Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על יבוא אישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מראש לכל העונים...

הורי שוקלים חזרה לישראל לאחר שהות בת 25 שנה בדרום אפריקה

שאלתי היא האם מישהוא יודע אם הם יכולים ליבא רכב משומש מארופה או ארה"ב ?נאמר רכב בן 3-4 שנים ואז מה יהי המס שישולם?

איזה מדינה בארופה נחשבת לזולה יותר בקניית רכבים?

שוב תודה

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

אתה מוזמן לעשות חיפוש.

לא ניתן לייבא רכב בן יותר משנתיים, אלא אם הוא בן יותר מ-30 שנה, עד כמה שזכור לי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

במקרה של הוריך, הם נחשבים "תושב חוזר" ולכן יכולים לייבא רכב מכל שנתון, ולדעתי גם יזכו בהחנה במיסים. (אבל אני לא סגור על זה).

בקשר לקניה, רכבים עם הגה שמאלי בבריטניה יכולים להיות נורא זולים, אבל זה נראה לי רחוק מדי. לכן גרמניה ובלגיה נראות לי אופציות טובות, ונחשבו תמיד מקור לייבוא לארצות אירופה האחרות.

רק עצה, ישנם באירופה כל יום מסוים בשבוע שוק רכבים משומשים, בדר"כ העסקאות שם זולות מהפירסומים בעתונים ו/או באינטרנט.

בהצלחה.

על מה חשבת כבר?

משכנתא זה קל

פורסם
אתה מוזמן לעשות חיפוש.

לא ניתן לייבא רכב בן יותר משנתיים, אלא אם הוא בן יותר מ-30 שנה, עד כמה שזכור לי.

המגבלה של שנתיים חלה עלי עליך ועל כל תושב של מדינת ישראל. תושב חוזר יכול להביא רכב בכל גיל

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

במקום לנחש ולהטעות אותך, העדפתי לפנות למקורות.

בדוק בבקשה את הקישור הבא, ובמיוחד את סעיף 2.ב. - http://www.mof.gov.il/customs/rechev.htm

שורה תחתונה - תושב חוזר יכול לייבא רכב שהוא משנת הייצור השוטפת או מאחת מ-4 שנות הייצור שלפניה.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תודה לכולם רכבים שנלקחים בחשבון-

ניסן 350

m3

אופל ספידסטר 220 טורבו

בוקסטר

ועוד- כולן משומשות עד 4 שנים

מה שלא הצלחתי לברר זה האם לתושב חוזר הנחה ממיסים ואם הוא יכול ליבא רכב שלא מהארץ שהוא חוזר ממנה כי אסור ליבא רכב עם הגה ימני לישראל-ד-אפריקה זוכרים

הלאון נמכרה הפיאט חזרה והפעם לתמיד!.....למה?

400 קמ.....40 מעלות בצל....ארבעה אנשים....שלש שעות......10/1ק"מ.....קאפיש!

פורסם

לספידסטר אין רישוי כיוון שברכב אין מזגן (...)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
תודה לכולם רכבים שנלקחים בחשבון-

ניסן 350

m3

אופל ספידסטר 220 טורבו

בוקסטר

ועוד- כולן משומשות עד 4 שנים

מה שלא הצלחתי לברר זה האם לתושב חוזר הנחה ממיסים ואם הוא יכול ליבא רכב שלא מהארץ שהוא חוזר ממנה כי אסור ליבא רכב עם הגה ימני לישראל-ד-אפריקה זוכרים

מועדון אופל ישמח אם זו אכן תהיה הבחירה :wink:

דימה

פורסם

את כל הרכבים המוזכרים עם הגה שמאלי לא יהיה בעיה ליבא שכן כולם קיימים בארץ והניירת תהיה צנומה במעט בעקבות כך.

הכי טוב לפי דעתי זה לתת לעורך דין או לחברה שמתעסקת בנושא היבוא לטפל בעניין תמורת סכום קבוע מראש (וסביר כמובן) ולחסוך את כאב הראש (ובמקרים מסויימים הלב והכיס) שכרך ביבוא.

המס יהיה 120% (לא סגור על המספר המדוייק אבל זה בערך) מערך הרכב בזמן הנתון.

1.8T 8)

• תוכן חדש...