה היה מעניין, זה ימשיך להיות מעניין... :)

ואם ברצונך להקים מועדון סברה, דגם (אמיתי) של יצרן הרכב הישראלי (שהיה קיים באמת), תבורך, אני מאחוריך יחד עם כל חברי הפורום והמועדון :wink:

ואגב, חזקל, אם יש לך סלבה, שים כאן תמונה שלה, תוכיח לי שאני אהבל :wink:

ליאור..

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מכוניות הסלבה הוצגו לראשונה ב 9.5.04 במוחו בקודח של המטלפן ההזוי...בתור אחד שהחזיק במספר סלבות(גם קבריולט,דגם נדיר ביותר!)גם אני סבור שחייבים להקים מועדון ופורום,לקבוע פעם בשבוע,אולי בחמישי בערב,מפגש של כל בעלי הסלבות!לא קל להחזיק סלבה היום...

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אהה! סלבה! למה לא אמרתם! פעם היה לי סלבה אחד. שירת איתי בפלמחים. הוא היה נהג, אבל אני לא זוכר שהוא היה המכונית

יירבו כמוהו! יחי הסלבה של פעם

פורסם
מכוניות הסלבה הוצגו לראשונה ב 9.5.04 במוחו בקודח של המטלפן ההזוי...בתור אחד שהחזיק במספר סלבות(גם קבריולט,דגם נדיר ביותר!)גם אני סבור שחייבים להקים מועדון ופורום,לקבוע פעם בשבוע,אולי בחמישי בערב,מפגש של כל בעלי הסלבות!לא קל להחזיק סלבה היום...

פרחי אין לך מושג איזה התקף לב קיבלתי עכשיו...אני קורא את השירשור בהנאה ופתאום אתה מתחיל לכתוב עוד פרק באיציקלופדיה...הלב ירד לי למעי הגס !

מזל שמיד הבנתי שהתבדחת כבר באתי ללחוץ על הכפתור מצוקה של השכנה הקשישה שלי :p

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

אני מכיר אחד..סלבה ברזילאי.. אחלה בחור..

אה רגע, בעצם, זה לא פורום כדורגל.. :roll:

:lol:

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...