Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי הרב, כולן במצב של חלקים...... :smile:

אי שם במושב בצפון מסתתרות להן 3 פרינץ 1000, אשר שייכות לבעליה לשעבר של הפרינץ שלי. כשקניתי את הרכב, הוא מלמל משהו לגביהן ולאחר שיחה איתו אמש, הוא אמר לי במבטא צרפתי, אי שם מפריז "ליאור מון-אמי, היה שלי, עכשיו שלך, לך קח מה שאתה רוצה, קח אפילו את כולן הביתה"

כרמל ואנוכי השכמנו קום ונסענו היום לבקר את המכוניות, מצוידים בארגז כלים והרבה ציפיה ומוטיבציה.

לאחר חיפוש של כמה דקות מצאנו אותן מוסתרות במקום שאין שום סיכוי להגיע אליו לבד, אך כבר ממבט ראשון ניתן היה לראות שאין סיכוי לשפץ אותן... המצב ההתחלתי שלהן, רע מדי..

אי לכך ובהתאם לזאת, שלפנו כלים מארגז הכלים וכאחוזי אמוק פירקנו את כל מה שהיה אפשר לפרק :smile:

בין היתר בשלל, אגזוז מקורי במצב מצוין (בפרינץ יש אגזוז מאוד ייחודי), מתגי אורות, ספידומטר, שעון זמן, מגבי ניקל מקוריים, שמשות קדמיות, גומיות לחלונות ולדלתות, סטרטר, מפלג קומפלט, משאבת שמן, קרבורטור, סעפת יניקה ועוד ועוד ועוד...... :grin:

חזרנו הביתה עייפים, אך מרוצים ובקרוב נבקר אותן שוב להמשך הפירוק....

אמנם יש מצבור חלקים בלתי נדלה, אך אני עדיין מחפש פרינץ 1000 לשיפוץ, בכל מצב, מכל שנה, עם רישוי ...תודה ..... :smile:

ליאור.

מוצג היסטורי מספר 1:

DSC00034.jpg

מוצג היסטורי מספר 2, שימו לב לגרסת הקבריולט לפרינץ...:

DSC00035.jpg

מוצג היסטורי מספר 3 (כרמל בתוך הפרינץ, עסוק בנבירה...):

DSC00033.jpg

DSC00036.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אולי לא שמת לב ליאור, הראשונה זו בכלל אודי!!!

(מיסתבר שגם פעם היו "ערסים")

פשוט הרגת אותי :-)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

בצילומים מהפרוקיה באלישמע היה פרינץ 1200

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לא בדיוק

היה להם דגם מאוחר בעל מנוע ולקל שנקרא RO80

שאר הדגמים היו בעלי מנועים מ 600 סמ"ק עד 1200 סמ"ק קירור אויר

ZVIT אני לא רואה 1200 בתמונות המכסה הקידמי של 1200 יותר ארוך וגדול והפנסים יותר מרובעים וגדולים

אבל תודה בכל זאת :)

חן

פורסם

לאחים פרייס ברמלה היו כמה פרינצים מוכנות למירוצים מדגם 1200tt נסה לאתר אותם

דוד ומוטי פרייס יש להם כמדומני תחנת דלק בכניסה לרמלה,

בהצלחה

פורסם

עד לפני כמה שנים היו כמה מכוניות כאלה ואחרות בחניון התת קרקעי בהרצליה

קצה רחוב בן גוריון וסוקולוב אם אני לא טועה

• תוכן חדש...