Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1.מאיזה שנתון אני יכול לייבא רכב ? (כמובן שכוונה היא שהרכב ישאר איתי ושלי ולא יצטרך לחזור אחרי X שנים למולדתו)

2. אפשר לבטח כאלה (= נדירות) מכוניות ?

3. מה העלות של זה (של הייבוא) (ללא סכום הרכב כמובן) ? אני יודע שזאת שאלה שאין עליה תשובה אחת אבל תשתדלו.

4. האם כדאי לייבא מארץ מסויימת ? אירופה ? ארה"ב ? אני מניח שיש הבדלים במחירי המשלוח.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
1.מאיזה שנתון אני יכול לייבא רכב ? (כמובן שכוונה היא שהרכב ישאר איתי ושלי ולא יצטרך לחזור אחרי X שנים למולדתו)

2. אפשר לבטח כאלה (= נדירות) מכוניות ?

3. מה העלות של זה (של הייבוא) (ללא סכום הרכב כמובן) ? אני יודע שזאת שאלה שאין עליה תשובה אחת אבל תשתדלו.

4. האם כדאי לייבא מארץ מסויימת ? אירופה ? ארה"ב ? אני מניח שיש הבדלים במחירי המשלוח.

דניאל.

אני אנסה לעזור:

1. 30 שנה => שנת 75

2. כן. אפשר לבטח כל דבר בעולם, פשוט צריך למצוא מישהו שיסכים. עד כמה שאני זוכר, GCI שהם חברת הביטוח שמפורסמת ב www.classiccars.co.il עושה גם ביטוח מקיף לרכב אספנות.

נסה לשאול אותם לגבי הרכב הספציפי שאתה רוצה אבל תעשה שיעורי בית על הרכב: כל פרטי הרכב כולל ערך אספני.

3. משתנה בהתאם למיליון גורמים: מכס, מע"מ, הערכת מצב הרכב, עלות מכולה, ארץ היבוא, ארץ יצור הרכב וכו"...

4. יש הבדלים במחיר השילוח, מצד שני יש גם הבדלים במחיר הרכב וצריך גם לבדוק אם הרכב נמצא גם באמריקה וגם באירופה. לא נראה לי שתמצא הרבה קאדילק באירופה.

בהצלחה.

אודי.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

כאן תוכל למצוא הכל (כתבה שפורסמה במקורה ב"אבטומוביל"

ביטאון מועדון החמש.)

http://www.classicar.co.il/articles/article.asp?A_ID=199

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם תרשום איזה רכב בכוונתך לייבא יהיה אפשר לעזור לך יותר לגבי מחירים.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם
אם תרשום איזה רכב בכוונתך לייבא יהיה אפשר לעזור לך יותר לגבי מחירים.

ג.

פורש 911 שנת 64-72.

דניאל.

- אני חולם בהקיץ אל תעירו אותי. בבקשה. -

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
פורש 911 שנת 64-72.

דניאל.

- אני חולם בהקיץ אל תעירו אותי. בבקשה. -

ממש לא יפה להעתיק ממני :nono::mm_wink:

אני בשלבים מתקדמים ביותר לגבי רכב כזה בדיוק!

אם תביא מארה"ב רכב במצב 4.5-5.5 במחירון קראוס בהנחה שתקנה אותו שם במחיר של בין 4-8 K$

העלות בארץ אחרי הכל היא בין 70-100 K ש"ח.

אם תרצה לארגן הובלה ביחד בחודשים הקרובים,צור קשר.

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

• תוכן חדש...